KiloMeater έγραψε:NiTse έγραψε:KiloMeater έγραψε:Καμία φορά ανοίγω το Facebook , read only , σε κατι hobby groups
Τελευταία έχει σκιστεί στις διαφημίσεις σε σημείο που είναι unusable , σιχτίρισα κάνα δυο φορές και το παράτησα . Παλιά θυμάμαι πάταγες κάπου και έβγαινε και διαφήμιση , τώρα μου πετάει στο άσχετο από μόνο του εκεί που διαβάζεις κάτι full frame διαφήμιση
Νομίζω το παρακάναν , πρέπει να το χει κάποιος πολύ ανάγκη να ανέχεται τέτοια ενόχληση
Αποχωρησες δηλαδή;;
Κοίτα, ενεργό μελος να γράψω δεν ειμαι, πρεπει να εχω κανει ενα ποστ τα τελευταια 4 χρόνια :-)
Το ανοίγω που και που να διαβάσω καποια νέα που αλλού δεν τα βρίσκω (πχ ενα τοπικο γκρουπ εδω στην πόλη που μένω, καποια για drones και 3d printing) , απλα πλεον πιο σπάνια γιατι ειναι απάλευτο.
Να το κλείσω δε νομιζω γιατι ειναι μονοδρομος . πχ κανα δυο φορες που εχει γινει καποιο ατυχημα με ασθενοφορα ελικόπτερα κτλ σχετικά κοντά κτλ χωρις αυτο δεν θα μπορουσ ανα μάθω τι επαιξε . αλλα πλέον μονο για κάτι πολύ στοχευμένο
Και εγώ για κάποιες ομάδες με μηχανές το έχω και για θέματα ενημέρωσης καθώς είναι πολύ πιο γρήγορο και από site και από τα κλασσικά μ.μ.ε. και σε τοπικό επίπεδο αλλά και γενικότερα. Οπότε ενόχληση ξεενόχληση νομίζω ότι όλοι κάπως έτσι καταλήγουν να το ανέχονται.