Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#84936 οταν με 300 ευρω αγοραζει καποιος continental prenium contact 5 , αποκλειεται να μην δεν μπορεις να βρεις μια ποιοτητα κατω σε λαστιχο (toyo, yokohama, uniroyal) σε λιγο χαμηλοτερη τιμη....

ψαξε καλυτερα.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Jimvar έγραψε:
popolaros έγραψε:Εχεις τόση αναγκη τα 30-40 ευρώ;

Αν τα ελαστικά που προανέφερα είναι αξιοπρεπή δεν θα με χάλαγαν τα 40€ στην τσέπη :roll: Εξάλλου οι τιμές στα επώνυμα (π.χ. Michelin) ανεβαίνουν στα 320, οπότε μιλάμε για 70-80 διαφορά, καθόλου αμελητέα για την τσέπη μου.

μην πας σε Γ ποιοτητα οπως τα Τουρκικα.Πηγαινε τουλαχιστον στην Β(οπως λεει ο ποπολαρος) , θα εισαι κερδισμενος τοσο απο καλυτερη αποδοση παντου,οσο και σε χλμ αποδοση.
Καταλαβαινω οτι τα 40 ευρω σημερα δεν ειναι αμελητεα,αλλα εσυ θα οφεληθεις.
Άβαταρ μέλους
By tsilis
#84957 Φίλε μου. όσο και αν σού είναι δύσκολο, κάνε ότι είπε ο popolaros...

Μην παίζεις με πέτλας, ρέκλας και το κακό συναπάντημα...
Ψάξε και τα Κορεάτικα (hankook - Κuhmo) σε τελική ανάλυση, κανένα 30άρι ακριβότερα θα σου βγει
Άβαταρ μέλους
By Jimvar
#84976 Κατάλαβα παιδιά, ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Δεν διαφωνώ σ΄αυτά που λέτε, θα κάνω μια πιο ενδελεχή έρευνα αγοράς
Άβαταρ μέλους
By Orestisren
#85022 Εμείς σε Golf 4 1.4 πάντως έχουμε βάλει Tigar Hitris (Σερβικη εταιρεία που ανηκει στη Michelin) με 250 πριν εναμιση χρονο (20000 χλμ σχεδόν)
Αξιοπρεπή ειναι σε όλες τις συνθήκες. Δεν είναι για πολλά βέβαια αλλα και σε βρεγμένο και σε στεγνό μια χαρά φρενάρουν και στρίβουν
Δες στο Φωκά πάντως αν εισαι Αθήνα γιατι παίζουν πολυ καλες τιμές και σε επώνυμα (κυρίως Goodyear στη διασταση αυτη)
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#85103 Στο ιδιαιτέρως προβληματικό Clio TCe στο θέμα ελαστικών, γιατί είναι σχεδόν το μόνο που φοράει την διάσταση 195/50/16, μπήκαν τα Fulda SportControl σε 205/45/16. Η διαφορά στην διάμετρο είναι μόλις 1%, άρα κανένα πρόβλημα.
Κόστος 300€, όταν στην μαμά διάσταση έπρεπε να δώσουμε 500€ για τα Michelin Energy!
Αγοράστηκαν από τον Φωκά και γενικώς φαίνονται μια χαρά!
Άβαταρ μέλους
By drdino
#85819 Νέα παπούτσια, premium contact 5 σε 205/55/16. Εντυπώσεις εν καιρώ. :D
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#85859 τοποθετηθηκαν στο kangoo bridgestone t001 195/65/15 στα 225 ευρω
στο πρωτο ταξιδι εντυπωσιακα στο βρεγμενο με απροσμενα υψηλα ορια προσφυσης.
Άβαταρ μέλους
By drdino
Scotch έγραψε:Από που ψώνισες;

Tapatalk & XT1068

Blackcircles και τοποθέτηση στο λαστιχάδικο της περιοχής μου. :)
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#85890 Thnx, καλοτάξιδα. Λέω κι εγώ να τα αλλάξω το καλοκαίρι που θα ανέβω. Τα βρήκες σε καλύτερη τιμή από το mytyres.co.UK (ή κάπως έτσι);

Tapatalk & XT1068
Άβαταρ μέλους
By drdino
#85894 Nαι, περίπου 15 λίρες φτηνότερα ήταν.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Jimvar έγραψε:
popolaros έγραψε:Εχεις τόση αναγκη τα 30-40 ευρώ;

Αν τα ελαστικά που προανέφερα είναι αξιοπρεπή δεν θα με χάλαγαν τα 40€ στην τσέπη :roll: Εξάλλου οι τιμές στα επώνυμα (π.χ. Michelin) ανεβαίνουν στα 320, οπότε μιλάμε για 70-80 διαφορά, καθόλου αμελητέα για την τσέπη μου.

Εδώ:

http://www.fokas-tyres.gr/index.php/tyres.html/

βλέπω yokohama στα 280E και Goodyear στα 285Ε.
Άβαταρ μέλους
By Govus
#86481 All-weather από τη ...Michelin??

Γιατί να το κάνει κάποιος στο αμάξι του τέτοιο κακό :lol: ;