Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
dimviii έγραψε:Οποτε Μουσατε μην πριζεις παπαρι με τους κακους συριζαιους καθε μερα σε 10 ποστ.

41τακατό.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Geo f1 έγραψε:Μητσοτάκης: Αναγνωρίζονται οι προσπάθειες του ελληνικού λαού

Εικόνα

Με ξένο κώλο πάντως γίνομαι κι εγώ Μαρίνα Χατζή...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By markvag
Zorz έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Μητσοτάκης: Αναγνωρίζονται οι προσπάθειες του ελληνικού λαού

Εικόνα

Με ξένο κώλο πάντως γίνομαι κι εγώ Μαρίνα Χατζή...

Εικόνα

Μα, γιατί το λες αυτό zorz;;;

Μήπως είσαι κανένας ζαιο-αναρχο-κομμουνιστο-άπλυτος;; :x

Τί κι αν έχει μειωθεί το εισόδημα του 99% του πληθυσμού, τι κι αν το σκεφτόμαστε ν' ανάψουμε καλοριφέρ ή να τηγανίσουμε πατάτες, τί κι αν τα νοσοκομεία δολοφονούνται καθημερινώς, τί κι αν τα σχολεία δεν έχουν δασκάλους;; Τί κι αν εδώ και χρόνια η μόνο έγνοια είναι πως θα πάρουμε χρήμα από το 99% για να το δώσουμε στους 10 κολλητούς - κουμπάρους;;

Θα τα φτιάξει ο Μητσοτάκης (αφού τα έχει γ@μήσει τη μάνα 5 χρόνια).

Το βασικό είναι ότι έγραψε ένα γ@μ@το άρθρο ο economist! :rtfm: :inlove:

Το πιο γελοίο της υπόθεσης είναι ότι υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που χαίρονται με το άρθρο του economist και δεν νευριάζουν με την άδεια τσέπη τους... Και υποστηρίζουν φανατικά αυτούς, που με την πολιτική τους έχουν αδειάσει τις τσέπες μας. Μου θυμίζει πολύ η κατάσταση αυτό:

Άβαταρ μέλους
By nass
markvag έγραψε:Τί κι αν έχει μειωθεί το εισόδημα του 99% του πληθυσμού,

Δηλαδή το αφήγημα είναι ότι 99% του πληθυσμού φτώχηναν αλλά ο υπεύθυνος για αυτό (ενώ το 2019, το 2015, το 2012 το ίδιο 99% έτρωγε με χρυσά κουτάλια) πήρε 41% επειδή τον προμοτάρουν τα "πετσωμένα" ΜΜΕ :help:
Δηλαδή ότι οι κλασσικά εαυτούληδες Ελληνες αγνόησαν την τσέπη τους (που είναι το #1 κριτήριο ψήφου παγκοσμίως, πόσο δε μάλλον στην Ελλάδα) και ψήφισαν Μητσοτάκη επειδή το είπε το Πρώτο Θέμα ή ο Economist ? :dizzy:
Κάτι δεν κολλάει :ninja:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
nass έγραψε:
markvag έγραψε:Τί κι αν έχει μειωθεί το εισόδημα του 99% του πληθυσμού,

Δηλαδή το αφήγημα είναι ότι 99% του πληθυσμού φτώχηναν αλλά ο υπεύθυνος για αυτό (ενώ το 2019, το 2015, το 2012 το ίδιο 99% έτρωγε με χρυσά κουτάλια) πήρε 41% επειδή τον προμοτάρουν τα "πετσωμένα" ΜΜΕ :help:
Δηλαδή ότι οι κλασσικά εαυτούληδες Ελληνες αγνόησαν την τσέπη τους (που είναι το #1 κριτήριο ψήφου παγκοσμίως, πόσο δε μάλλον στην Ελλάδα) και ψήφισαν Μητσοτάκη επειδή το είπε το Πρώτο Θέμα ή ο Economist ? :dizzy:
Κάτι δεν κολλάει :ninja:

Θεωρεις οτι το οικονομικο σου στατους σου επιτρεπει να γνωριζεις τι κανει αυτος που ζοριζεται να βγαλει τον μηνα μετα τις πρωτες δυο βδομαδες;
Ή μηπως παντα ο Ελληνας ψηφιζε "λογικα" και "σωστα" ;

Στην τελικη οι μισοι δεν πηγαν να ψηφισουν μαλλον αηδιασμενοι απο το πολιτικο σκηνικο, το 41 τακατο ειναι στην πραγματικοτητα 22 και ως εκ τουτου μια χαρα περναει αυτο το ποσοστο απο αυτα που βλεπω γυρω μου
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#849850 To αφήγημα πάλι είναι πως το 41% ξέρει καλύτερα, γι'αυτό και ψηφίζει Μητσοτάκη, δεν είναι ποτέ παραπλανημένο, σε αντίθετα με το (όποιο) ποσοστό ψήφισε στο παρελθόν κάτι άλλο (από ΣΥΡΙΖΑ μέχρι ΚΚΕ και Μέρα25 και ΑΝΤΑΡΣΥΑ, δεν βάζω το ΠΑΣΟΚ γιατί είναι πολύ κοντά με την ΝΔ όπως και οι ψηφοφόροι του) όλοι οι τελευταίοι προφανώς είναι ηλίθιοι.
Ελπίζω να έχουμε καταλάβει επιτέλους πως μόνον οι ψηφοφόροι του Μητσοτάκη και της ΝΔ είναι πραγματική ελίτ. Οι υπόλοιποι που ψηφίζουν οτιδήποτε άλλο, είναι το λιγότεροι βλάκες. Για να μην πω τίποτε χειρότερο. Και φυσικά κι εγώ μέσα.
:s_shout
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#849854 Σενάριο Α: Κούλης νίκησε το Μάικ Τάισον επειδή ο διαιτητής ήταν πετσωμένος
Σενάριο Β: Κούλης νίκησε επειδή ο αντίπαλος δεν ήταν ο Μάικ Τάισον αλλά ο Τρύφωνας απ' την Πλατανιά

Και τα δυο σενάρια βγάζουν 41%.
Τελευταία επεξεργασία από EDDIE_147 και 21 Δεκ 2023, 11:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
nass έγραψε:https://en.wikipedia.org/wiki/Straw_man

Δεν το άρχισα εγώ όμως, το ποστ σου είναι case study του straw man fallacy. Απάντησα στο ίδιο ύφος.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
EDDIE_147 έγραψε:Σενάριο Α: Κούλης νίκησε το Μάικ Τάισον επειδή ο διαιτητής ήταν πετσωμένος
Σενάριο Β: Κούλης κέρδισε επειδή ο αντίπαλος δεν ήταν ο Μάικ Τάισον αλλά ο Τρύφωνας απ' την Πλατανιά

Και τα δυο σενάρια βγάζουν 41%.

Ισχύουν και τα δύο σενάρια στην περίπτωσή μας, τσάμπα το κουράζεις τόσο καιρό.
Το 41% είναι αποτέλεσμα και των δύο παραπάνω, όπως και κάμποσων ακόμη. Και αυτό δεν αλλάζει την καταστροφή που έχει επιφέρει.
:s_dunno
Άβαταρ μέλους
By nass
Anonymous Founder έγραψε:

Δεν το άρχισα εγώ όμως, το ποστ σου είναι case study του straw man fallacy. Απάντησα στο ίδιο ύφος.

:dizzy: καλά ό,τι πεις :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#849858 HF δεν γίνεται ο Μάικ Τάισον να είναι ταυτόχρονα Τρύφωνας απ' την Πλατανιά.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
nass έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:

:dizzy: καλά ό,τι πεις :svivhaha:
Η πρώτη σου πρόταση, είναι ακριβώς αυτό που κατηγορείς τους άλλους. Απορώ γιατί δυσκολεύεσαι να το καταλάβεις αφού είσαι τόσο έξυπνος. :s_dunno