Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By mousatos
Dimitris_P έγραψε:Where's the catch?

Στο ψάξιμο και το brand name. Κάποιοι δεν ξέρουν αν η HD πληρώνει στην ώρα της ( μπαρμπάδες χωρίς internet) ή βαριούνται να ψάχνουν.
Άβαταρ μέλους
By nikos
Dimitris_P έγραψε:Είμαι σχεδόν ανάμεσα σε Εθνική και anytime, παρόμοιες καλύψεις πάνω κάτω και ίδια τιμή :hmmm:
Με HD ωστόσο μου βγαίνει 100€ λιγότερο με Additional Covers + νομική+θραύση+οδική :hmmm: Where's the catch?
Το πρόβλημα είναι ότι δε θα μπορείς να λες στη παρέα:έχω την εθνική στην ασφάλεια γιατί δε με νοιάζει να πληρώνω το καλύτερο
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#845118 Ληγει στο τελος του μηνα η ασφαλεια του Corolla και η HD μου εστειλε ετησια προσφορα 213,5€. Περσι ειχα πληρωσει 200,7€

Μπηκα στο Insurance market και η φθηνοτερη ειναι της ιδιας εταιριας στα 226€

Το κουμπι πατηθηκε!
Άβαταρ μέλους
By bebes
#847848 Για ενα Ford Ka μοντ 1998, πληρωσα στην anytime (μεσω insurancemarket) 69€ +20€ επιπλέον για οδηγο <23ετων, μαζι με νομικη προστασια και οδικη
Η προσφορα της HD χωρις οδικη και νομικη, ήταν στα 200€ :dizzy: και μ'εχουν πρήξει και στα email να "προχωρήσουμε" :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By mousatos
bebes έγραψε:Για ενα Ford Ka μοντ 1998, πληρωσα στην anytime (μεσω insurancemarket) 69€ +20€ επιπλέον για οδηγο <23ετων, μαζι με νομικη προστασια και οδικη

Αυτή η τιμή είναι σχεδόν τζάμπα. Τυχερέ.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#849660 Με ποιο σκεπτικό η HD σε μικτή ασφάλιση κιόλας λεει after market τζαμί δωρεάν, αυθεντικό τζαμί 25% επιβάρυνση στα ανταλλακτικά;

Και αυτό σε συνεργείο δικό τους.

Τι παιζει με τις άλλες;

Τι διαφορα μπορεί να έχει το after market με το αυθεντικό;

< >
Άβαταρ μέλους
By drdino
#849679 https://glasstecpaul.com/dealer-part-windscreens/

Ο Paul τα λέει σωστά. Κοινώς, υπάρχουν διαφορές, από μικρές έως και μεγάλες ανάλογα με τον κατασκευαστή του τζαμιού.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
bibendum έγραψε:Με ποιο σκεπτικό η HD σε μικτή ασφάλιση κιόλας λεει after market τζαμί δωρεάν, αυθεντικό τζαμί 25% επιβάρυνση στα ανταλλακτικά;

Και αυτό σε συνεργείο δικό τους.

Τι παιζει με τις άλλες;

Τι διαφορα μπορεί να έχει το after market με το αυθεντικό;

< >
Μπορεί καμία μπορεί και τεράστιες.Προσωπικα άλλαξα δύο ελαττωματικά παρμπρίζ από carglass και πάλι είχαν ατέλειες με διαθλάσεις.
Οπότε αν ξαναγίνει κάτι πάντα γνήσιο.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#849713 Στην BMW που άλλαξε με γνήσιο, ήταν φτιαγμένο από την ίδια εταιρία με το μη γνήσιο. Απλά επέμεινα και έβαλαν το γνήσιο με την τότε ασφαλιστική.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#850306 Παίζει κάποιος κωδικός στην πιάτσα?
Η HD μου ζητά 260 ευρώ ενώ πέρσι ήθελε 224.
Ντωμεταξύ στο insurance market μου δείχνει την HD στα...360 ευρώ!! ενώ σαν πιο οικονομική μια R&Q ACCREDITED στα 225 ευρώ, με την αμέσως επόμενη στα 270.