Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By otso
axel12p έγραψε:Από τα χθεσινά χιόνια.

ΕικόναwPXL_20231216_105129234 by Alex, on Flickr

ΕικόναwPXL_20231216_101124633 by Alex, on Flickr

μπρ και παλι μπρ , για μας τους tahitiανους μοιαζει με την κολαση που παγωσε.
Άβαταρ μέλους
By glf
#849432 Που τα βρήκες τα χιόνια; προς Φλώρινα;
Σε μας κάτι πήγε να κάνει και την άλλη μέρα δεν έμεινε τίποτα.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#849477 Η πρώτη είναι Καστανιά. Είπα να στρίψω Παναγία Σουμελά, αλλά είχε καμία 20αρια πόντους χιόνι, ο δρόμος δεν είχε καθαριστεί και δεν το ρίσκαρα. Μετά είδα πως από την κάτω μεριά, στο χωριό της Καστανιάς είχανε κλείσει τον δρόμο.

Η δεύτερη είναι στα μέρη σου! :lol:
Άβαταρ μέλους
By glf
#849484 Ναι έχουν ψιλοπαρατήσει τον σταθμό αποχιονισμού επάνω στην Καστανιά και έχω πετύχει και γω ακαθάριστο το κομμάτι τέρμα ψηλά. Σου λέει όποιος θέλει να πάει Παναγία Σουμελά θα το ανοίξουμε μόνο από Βέροια μεριά και έχουν και δίκιο δηλαδή.. Οπότε από Κοζάνη ανοίγουν μόνο μέχρι Ζωοδόχο και τον σταθμό αποχιονισμού.
Το ενδιάμεσο (σε χοντρή χιονόπτωση λέμε) διατίθεται για χαζούς. Μη βάλω πάλι μια χειμωνιάτικη παλιά φωτο..

Α η 2η είναι στο κουρί :) Πέρυσι όταν το είχε στρώσει για τα καλά, το βράδυ έχει πάλι μίνι πάρτυ και εκεί ναι, να μαθαίνει λίγο και η νεολαία.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
glf έγραψε:Ναι έχουν ψιλοπαρατήσει τον σταθμό αποχιονισμού επάνω στην Καστανιά και έχω πετύχει και γω ακαθάριστο το κομμάτι τέρμα ψηλά. Σου λέει όποιος θέλει να πάει Παναγία Σουμελά θα το ανοίξουμε μόνο από Βέροια μεριά και έχουν και δίκιο δηλαδή.. Οπότε από Κοζάνη ανοίγουν μόνο μέχρι Ζωοδόχο και τον σταθμό αποχιονισμού.
Το ενδιάμεσο (σε χοντρή χιονόπτωση λέμε) διατίθεται για χαζούς. Μη βάλω πάλι μια χειμωνιάτικη παλιά φωτο..

Α η 2η είναι στο κουρί :) Πέρυσι όταν το είχε στρώσει για τα καλά, το βράδυ έχει πάλι μίνι πάρτυ και εκεί ναι, να μαθαίνει λίγο και η νεολαία.

Σιγά μη δεν έβρισκες από που είναι η φωτογραφία :lol:

Η Καστανιά ήταν μια χαρά, ενώ πέτυχα και τρία εκχιονιστικά. Να μην σου πω ότι είχε λιγότερο χιόνι από την Κοζάνη. Το μόνο κομμάτι που δεν είχαν καθαρίσει ήταν ο δρόμος που βγαίνει στην Παναγία Σουμελά και καταλήγει στο χωριό της Καστανιάς.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#849601 Σημερα ειπα να παιξω με ασπρομαυρα λιγακι

ΕικόναOof by k.achilleas, on Flickr
ΕικόναSpices by k.achilleas, on Flickr
ΕικόναCorona in our lives by k.achilleas, on Flickr
ΕικόναSnack by k.achilleas, on Flickr
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#850139 1 χρόνο μετά τη προηγούμενη... @otso για να σε προλάβω, έχω βάλει πεύκο, ελιά και καρυδιά (που μου ξεράθηκε γμτ).

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#850368 Εικόνα

Η χθεσινή πανσέληνος κάπου στα βουνά της Πίνδου :inlove:
Τραβηγμένη με Sony A7ii + έναν γηραιότερο από εμένα Jupiter 37A 135mm F3.5
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#851002 Μια δοκιμή με τα χθεσινά πυροτεχνήματα, καθώς και μια άσχετη σημερινή μιας και βρέθηκα στην περιοχή σήμερα :lol:

Εικόναfirew001 by Alex, on Flickr

Εικόναfirew002 by Alex, on Flickr

Εικόναpaok_st002 by Alex, on Flickr
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#851078 Οι ρυθμίσεις της κάμερας φτάνουν μέχρι τα 4sec. Έχει τόσο καλό gimbal που μπορείς να βγάλεις άνετα μέχρι αυτό το νούμερο. Κάποιες μπορεί να βγουν κουνημένες (ειδικά αν έχει αέρα), αλλά σίγουρα θα βρεις αρκετές για να κρατήσεις. Οι παραπάνω είναι με 1.3sec νομίζω. Κάποιες φωτογραφίες που είχα δει στο flickr και μου άρεσαν έπαιζαν στα 1 με 2 sec για αυτό και επέλεξα αυτή την ρύθμιση.