Dimitris_P έγραψε:.Δεν τις έχω δοκιμάσει
.
< >
Dimitris_P έγραψε:.Δεν τις έχω δοκιμάσει
.
Dimitris_P έγραψε:Λοιπόν έκανα ένα από τα καλύτερα ξυρίσματαΕγώ στο κανονικό πέρασμα παιζω στο 4 και στην κόντρα στο 3
- Λίγο βρέξιμο με ζεστό νερό και άπλωμα pre shave Cella Gel για 5 λεπτά.
- Καλό άπλωμα το σαπούνι (proraso sandalwood)
- Κούμπωσα μια Astra στην Merkur και την έβαλα στη θέση 2.
- Είχα θετικό feedback, όπως λέει κι ο Σταρ, καθόλου μάγκωμα και πολύ καλό στα κόντρα στο λαιμό.
- After shave έβαλα το καινούργιο Haslinger Σανταλόξυλο After Shave Βάλσαμο, πολύ καλό στην υφή. Από άρωμα τίποτα το ιδιαίτερο.
Δεν το θεωρώ βαθύ το ξύρισμα που έκανε, την επόμενη φορά θα δοκιμάσω με το 3, όμως ένιωθα πως είχα πολύ καλό έλεγχο.
Το μόνο θέμα που έχω με τη μηχανή είναι το ύψος της, παραείναι κοντή και δεν χωράει στη βάση που έχω.
Dimitris_P έγραψε:Πήρα αυτό εδώ για αλλαγή μιας και αυτό που έχω είναι μακρυτριχο και έχουν αρχίσει και φεύγουν τρίχες.Είναι απλά η οικονομική σειρά της Mühle
https://www.skroutz.gr/s/15339536/Muhle ... outz_share
Και μου ήρθε ένα που λέει nom. Έκαναν λάθος στην καταχώρηση κατασκευαστή ή σχετίζονται κάπως; Γιατί ένας από τους λόγους που το προτίμησα ήταν και η μάρκα.
Δεν το έχω χρησιμοποιήσει, αξίζει ή να το επιστρέψω;
.
Dimitris_P έγραψε:Πήρα αυτό εδώ για αλλαγή μιας και αυτό που έχω είναι μακρυτριχο και έχουν αρχίσει και φεύγουν τρίχες.Το χρησιμοποιω απο τοτε που ξεκινησα το παραδοσιακο ξυρισμα
https://www.skroutz.gr/s/15339536/Muhle ... outz_share
Και μου ήρθε ένα που λέει nom. Έκαναν λάθος στην καταχώρηση κατασκευαστή ή σχετίζονται κάπως; Γιατί ένας από τους λόγους που το προτίμησα ήταν και η μάρκα.
Δεν το έχω χρησιμοποιήσει, αξίζει ή να το επιστρέψω;
.

Τίποτα δεν θα γίνει Νίκο. Η σφαγή έγινε σήμερα, κα[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]