Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#829670 Μου μυρίζει μία ανακρίβεια εδώ, η Honda πήγε στην McLaren το 1988, αυτό που μας δείχνεις πρέπει να είναι η MP4/2 του 1984 με κινητήρα TAG Porsche

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By bill33
BARHonda έγραψε:Μου μυρίζει μία ανακρίβεια εδώ, η Honda πήγε στην McLaren το 1988, αυτό που μας δείχνεις πρέπει να είναι η MP4/2 του 1984 με κινητήρα TAG Porsche

Πως καταστρέφεις τα παιδικά χρόνια του axel12p!!!
Άβαταρ μέλους
By axel12p
BARHonda έγραψε:Μου μυρίζει μία ανακρίβεια εδώ, η Honda πήγε στην McLaren το 1988, αυτό που μας δείχνεις πρέπει να είναι η MP4/2 του 1984 με κινητήρα TAG Porsche

Ήταν πολύ μπροστά η Majorette, είχε βάλει τα σήματα της Honda από το 84! :lol:
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#836491 Το ξεκαθάρισμα συνεχίζεται...

Ούτε ξέρω πόσα κιλά ήταν. Οι πίσω αναρτήσεις είχαν καθίσει από το βάρος. Το 80% ήταν Car & Driver, AMS και Drive. Τα παλιά τα καλά, που είχαν πραγματικές δοκιμές και ήταν 200 σελίδες.

Εικόνα

Και ένα που πήρε το μάτι μου και μου έκανε εντύπωση για το κεντρικό του θέμα!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Zorz
axel12p έγραψε:Και ένα που πήρε το μάτι μου και μου έκανε εντύπωση για το κεντρικό του θέμα!
Εικόνα

Λάθος Γερμανό κατασκευαστή προφήτευσαν, αλλά κατά τα άλλα έπεσαν πολύ κοντά. Το σχέδιο είναι πάντως σασί G-wiz
Εικόνα

με skin προοικονομία του Ka.

Παρεμπιπτόντως, 10 χρόνια μετά:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#839695 just shoot me, 10 φορές καλύτερο από βλακείες τύπου " Φιλαράκια "
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#839820 :inlove: :inlove:

Άβαταρ μέλους
By edmond
#849979 Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Νωπές οι μνήμες που όταν έβλεπα τέτοιες καρέκλες, ήξερα πως μετά από κανά μισάωρο ο λοκώς μου(και τα μπούτια από κάτω) θα είχαν γίνει πλισέ :lol:
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#853261 αυτό το στικάκι που θα βρεις μπεσέλερ στο σκρουτζ πήρα.
ποικιλία και καλό ρολάρισμα στα αρκαδικά παιχνίδια