Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By markvag
#851132 Πριν από λίγο καιρό το πέτυχα (λίγο πριν τα Χριστούγεννα).

Είσαι λοιπόν επαγγελματίας και οδηγείς 4αξονικό φορτωμένο τίγκα. Και έχεις την εικόνα παρακάτω:

Εικόνα

Και θέλεις να στρίψεις αριστερά σου. Το σωστό και η λογική λέει να ακολουθήσεις την μπλε γραμμή. Εσύ όμως δεν ενδιαφέρεσαι για νόμους, σωστό, λογική και λοιπές αηδίες. Τί κάνεις λοιπόν;; Ακολουθείς την κόκκινη γραμμή! Έτσι, χωρίς να σταματήσεις, απλά έκοψες λίγο για να βγει η στροφή με το φορτηγό! :metalo: :metalo:

Γιατί δεν είσαι θύμα, δεν έχεις φάει την προπαγάνδα εσύ! Ξέρεις καλύτερα εσύ! Ευτυχώς αυτός που ερχόταν από τον δρόμο που χώθηκες (και ήθελε γι' αυτόν να στρίψει δεξιά και να πάει προς την κατεύθυνση απ' όπου ερχόσουν) ξεκίνησε 1 δευτερόλεπτο πιο μετά και δεν έπεσες πάνω του βέβαια, αλλά το ήξερες... :tomato: :tomato:

Εγώ το είδα ερχόμενος από το αντίθετο ρεύμα (ευτυχώς από καλή απόσταση)...

Αυτός ο άνθρωπος τώρα έχει επαγγελματικό δίπλωμα και μεταφέρει μεγάλα φορτία σε καθημερινή βάση και σε δύσκολους δρόμους, έτσι;; :inlove: :s_crazy :vava: :help: :help: :help: :help: :help:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#851140 Χαλαρωσε ωρε Μαρκο. Αυτη τη χοντραδα δεν την κανει κανενας επαγγελματιας οδηγος γιατι γραφει στα @@ του τους νομους και τη σημανση. Ανθρωπινο λαθος ητανε στα σιγουρα...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#851143 Έχω κάποιες αμφιβολίες για το αν μπορεί να στρίψει με ασφάλεια από τη μπλέ. Πιό σωστό φίνεται να πάει στη δεξιά λωρίδα δίπλα στη μπλέ κι από κει μάλλον στρίβει .
Τελευταία επεξεργασία από mousatos και 03 Ιαν 2024, 12:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By 224v
#851145 Εάν πήγαινε από τη μπλε γραμμή είχε στοπ!@ οποτε θα έπρεπε να σταματήσει κλπ.
Αλλά ο επαγγελματίας...
Προσωπικά δεν έχω πετύχει πραγματικά μεγάλο όχημα να κάνει τέτοια παραβαση, αλλά ίσως την κάνουν σε περιοχές χωρίς κυκλοφορία., αλήθεια όμως είχε βγάλεις αριστερό φλας,??
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
mousatos έγραψε:Έχω κάποιες αμφιβολίες για το αν μπορεί να στρίψει με ασφάλεια από τη μπλέ.

Στριβει χαλαρα ακομα και επικαθημενο απο τη μπλε...
Άβαταρ μέλους
By bill33
224v έγραψε:Εάν πήγαινε από τη μπλε γραμμή είχε στοπ!@ οποτε θα έπρεπε να σταματήσει κλπ.
Αλλά ο επαγγελματίας...
Προσωπικά δεν έχω πετύχει πραγματικά μεγάλο όχημα να κάνει τέτοια παραβαση, αλλά ίσως την κάνουν σε περιοχές χωρίς κυκλοφορία., αλήθεια όμως είχε βγάλεις αριστερό φλας,??

Δεν βλέπω στοπ :hmmm:

Χαλαρά τον παίρνει να στρίψει απο την μπλε.

(ενα μικρό κοκομπλόκο το έπαθα μέχρι να γυρίσει ο διακόπτης σε οδήγηση δεξιά αντί για αριστερα) :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By bill33
mousatos έγραψε:
bill33 έγραψε:Δεν βλέπω στοπ :hmmm:

γραμμή στοπ στο οδόστρωμα

:s_thumbsup
Κοίταγα ψηλά στα κολώνες.
Άβαταρ μέλους
By postruck
#851216 Ακριβώς! Σήμερα 6 το πρωί εγώ με το man έστριψα κανονικά απο την μπλέ, ενώ το κόκκινο i30 που με ακολουθούσε, έστριψε απο την κόκκινη :tomato:
Άβαταρ μέλους
By bill33
postruck έγραψε:Ακριβώς! Σήμερα 6 το πρωί εγώ με το man έστριψα κανονικά απο την μπλέ, ενώ το κόκκινο i30 που με ακολουθούσε, έστριψε απο την κόκκινη :tomato:

Το ΜΑΝ ήταν μπλε;
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
pienaf έγραψε:Το ίδιο γίνεται καθημερινά μετά τα Δερβενάκια προς Ναύπλιο.
Αν μου θυμίσει κάποιος πώς ανεβάζουμε φωτογραφίες...

Είτε με το Tapatalk αν έχεις το VIP, αλλιώς σε κάποια online πλατφόρμα. Εγώ χρησιμοποιώ το
https://snag.gy