Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
dimik έγραψε:
kovathe έγραψε:Για τριμαρισμα σε γένια/μούσι τι χρησιμοποιείτε;;
Μια κουρευτική που έχω της Remington ποτέ δε κατάφερα να τριμαρω σωστά όπως θα ήθελα. Μόνο να τα παίρνεις όλα κάνει.
Για μαλλιά ήταν πολύ καλή.

Όλες κόβουν, είναι θέμα τεχνικής ο σχηματισμός.

Philips MG7715 αδιάβροχη με πολλά εξαρτήματα για γενική χρήση
Moser T-Cut για λεπτομέρειες, ξύρισμα και fade

Update πρότασης (από πέρυσι) για τριμμάρισμα σε μούσι;
Σκέφτομαι να δοκιμάσω τυπική Philips, σειρά BT (beard trimmer). Έχω ήδη καλή κουρευτική philips και με έχει σώσει τα τελευταία 4 χρόνια, αλλά δεν κάνει για πρόσωπο.
(εσχάτως έχω αφήσει ανενεργά τα ξυράφια, τα πινέλα και τα πανάκριβα σαπούνια, τα balms, είμαι σε mode αξυρισιάς)
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#850310 Κι εγώ όταν είχα τις αξυρισιές μου είχα θέμα με τριμμερ, ώσπου έπεσα πάνω σ'αυτό σε προσφορά και το πήρα κι έκανε καλή δουλειά για μένα, ειδικά στον λαιμό που οι άλλες υστερούσαν.
https://www.skroutz.gr/s/26013232/Gille ... omeni.html

Η μηχανή είναι μάρκας Braun
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#850663 Νέο ξύρισμα με τις ίδιες ακριβώς παραμέτρους με τη διαφορά ότι έβαλα λεπίδα rockwell για δοκιμή. Όπως την έβαλα έτσι την έβγαλα γιατί γράπωνε. Έβαλα astra και συνέχισα κύριος

.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#850947 Τελευταία ξυρισματαρα του έτους σε 7 ημερών γενιά
Ο θεριστής r41 με μια rubie ...γουρουνοπινελο και σετακι SW necromantic
Απολαυσηηηη

< >
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#851044 Είχα να αγοράσω σαπουνακι πάνω από 10μηνες μιας και έχω μπόλικα .
Για Χριστούγεννα είπα να κεράσω τον εαυτό μου ένα
Ελληνική εταιρία λοιπόν ...θα επανέλθω με εντυπώσεις Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
bujinkan έγραψε:Είχα να αγοράσω σαπουνακι πάνω από 10μηνες μιας και έχω μπόλικα .
Για Χριστούγεννα είπα να κεράσω τον εαυτό μου ένα
Ελληνική εταιρία λοιπόν ...θα επανέλθω με εντυπώσεις Εικόνα

< >
Τοπ!!! Τα αδέρφια που τα φτιάχνουν κάνουν εξαιρετική δουλειά!! Εμένα είναι από τα αγαπημένα μου σαπούνια!
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#851681 Υπάρχει κάποιος τρόπος να καλύψω ένα σημείο κατά το ξύρισμα; Έχω μια κρεατοελιά που πολλές φορές την παίρνω σβάρνα και μετά γίνεται χαμός μέχρι να κλείσει. Συνήθως βάζω το δάχτυλό μου στο σημείο αυτό κατά το ξύρισμα για να το αποφύγω.
Χαζαπλαστ που έχω δοκιμάσει δεν κρατάει, από τα λάδια του preshave και την υγρασία.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Dimitris_P έγραψε:Υπάρχει κάποιος τρόπος να καλύψω ένα σημείο κατά το ξύρισμα; Έχω μια κρεατοελιά που πολλές φορές την παίρνω σβάρνα και μετά γίνεται χαμός μέχρι να κλείσει. Συνήθως βάζω το δάχτυλό μου στο σημείο αυτό κατά το ξύρισμα για να το αποφύγω.
Χαζαπλαστ που έχω δοκιμάσει δεν κρατάει, από τα λάδια του preshave και την υγρασία.

Δεν ξερω αν σε ενοχλει αισθητικα, αλλα εφοσον σε ενοχλει σε πρακτικο επιπεδο, εχεις σκεφτει να ρωτησεις μηπως μπορεις να τη βγαλεις την ελια? :s_dunno

Κατα τα αλλα αν θελεις να ξυριζεις προσεκτικα χωρις να κοβεσαι, μονο με καμια φαλτσετα γινεται λογικα. Με τη φαλτσετα μπορεις να κοβεις με ακριβεια τριχα-τριχα στην περιμετρο χωρις να την περασεις απο πανω οπως περνας το ξυραφακι.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
kostis20 έγραψε:Για ξυριστική μηχανή εχουμε καμία πρόταση?
Κριτήρια ?

Εννοείς παραδοσιακή η ηλεκτρική ?
< >
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#852010 Επετειακό ...με έχει πιάσει παλι η μλκια το πήρα τυφλά αλλά το άρωμα του τα σπάει Εικόνα

https://groomingcult.com/product/eterna ... mula-114g/

< >
Τελευταία επεξεργασία από bujinkan και 10 Ιαν 2024, 20:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
kostis20 έγραψε:Δε ξέρω ,δεν εχω χρησιμοποιήσει ποτέ..
Μη δώσω πάνω απο 100 euro.
Ξαναρωτώ εννοείς κλασική μηχανή αυτή που παίρνει τα ξυραφάκια ? Πινέλο σαπουνι κλπ ? Παραδοσιακο ξύρισμα ? Εάν ναι τότε ..

https://www.wellshaved.gr/xuristiki-mic ... RqEALw_wcB

< >