Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
saxon_747 έγραψε:Κάθεστε και ψάχνετε ώρες ολόκληρες για το κωλορεύμα, χάνετε πολύτιμο χρόνο. Μιζέρια. :thumbsdown:
Να κλειδωθεί το topic , δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης.

Τα πράγματα είναι απλά:
Ο ανταγωνισμός τώρα λειτουργεί καλύτερα.
Οι προμηθευτές αναγκάστηκαν να δώσουν χαμηλότερες τιμές.
Κάντε τη σωστή επιλογή βρε ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ.

https://www.tiktok.com/@kyriakosmitsota ... _device=pc

Α Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ο Ι

Γιο ακόμη μια φορά υποκλίνομαι στους επικοινωνιολόγους του.
Έχουν κάνει επιστήμη την στόχευση κοινού και αλλάζουν τον τρόπο που θα το επικοινωνήσουν κάθε φορά.
Το συγκεκριμένο δεν έχει φτιαχτεί για το "σοβαρό" κοινό, αλλά για τους πιτσιρικάδες και τους χαβαλέδες.
Να θυμίσω πως πως και αυτοί ψηφίζουν.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#851539 Ο μόνος που μιλάει για τον Κασσελάκη εδώ μέσα νομίζω είσαι εσύ πάντως. Ψηφοφόρος ή απλά θαυμαστής;
Άβαταρ μέλους
By dimviii
GTS έγραψε:Δηλαδη ο Κασσελακης εχει προσβαση σε ποιο mainstream κοινο;

το κωλοχαρτο στη Γαλλια τι λεει απο τιμη?
Άβαταρ μέλους
By GTS
dimviii έγραψε:

To δινουν δωρεαν αν παρεις Κλειωωω.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
GTS έγραψε:
dimviii έγραψε:

To δινουν δωρεαν αν παρεις Κλειωωω.

επρεπε να το ειχες πει στον μουσατο.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#851802 θυμοσαστε ρε τριμπουρδελα που ειπε ο Σκυλακακης οτι θα μετρανε καθε μηνα για να σας διευκολυνει να αλλαζετε γρηγορα εταιρια χωρις εκκρεμοτητες κλπ?

ΔΕΔΔΗΕ: 40 εκατ. ευρώ πάνω ετησίως οι δαπάνες από την μηνιαία καταμέτρηση - Έρχονται αυξήσεις στα τέλη χρήσης δικτύου :thumbsup:

https://www.worldenergynews.gr/energeia ... is-diktyou
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#851805 Βλέπεις; Μια χαρα λύθηκε και αυτό το πρόβλημα!
40 μύρια το χρόνο, αντί να πληρώσεις να τα δώσεις για μετρητές, ή να δώσεις μια έκπτωση σε όσους καταναλωτές στέλνουν αυτοί την μέτρηση.
Αυτοί οι άνθρωποι, απλώς είναι τραγικοί, αυτό που έχουν κάνει στην ΔΕΗ και τον ΔΕΔΔΗΕ, θα μνημονεύεται για χρόνια: να πουλάς τον μισό ΔΕΔΔΗΕ για ν'αγοράζεις τον Κωτσόβολο και μετοχές και να μην συμμετέχεις (επίτηδες) στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, για να μπει στην ΔΕΗ η CVC Capital από την πίσω πόρτα.
Και να μοστράρουν την τιμή της μετοχής, όταν το ρεύμα γίνεται όλο και ακριβότερο.
Αλλα πλέον δεν ισχύει το ΤΨΡΜ, τώρα έχουμε 41% και να βγάλουμε το σκασμό παρακαλώ ΟΛΟΙ.
Άβαταρ μέλους
By bebes
#851808 Οπως εγραψα και παλαιοτερα, δεν μπορούσα να δηλωσω την κατανάλωση μου, δεν αναγνώριζε η σελιδα του ΔΕΔΔΗΕ τον αριθμό παροχής.

Πηρα τηλεφωνο και μιλησα με εκπρόσωπο.
Το τακτοποίησαν το θεμα (λενε, αλλά μου ειπαν εν ολίγοις οτι δεν μπορω να βαζω τις καταναλώσεις μου όποτε θέλω (πχ στο τελος καθε μηνα όπως ζήτησα), αλλά μόνο στο χρονικο διάστημα που γραφει για την επόμενη καταμέτρηση ο λογαριασμός (κάθε 4 μήνες) και ενδιάμεσα στο δίμηνο (πάλι πρέπει να "ενημερώνομαι" για το πότε.
Καθε μηνα ΔΕΝ μπορω :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#851867 Με πήραν από ΖΕΝΙΘ να μου προσφέρουν κίτρινο 12 λεπτά την ημερήσια KWh, 11 λεπτά τη νυχτερινή και 60 € έκπτωση στον λογαριασμό.
Καλό αλλά too little, too late και δεν έχω κουράγιο να αλλάζω παρόχους κάθε βδομάδα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#851868 Η συγκεκριμένη εταιρεία δεν είναι εμπιστοσύνης imho. Δες πιο πίσω το screenshot του bebes για να καταλάβεις.