saxon_747 έγραψε:Κάθεστε και ψάχνετε ώρες ολόκληρες για το κωλορεύμα, χάνετε πολύτιμο χρόνο. Μιζέρια.![]()
Να κλειδωθεί το topic , δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης.
Τα πράγματα είναι απλά:
Ο ανταγωνισμός τώρα λειτουργεί καλύτερα.
Οι προμηθευτές αναγκάστηκαν να δώσουν χαμηλότερες τιμές.
Κάντε τη σωστή επιλογή βρε ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ.
https://www.tiktok.com/@kyriakosmitsota ... _device=pc
Α Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ο Ι
Γιο ακόμη μια φορά υποκλίνομαι στους επικοινωνιολόγους του.
Έχουν κάνει επιστήμη την στόχευση κοινού και αλλάζουν τον τρόπο που θα το επικοινωνήσουν κάθε φορά.
Το συγκεκριμένο δεν έχει φτιαχτεί για το "σοβαρό" κοινό, αλλά για τους πιτσιρικάδες και τους χαβαλέδες.
Να θυμίσω πως πως και αυτοί ψηφίζουν.
GTS έγραψε:Δηλαδη ο Κασσελακης εχει προσβαση σε ποιο mainstream κοινο;
το κωλοχαρτο στη Γαλλια τι λεει απο τιμη?
dimviii έγραψε:GTS έγραψε:Δηλαδη ο Κασσελακης εχει προσβαση σε ποιο mainstream κοινο;
To δινουν δωρεαν αν παρεις Κλειωωω.
GTS έγραψε:dimviii έγραψε:GTS έγραψε:Δηλαδη ο Κασσελακης εχει προσβαση σε ποιο mainstream κοινο;
To δινουν δωρεαν αν παρεις Κλειωωω.
επρεπε να το ειχες πει στον μουσατο.
ΔΕΔΔΗΕ: 40 εκατ. ευρώ πάνω ετησίως οι δαπάνες από την μηνιαία καταμέτρηση - Έρχονται αυξήσεις στα τέλη χρήσης δικτύου
https://www.worldenergynews.gr/energeia ... is-diktyou
40 μύρια το χρόνο, αντί να πληρώσεις να τα δώσεις για μετρητές, ή να δώσεις μια έκπτωση σε όσους καταναλωτές στέλνουν αυτοί την μέτρηση.
Αυτοί οι άνθρωποι, απλώς είναι τραγικοί, αυτό που έχουν κάνει στην ΔΕΗ και τον ΔΕΔΔΗΕ, θα μνημονεύεται για χρόνια: να πουλάς τον μισό ΔΕΔΔΗΕ για ν'αγοράζεις τον Κωτσόβολο και μετοχές και να μην συμμετέχεις (επίτηδες) στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, για να μπει στην ΔΕΗ η CVC Capital από την πίσω πόρτα.
Και να μοστράρουν την τιμή της μετοχής, όταν το ρεύμα γίνεται όλο και ακριβότερο.
Αλλα πλέον δεν ισχύει το ΤΨΡΜ, τώρα έχουμε 41% και να βγάλουμε το σκασμό παρακαλώ ΟΛΟΙ.
Πηρα τηλεφωνο και μιλησα με εκπρόσωπο.
Το τακτοποίησαν το θεμα (λενε, αλλά μου ειπαν εν ολίγοις οτι δεν μπορω να βαζω τις καταναλώσεις μου όποτε θέλω (πχ στο τελος καθε μηνα όπως ζήτησα), αλλά μόνο στο χρονικο διάστημα που γραφει για την επόμενη καταμέτρηση ο λογαριασμός (κάθε 4 μήνες) και ενδιάμεσα στο δίμηνο (πάλι πρέπει να "ενημερώνομαι" για το πότε.
Καθε μηνα ΔΕΝ μπορω
Καλό αλλά too little, too late και δεν έχω κουράγιο να αλλάζω παρόχους κάθε βδομάδα.