Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By g8777
#850089 Ναι σωστα, οταν αφορα τα δικα μας γουστα ολα ειναι "προφανη". :lol: :lol: :lol: :lol:

Παλι καλα να λεμε, θα μπορουσε να ειχε οργανωθει σταυροφορια για την υποχρεωτικη διδασκαλια του παρακατω.

Εικόνα

:help:

Ντιμη εχεις 3 δευτερολεπτα προθεσμια , μετα σοπιαζω την φατσα σου στο απο πανω. Και οχι στον δεξια. :x
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Anonymous Founder έγραψε::x Δεν το γνωρίζω. Δεν αλλάζει πάντως το τελικό συμπέρασμα.
Αν πρέπει να συμφωνήσουμε πως το γήινα λεφτά είναι το 20 άντε βαριά 22Κ, πες το όμως.
Ξαναλέω, δεν έχω θέμα, εγώ ούτε εκεί φτάνω!
42k πρέπει να έχεις στη τσέπη για να κάνεις παραγγελία το πιο φτηνό tesla 3.

Αν πιστεύεις ότι πολλοί Έλληνες έχουν αυτή δυνατότητα , τότε έχει δίκιο ο Μητσοτάκης και ο Economist - βρισκόμαστε σε τροχιά ανάπτυξης.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
saxon_747 έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε::x Δεν το γνωρίζω. Δεν αλλάζει πάντως το τελικό συμπέρασμα.
Αν πρέπει να συμφωνήσουμε πως το γήινα λεφτά είναι το 20 άντε βαριά 22Κ, πες το όμως.
Ξαναλέω, δεν έχω θέμα, εγώ ούτε εκεί φτάνω!
42k πρέπει να έχεις στη τσέπη για να κάνεις παραγγελία το πιο φτηνό tesla 3.

Αν πιστεύεις ότι πολλοί Έλληνες έχουν αυτή δυνατότητα , τότε έχει δίκιο ο Μητσοτάκης και ο Economist - βρισκόμαστε σε τροχιά ανάπτυξης.

43, θελει και 1.000 για "προετοιμασια"

Μετα θα παρεις καποια στιγμη τα 8Κ πισω και θα περιμενεις 4 χρονια για τις "υπεραποσβεσεις" μεσω της φορολογιας.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#850104 Εντάξει παιδιά, ό,τι πείτε. Θυμίζω απλώς πως στην ελληνική αγορά το σχεδόν 70% είναι εταιρικά στα καινούρια.
Άρα το τι είναι γήινο έχει να κάνει μόνον με την πλευρά που το βλέπεις.
Ούτε τα 22Κ είναι γήινα αφού εγώ δεν έχω να τα δώσω, case closed.
Γήινα λεφτά είναι τα 10Κ που έχω εγώ και ο PaNick67 (κάτι παρακάτω δεν έδωσε για το Panda;).
Για να μην το κουράσουμε άλλο και φύγει η κουβέντα εντελώς.

ΥΓ: Η σύγκριση του Impreza με τα ηλεκτρικά δεν ξεκίνησε από εμένα.