Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By corsair
g8777 έγραψε:Προικοθηρα σου κατσε καλα η γρια αυτη τη φορα ε;

Καλε μου Τζι8777... yolo που θα λεγανε και στα ιντερνετες. Στο κάτω κατω αν μου ξυνίσουν θα φυγουν πανευκολα :oops:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
corsair έγραψε:
QsisVTS έγραψε:Γιατί έχεις ενθουσιαστεί τόσο βρε pik δε μπορώ να καταλάβω..

το θεμα δεν ειναι γιατι ενθουσιαστηκε ο Πικ, αλλα γιατι δεν ενθουσιαστηκες εσυ. Δλδ δεν θα το παρεις? Αυτο μας λες? :hmmm:

Εγω πάντως περιμενω απο την Samsung UK τελη του μηνα ενα Edge και ενα σκέτο για μενα.... εχουμε τις ακρες μας :s_cool

Προφανώς και δε θα το πάρω, έχω πει όχι σε Samsung ξεχασες; :lol:

Μάλλον σε κάποιο nexus που δεν έχει βγει ακόμα θα πάω, φήμες μιλούν για επιστροφή σε lg..

Εναλλακτικά θα επιμεινω σε μελλοντικό z.

Τα Samsung μου φαίνονται φοβερά αδιάφορα, παρά τις προσπάθειες τους
Άβαταρ μέλους
By g8777
corsair έγραψε:
g8777 έγραψε:Προικοθηρα σου κατσε καλα η γρια αυτη τη φορα ε;

Καλε μου Τζι8777... yolo που θα λεγανε και στα ιντερνετες. Στο κάτω κατω αν μου ξυνίσουν θα φυγουν πανευκολα :oops:

YOLO και thug life μαζι. Αφου ξες :inlove: :inlove: :inlove: .
Αναμενω hands on απο βδομαδα ε; Αρουταριστο ε; :rtfm: Μην αρχισεις τις κουμπουριες ε; :rtfm: :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By GTS
corsair έγραψε:
QsisVTS έγραψε:Γιατί έχεις ενθουσιαστεί τόσο βρε pik δε μπορώ να καταλάβω..

το θεμα δεν ειναι γιατι ενθουσιαστηκε ο Πικ, αλλα γιατι δεν ενθουσιαστηκες εσυ. Δλδ δεν θα το παρεις? Αυτο μας λες? :hmmm:

Εγω πάντως περιμενω απο την Samsung UK τελη του μηνα ενα Edge και ενα σκέτο για μενα.... εχουμε τις ακρες μας :s_cool

Eσυ δεν ελεγες ότι δεν θα ξαναπαρεις Samsung?

Παντω εμενα μου αρεσει το S6, αν η τιμη επεφτε πιθανον να το αγοραζα για δευτερο. Ειχα μια επαφη με το S5 και μου εκανε εντυπωση ποσο καλες φωτογραφιες βγαζει. Όμως δεν νομιζω να πεσει ποτε η τιμη σε επίπεδα ευκαιριας...
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#84929 Εικόνα
Τι είναι αυτό το ματακι επάνω δεξιά ανάμεσα στη μπαταρία και τα k/s;

< K910 μου
Άβαταρ μέλους
By corsair
panos2171 έγραψε:Εικόνα
Τι είναι αυτό το ματακι επάνω δεξιά ανάμεσα στη μπαταρία και τα k/s;

< K910 μου

βλεπει το κινητο σου αν το κοιτας στα ματια για να μην κλεισει την οθονη :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#84942 Όχι, τραβάει φωτογραφίες ή μπροστινή κάμερα.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#84943 Oχι σε κατασκοπεύει το μηχανάκι του διαβόλου.... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#84944 Εκείνο το άσπρο αριστερά είναι firewall?
Άβαταρ μέλους
By corsair
vasilis έγραψε:Εκείνο το άσπρο αριστερά είναι firewall?

εσενα τι σε νοιαζει ρε κουτσομπολη? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#84949 Μάλλον αναρωτιέται πως πέρασε το spyware που τραβάει τις φωτο από το firewall
Άβαταρ μέλους
By bill33
#84975 Πρώτες εντυπώσεις για το Huawei Ascend P7

Μεγάλο στο χέρι αλλά όχι δυσχρηστο τουλάχιστον για τα δικά μου χέρια.Όμορφο,νταξ υποκειμενικό , πιο βαρύ απο το s4mini και μάλλον και απο το vodafone 875 που είχα πριν.Ωραία οθόνη,φωτεινή,ανταποκρίνεται άμεσα στο πάτημα. Πολύ καλή η λήψη και κινητής αλλά και wifi , εκεί που το 875 δεν πιάνει αυτό έχει μια γραμμή τουλάχιστον.Το gps πολύ γρήγορο ακόμα και χωρίς βοήθεια.Στις εφαρμογές που δοκίμασα πάει σφαίρα ενώ μένουν 1180ΜΒ ακόμα και μετά απο τις δοκιμές που έκανα.Έχω απενεργοποιήσει όσες δεν χρειάζομαι.Απο μπαταρία δεν μπορώ ακόμα να πω γιατί μια πλήρη φόρτιση του έχω κάνει και μετά απο σχεδόν 5 ώρες έχει πέσει στο 84% ,η οθόνη είναι στην 1 ώρα και 25 λεπτά ,ενώ απο το 100% είχα ανοίξει το wifi και κατέβασα ενημερώσεις και εφαρμογές.Βλέπω ότι έχει 3 mode μπαταρίας:Αυτό που είναι για επιδόσεις,το κανονικό για ελαφρά οικονομία μπαταρίας και ανάλογη μειώση επιδόσεων ,και το τέρμα "σαν ντιζελ,δεν καίει τίποτα" που είναι σαν το πρώτο μας κινητό.Μόνο κλήσεις και μηνύματα . :lol:
Το emui είναι έκδοση 3,0 και μοιάζει με apple,νομίζω, καθώς έχει όλες τις εφαρμογές στις αρχικές οθόνες.Η ελληνική μετάφραση είναι για γέλια οπότε το έχω στα αγγλικά (πχ τα free MB της μνήμης τα έχουν μεταφράσει σε δωρεάν).Αndroid έχει την 4.4.2,ελπίζω ότι θα αναβαθμιστεί σε lolipop κάποια στιγμή.
Στην συσκευασία είχε και μια θήκη που την έβαλα,αν και δεν μου αρέσει,γιατί η πλάτη του γλυστράει φοβερά.Είναι γυαλί ή κάτι τέτοιο.Η οθόνη φοράει μεμβράνη,μάλλον εργοστασιακή .Πολύ καλή κατασκευή,δεν τρίζει τίποτα,δεν έχει και κάτι να τρίξει άλλωστε,η μπαταρία είναι ενσωματωμένη,φυσικά κουμπιά έχει μόνο το on/off και της έντασης του ήχου.

Αγοράστηκε μεταχειρισμένο στα 170€ απο μαγαζί κοντά στην Ομόνοια.Πρώτη αγορά του ήταν 29-12-2014,έχω δηλαδή φουλ 20 μήνες εγγύηση ακόμα,Arvato.Καινούργιο κάνει 250€ και σε μαυρο που το ήθελα δεν υπήρχε.
Δεν κοίταγα το συγκεκριμένο μοντέλο καθώς ξέφευγε απο το budget μου,για το moto g 2014 πήγαινα για να πω την αλήθεια.
Ελπίζω να μου κρατήσει πιο πολύ απο το s4 mini που μόλις το ειχα σετάρει όπως το ήθελα έσπασε.
Άβαταρ μέλους
By corsair
bill33 έγραψε:Πολύ καλή κατασκευή,δεν τρίζει τίποτα,δεν έχει και κάτι να τρίξει άλλωστε,

οταν διαβάζω σχολια για ΤΡΙΓΜΟΥΣ σε κινητο τηλεφωνο πραγματικά με γυρνάνε τα αντερα αναποδα... ΗΜΑΡΤΟΝ. Τα διαβάζω συνέχεια αυτά, χρόνια τωρα στο myphone... οχι και δω... :rtfm: :x