Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By BASSstarlet
Pitt έγραψε:
BASSstarlet έγραψε:Eμένα είναι μεγάλο και βαρύ το πακέτο γι'αυτό με έχουν ζώσει τα φίδια (τηλεκατευθυνόμενο + ανταλλακτικά).
Αγωνία....

Σώπα μωρέ! Αν σου έρχεται με ΕΛΤΑ, το πολύ πολύ να πληρώσεις τον ΦΠΑ και ένα τάλληρο επιπλέον έξοδα.
Δεν αξίζει η αγωνία που λές.

Παρέλαβα σήμερα.
Συν 103€ για «Διασάφηση Ταχυδρομικών Δεμάτων».
Με τις υγείες μου :(
Άβαταρ μέλους
By The Ace
BASSstarlet έγραψε:
Pitt έγραψε:
BASSstarlet έγραψε:Eμένα είναι μεγάλο και βαρύ το πακέτο γι'αυτό με έχουν ζώσει τα φίδια (τηλεκατευθυνόμενο + ανταλλακτικά).
Αγωνία....

Σώπα μωρέ! Αν σου έρχεται με ΕΛΤΑ, το πολύ πολύ να πληρώσεις τον ΦΠΑ και ένα τάλληρο επιπλέον έξοδα.

Παρέλαβα σήμερα.

Standard είναι, 30,κάτι % επί της συνολικής αξίας του πακέτου :oops:
Άβαταρ μέλους
By corsair
BASSstarlet έγραψε:Παρέλαβα σήμερα.

Καλα ρε... ουτε καν του ειπες να δηλωσει χαμηλοτερη αξια στο πακετο? Πως την πατησες ετσι.... :s_no
Άβαταρ μέλους
By Mercyful_Fate
elvet έγραψε:Μία συμβουλή: μη βάζεται ακέρια ποσά, αλλά λίγο μεγαλύτερα. Π.χ εάν ο mercyful .. είχε βάλει αντί για 100, π.χ. 101,55 τότε μάλλον θα το έπαιρνε.

Το σκέφτηκα και εγώ... εκ των υστέρων... :x
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#84979 Μια μικρή υπενθύμιση. Αν, πάμε σε δικό μας νόμισμα (ΑΝ λέμε), αγορές από οπουδήποτε στο εξωτερικό δίχως υπέρογκους δασμούς εννοούνται ότι τις ξεχνάμε.

Όχι ότι έχει την παραμικρή σημασία για το καλό της χώρας το να πάρουμε εμείς κάτι φθηνότερο, απλά καλό είναι να το έχουμε στο μυαλό μας.
Άβαταρ μέλους
By corsair
Χρήστος Λάππας έγραψε:Μια μικρή υπενθύμιση. Αν, πάμε σε δικό μας νόμισμα (ΑΝ λέμε), αγορές από οπουδήποτε στο εξωτερικό δίχως υπέρογκους δασμούς εννοούνται ότι τις ξεχνάμε.

Όχι ότι έχει την παραμικρή σημασία για το καλό της χώρας το να πάρουμε εμείς κάτι φθηνότερο, απλά καλό είναι να το έχουμε στο μυαλό μας.

μια χαρα επιβιώναμε και με "υπερογκους δασμους" Μακάρι να μπορούσαμε και τώρα να ασκήσουμε πολιτική επι των εισαγόμενων. Ας φάμε τωρα ευρώπη...
Άβαταρ μέλους
By BASSstarlet
corsair έγραψε:
BASSstarlet έγραψε:Παρέλαβα σήμερα.

Καλα ρε... ουτε καν του ειπες να δηλωσει χαμηλοτερη αξια στο πακετο? Πως την πατησες ετσι.... :s_no

Τα e-shops δεν νομίζω πως λειτουργούν έτσι.Δεν αγόρασα από ιδιώτη.
Άβαταρ μέλους
By postruck
BASSstarlet έγραψε:
Pitt έγραψε:
Αγωνία....

Παρέλαβα σήμερα.

Πόσες φορές έχω γράψει να προσέχετε τι αγοράζεται απο χώρες εκτός Ε.Ε.??? Το πακέτο σου "φώναζε" απο μακριά και μόλις βγήκε απο το κοντέινερ,το αετίσιο μάτι :iconcool: του τελώνη,το τσίμπισε :rtfm: Δεν πιστεύω να ήταν κανα ems ή fast delivery?Αν ήταν, μέγα λάθος.Πόση διαφορά είχε αν το αγόραζες απο εδώ??
Άβαταρ μέλους
By BASSstarlet
#85073 Δεν υπάρχει εδώ, αλλά δεν λέει κάτι αυτό, ούτε κάνει μικρότερη τη |λογοκρισία| μου.

Το λάθος που έκανα , ήταν, πως δεν επέλεξα european warehouse αλλά international.
Νόμιζα πως ήταν european, αλλά κάπου στο ψάξιμο και στη βιασύνη μου... σκόνταψα.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Χρήστος Λάππας έγραψε:Μια μικρή υπενθύμιση. Αν, πάμε σε δικό μας νόμισμα (ΑΝ λέμε), αγορές από οπουδήποτε στο εξωτερικό δίχως υπέρογκους δασμούς εννοούνται ότι τις ξεχνάμε.

Καλό θα ήταν αυτή η ανεύθυνη παραπληροφόρηση να σταματήσει. Ή τουλάχιστον μάθετε τις διαφορές ανάμεσα στην Ευροζώνη, την EFTA και την EEA.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#85078 Σόρι ζορζ αλλά ανεύθυνη παραπληροφόρηση δεν είναι αυτό που λέει ο Λάππας, κάθε άλλο. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν υπάρχει άλλος τρόπος εξόδου από την Ευρωζώνη παρά η έξοδος από την ΕΕ εν γένει. Και ούτως ή άλλως δεν έχει νόημα να βγεις από το ευρώ, αν δεν προστατέψεις τα προϊόντα σου άρα να βάλεις κάποιου είδους δασμούς σε εισαγώμενα. Τωρα το υπέρογκους ή υπόογκους κλπ είναι όντως υπερβολικό, όταν έχεις ανάγκη για εισαγωγές και για τα βασικά, εννοειται ότι προφανώς και δε θα είναι υπέρογκοι αν δε θες να πεθάνουν όλοι οι πολίτες
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#85093 H Νορβηγία, η Ισλανδία και η Ελβετία δηλαδή είναι ήδη μέλη της ΕΕ και δεν το έμαθα;

Αν βγούμε από την ευρωζώνη, όλα τα εισαγώμενα θα ακριβύνουν. Όχι λόγω δασμών, αλλά γιατί το νέο νόμισμα θα υποτιμηθεί για να γίνουν πιο ανταγωνιστικές οι εξαγωγές και ο τουρισμός μας.

Εικόνα

Τέλος το :offtopic: από μένα εδώ. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#85123 Οι υπέρογκοι δασμοί θα είναι το μόνο πρόβλημα ή το πόσο "ισχυρή" θα είναι η νέα δραχμή; Έκτος και αν θεωρούμε ότι έχουμε πολλά κοινά με την Ελβετία, την Νορβηγία και την Ισλανδία!

Να δω ποιος θα αγοράζει από έξω μετά :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#85142 Θα αγοράζουμε ίσως μόνο από έξω, και μόνο όσοι λίγοι θα μπορούν. Δε νομίζω να επιβιώσουν αντιπροσωπείες εξωτερικού.