Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#849799 Κι εγώ δύσπιστος είμαι, αλλά βλέπω τις διθυραμβικές κριτικές και το ξανασκέφτομαι να πω την αλήθεια. Επίσης εδώ, οι πατάτες δεν φαίνονται καθόλου κακές για τηγανιτές.
https://www.skroutz.gr/s/35093153/Phili ... ml#reviews
Εικόνα
Το χειρότερο είναι ο χώρος, έχουν γεμίσει οι πάγκοι της κουζίνας με πράγματα, ένα ακόμη και δεν θα μείνει χώρος στο τέλος για τίποτε!
Καφετιέρα, τοστιέρα, πιατοθήκη, και κάμποσα άλλα μικρά και μεγάλα είτε μόνιμα, είτε επικουρικά, διεκδικούν θέση στον πάγκο!
:rant: :help:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#849801 Μπορεί σίγουρα να κάνει πολύ καλύτερες πατάτες από αυτές της φώτο.

Λεπτό ομοιόμορφο κόψιμο, καλό στέγνωμα με χαρτί να φύγουν νερά-υγρασίες, λίγο λάδι+πάπρικα και 20-25 λεπτά στο air fryer με ανακάτεμα ανα 8-10 λεπτά.
Άβαταρ μέλους
By mjacob
Anonymous Founder έγραψε: Επίσης εδώ, οι πατάτες δεν φαίνονται καθόλου κακές για τηγανιτές.
https://www.skroutz.gr/s/35093153/Phili ... ml#reviews
Εικόνα

Αυτές φαίνονται παντελώς χάλια για οποιουδήποτε είδους μαγείρεμα

Το μόνο χειρότερο από αυτές στην φώτο, είναι το πιάτο
Άβαταρ μέλους
By Chris
mjacob έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:...

Αυτές φαίνονται παντελώς χάλια για οποιουδήποτε είδους μαγείρεμα

Το μόνο χειρότερο από αυτές στην φώτο, είναι το πιάτο

Κι ελεγα κι εγω πως ειμαι ο περιεργος, ευτυχως το ειπε καποιος αλλος :s_biggrin Το μονο που τις σωζει ειναι 2 κομματαρες μοσχαρι κοκκινιστο απο πανω με σαλτσα σπαταλη
Άβαταρ μέλους
By Chris
#849823 Οχι, σορυ. Οι μισες ειναι καμμενες, οι μισες ωμες. Το εσωτερικο φαινεται πως ειναι ωμο, σαν μηλο περισσοτερο, οχι πορωδες. Επισης εχουν πολυ λαδι, γυαλιζουν. Tbf, πιστευω πως ειναι ετσι λογω τυπου πατατας που δεν κανει για τηγανισμα, οχι λογω τεχνικης, εκτος κι αν αυτη τη δικαιολογια μου "πουλουσε" η γιαγια μου οταν τις εβγαζε ετσι. Οι καλες σπιτικες πατατες για μενα ειναι κατι τετοιο πχ (αν και οι συγκεκριμενες θα εχουν καει μεχρι να φτασουν στο τραπεζι επειδη ειναι ακομα στο λαδι, επρεπε να εχουν βγει 2-3 λεπτα νωριτερα):

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#849825 We stand with Chris

Για τις πιο πάνω, νομίζω πως γυαλίζουν όχι λόγω του λαδιού, αλλά λόγω υγρασίας (ακόμα χειρότερα δλδ)
Περισσότερο προς κακές πατατες φουρνου μοιάζουν πάντως (πολύ δυνατά ο φούρνος, άρπαξαν πριν ψηθούν, πολύ νερό και δεν στέγνωσαν, τις έφτιαξε ο ασιμω, κάτι από ή και όλα αυτά)
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Chris έγραψε:
Εικόνα

Αυτες ειναι πατατες!

Οι αλλες ειναι βρασμενες στα σημεια που ειναι πολυ ανοιχτοχρωμες και καμμενες στις ακρες, κλασικη περιπτωση χαμηλης θερμοκρασιας λαδιου οταν τηγανιζεις κανονικα και λιγοτερης ποσοτητας του. Αν αυτο βγαζει το airfryer χαρισμα του
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#849839 Ξεσκεπασε ο panick67 το airfryer conspiracy βλέποντας μια από τις χειρότερες φωτογραφίες που έχουν ανέβει ποτέ στο ίντερνετ.

Όχι, δεν βγαίνουν έτσι οι πατάτες από airfryer, το ότι το αγοραζει καποιος δε σημαίνει ότι ξέρει να το χρησιμοποιήσει ή ότι δε χρειάζεται να έχεις λίγο το νου σου.

Πολλά kudos στον hifi που τρολαρε άσχημα με τη φωτο και το σχόλιο του! Η μαγεία των Χριστουγέννων τον άλλαξε προς το καλύτερο!

Sent from hell
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#849852 Πραγματικά ρε παιδιά, ώρες ώρες διυλίζουμε τον κώνωπα. Χθες φάγαμε το βράδυ τηγανητές πατάτες, σπιτικές. Αυτό γίνεται ούτε μια φορά τον μήνα. Τηγανίζουμε μόνον με ελαιόλαδο, με μισό δάχτυλο λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι. Βγαίνουμε πεντανόστιμες, αλλά προφανώς και δεν είναι σωστό, ούτε να τρώμε συνέχεια, ούτε θέλω ν'αυξήσω και την κατανάλωση πατάτας. Το μόνο που είπα είναι πως τόσος κόσμος λέει καλά λόγια και οι συγκεκριμένες πατάτες, αν ήταν κομμένες διαφορετικά, θα ήταν μια χαρά.
Μου θυμίζουν τις "σαν τηγανιτές" που κάνουμε: τις βράζουμε στα μικροκύματα για 10 λεπτά περίπου με την φλούδα, και μετά τις περνάμε στο τηγάνι με μισή κουταλιά λάδι για να ροδίσουν. Βγαίνουν πεντανόστιμες, αν και δεν είναι ακριβώς τηγανιτές. Προσωπικά, τις τρώω με την ίδια ευχαρίστηση.
Άβαταρ μέλους
By mjacob
Anonymous Founder έγραψε:Μου θυμίζουν τις "σαν τηγανιτές" που κάνουμε: τις βράζουμε στα μικροκύματα για 10 λεπτά περίπου με την φλούδα, και μετά τις περνάμε στο τηγάνι με μισή κουταλιά λάδι για να ροδίσουν. Βγαίνουν πεντανόστιμες, αν και δεν είναι ακριβώς τηγανιτές. Προσωπικά, τις τρώω με την ίδια ευχαρίστηση.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#849885 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mjacob στα χρονια μου θα επεφτε φατουρο με κατι τετοιο, αν ξεραμε τι ειναι ο φουρνος μικροκυματων

:shifty: :shifty: :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#849886 Βρε boomers, δοκιμάστε το πρώτα μια φορά και μετά μιλήστε. Μόνον καλύτερα να βρείτε πατάτες κίτρινες, όχι τις λευκές γιατί γίνονται πιο ωραίες.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Anonymous Founder έγραψε:Βρε boomers, δοκιμάστε το πρώτα μια φορά και μετά μιλήστε. Μόνον καλύτερα να βρείτε πατάτες κίτρινες, όχι τις λευκές γιατί γίνονται πιο ωραίες.

Εχω δυο γνωστους που πηραν και μου ελεγαν για υγιεινο μαγειρεμα. Οταν ακουω τετοια κοβω λασπη που λεμε στα Εξαρχεια. Σαν κατι αλλους φιλους που κανουν υγιεινο μουσακα :svivhaha: :svivhaha: χωρις δηλαδη να τηγανιζεις τα λαχανικα. Ασε ευχαριστω θα φαω μαιμουδοκωλο με φυκια καλυτερα. :lol:

Επειδη ομως ο υιος λατρευει τις τηγανιτες πατατες και εχουμε δοκιμασει ολους τους τροπους, εκτος του Καρουζο φυσικα ( δεν ηξερα να φαω 2 ωρες για να τις φτιαξω ), σκεφτομουν να παρω , αλλα δοκιμασε σε σπιτι φιλου του και δεν του αρεσαν ιδιαιτερα οποτε το αφησα.

Ουτως ή αλλως δεν αξιζε για τηγανιτες πατατες μονο ολοκληρη γκουμουτσα συσκευη αφου μικρες ποσοστητες ψητων γινονται στον φουρνο μικροκυματων με το φανταστικο micro grill της Taperware και ειναι πραγματικα ψητα οχι "σαν" ψητα.
Το ακομα πιο ωραιο ειναι οτι μπορει και τα φτιαχνει μονος του χωρις να φοβαμαι μην ξεχασει καποιο ματι ή φουρνο ανοιχτο , διοτι εφηβος ειναι ετσι και κουμπωσει τα ακουστικα χανεται απο τον κοσμο τουτο :lol: