Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Corto Maltese έγραψε:Στην Άστον μας έδωσε μερικούς τεράστιους αγώνες. Μόνο τυφλοί δεν τους είδαν.

Για αυτο ειναι οι ανοιχτοματηδες ωρε Κορτο. Για να βλεπουν οσα δε μπορουν να δουνε οι τυφλοι :s_tongue
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#851222 :s_biggrin :s_biggrin
Πρωην μηχανικος του Σεμπ. Σεβαστη η αποψη του.
Η μετεπειτα πορεια του Γερμανου μετα τους ταυρους νομιζω τα ειπε/εδειξε ολα.
.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#851247 Εγώ εύχομαι στον Μαξ να πάρει άλλα 2 ή μάλλον τρία ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ (γιατί εκεί έχει μόλις 2 ο Μαξάκος) να περάσει τον Φέτελ, να κοιμηθείς και συ επιτέλους σαν άνθρωπος
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#851250 Μωρέ όλοι καλοί ήταν , με τον ανταγωνισμό που έτρεχαν όταν έκαναν όνομα αρχικά. Αλλά όσο περνούσαν τα χρόνια μπήκαν μέσα νέοι και ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ και πιο πεινασμένοι. => τον πούλο ο χορτάτος Φετελάκος .
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Corto Maltese έγραψε:Εγώ εύχομαι στον Μαξ να πάρει άλλα 2 ή μάλλον τρία ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ (γιατί εκεί έχει μόλις 2 ο Μαξάκος) να περάσει τον Φέτελ, να κοιμηθείς και συ επιτέλους σαν άνθρωπος

Ο Γκεακος, εσυ και ο καθενας μας, εχει στο μυαλο του μια λιστα-καταταξη με τους ταχυτερους-καλυτερους οδηγους που εχει δει στη ζωη του. Προφανως οι λιστες μας διαφερουν, αλλα σιγουρα ο καθενας εχει μια λιστα στο μυαλο του.

Και υπαρχει και μια λιστα με τις νικες, ποουλς, κατσαρολικα που ειναι κοινως αποδεκτη απο ολους, αυτη που γραφεται στα βιβλια της ιστοριας.

Με λυπη διαπιστωνω οτι μερικοι συγχεουν αυτες τις 2 λιστες. Αισθανονται οτι οποιος τολμησει να εχει διαφορετικη λιστα-καταταξη ταχυτερων οδηγων στο μυαλο του, κλεβει τα κατσαρολια απο τον αγαπημενο τους οδηγο.
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#851307 3 πράγματα είναι σίγουρα στη ζωή:

- Ο θάνατος

- Η εφορία
- και η άποψή σου για τον Vettel (όπως και αυτή του Δία για την αξία που έχει το πρωτάθλημα κατασκευαστών) :s_coffee
Άβαταρ μέλους
By g8777
#851313 Μεχρι προσφατα η δευτερη λιστα ( hint : μια ΑΠΕΙΡΩΣ αντικειμενικοτερη προσπαθεια καταταξης απο τα "κιλα ιδρωτα / γυρο") λοιδωρουνταν. :s_laughat

Ψεμμα.

Για να λοιδωρησεις / ειρωνευτεις κατι απαιτειται τουλαχιστον 0.00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000086 dB SNR των νευρωνων. :superman:

Οποτε.

Μεχρι 2021:

Εικόνα

:s_empathy

2021:

Εικόνα

2022-σημερα:

Εικόνα

:shifty:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#851324 γιανακι συνεχισε να ποσταρεις τετοιες εικονιτσες και θα σου δωσω την προαγωγη που κυνηγας, απο ξυπνιτζης σε ξυπνιος :s_yes

Μονο μην αρχισεις να μιλας σοβαρα για την Φ1, γιατι θα διαλυσεις την ξυπνιτζιδικη (σε αναμονη προαγωγης) περσονα που με τοσο κοπο εχτισες. Περσι για παραδειγμα 2 φορες τολμησες να πεις κατι αλλο εκτος απο διαστημοπλοια και λοιπες παπαρολογιες και μπηκες κουβα και τις 2. Την πρωτη που ο Λουης εσκασε στον Τσεκο στο Σπα νομιζες οτι φταιει ο Τσεκο που εσκασε πανω του ο Λουης. Και τη δευτερη φορα στο Καταρ που εσκασε πανω στο Ρασσελ παλι τα μπερδεψες τα πραγματα στο μυαλουδακι σου :svivhaha:

Αντε συνεχισε να μετρας κουπες και να τρολλαρεις στα φορα τωρα. Αυτα που σε κανουν χαρουμενο δηλαδη :s_empathy
Τελευταία επεξεργασία από George_Prix και 04 Ιαν 2024, 17:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Same_old_story έγραψε:...και η άποψή σου για τον Vettel...

Ο Γερμανος ειχε μπροστα του καμια 10ετια να μου αλλαξει την αρχικη αποψη, οτι ειναι γρηγορος αλλα με κουσουρια, οποτε οχι κορυφαιος. Δυστυχως για αυτον (και ευτυχως για τον εγωισμο μου) δεν καταφερε να με πεισει. Μετα το τελευταιο κατσαρολι που πηρε με το διαστημοπλοιο (ΚΑΙ ΟΜΟΣΤΑΒΛΟ ΤΟ ΓΟΥΕΜΠΕΡ) εκανε μονο μετριες εως κακες χρονιες.

Αν καποιος διαφωνει και πιστευει οτι ηταν γαματος, οτι επρεπε να παρει 14 κατσαρολια αντι για 4, ας πει την αποψη του. Τα gατακια που απλα κραζουν τις αλλες αποψεις χωρις να λενε τη δικη τους με χαλανε, οχι οι διαφορετικες αποψεις.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
George_Prix έγραψε:

Ο Γερμανος ειχε μπροστα του καμια 10ετια να μου αλλαξει την αρχικη αποψη, οτι ειναι γρηγορος αλλα με κουσουρια, οποτε οχι κορυφαιος. Δυστυχως για αυτον (και ευτυχως για τον εγωισμο μου) δεν καταφερε να με πεισει. Μετα το τελευταιο κατσαρολι που πηρε με το διαστημοπλοιο (ΚΑΙ ΟΜΟΣΤΑΒΛΟ ΤΟ ΓΟΥΕΜΠΕΡ) εκανε μονο μετριες εως κακες χρονιες.

Αν καποιος διαφωνει και πιστευει οτι ηταν γαματος, οτι επρεπε να παρει 14 κατσαρολια αντι για 4, ας πει την αποψη του. Τα gατακια που απλα κραζουν τις αλλες αποψεις χωρις να λενε τη δικη τους με χαλανε, οχι οι διαφορετικες αποψεις.

Απο την αλλη, κορυφαιοι στα σιγουρα ειναι οι Αλονσο και Χαμιλτον γιατι εκαναν κορυφαια πραγματα και με αλλα μονοθεσια.

Ο Φεττελ οντως δεν τα πηγε καλα οταν εφυγε απο τα κατρουλοποτα.

Να δουμε ομως και τον Μαξ σε αλλη ομαδα ετσι; Να παει και καπου αλλου που δεν ειναι στην κορυφη, να του δωσουμε και 2 χρονια εκει και μετα να δουμε τι ψαρια πιανει.
Γιατι τωρα μονο απο την οικογενεια της Red Bull εχουμε δεδομενα. Την TR για εναμιση χρονο και την πρωτη ομαδα απο εκει και μετα
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
PaNick67 έγραψε:
George_Prix έγραψε:

Απο την αλλη, κορυφαιοι στα σιγουρα ειναι οι Αλονσο και Χαμιλτον γιατι εκαναν κορυφαια πραγματα και με αλλα μονοθεσια.

Ο Φεττελ οντως δεν τα πηγε καλα οταν εφυγε απο τα κατρουλοποτα.

Να δουμε ομως και τον Μαξ σε αλλη ομαδα ετσι; Να παει και καπου αλλου που δεν ειναι στην κορυφη, να του δωσουμε και 2 χρονια εκει και μετα να δουμε τι ψαρια πιανει.
Γιατι τωρα μονο απο την οικογενεια της Red Bull εχουμε δεδομενα. Την TR για εναμιση χρονο και την πρωτη ομαδα απο εκει και μετα

Φιλε προφανως η κριτικη του καθενος απο εμας για τον καθε οδηγο, ειναι με βαση οσα βλεπουμε μεχρι τωρα. Δε γινεται δηλαδη να κανει ενας ομοσταβλος χωνι το Μαξ στο μελλον και να συνεχισω να τον εχω στο μυαλο μου για "το καλυτερο χερι".

Οσο για το Ναντο και το Λουη ειναι κοινως αποδεκτοι σαν κορυφαιοι απο τους φιλαθλους, γιατι κανανε ΠΟΛΛΕΣ καλες χρονιες ο καθενας. Εδω θα ειμαστε και θα δουμε τι διαρκεια θα εχουν οι τωρινοι ελπιδοφοροι νεοι και τι ψαρια θα πιασουν σε ολη την καριερα τους!