Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
pro έγραψε:
EDDIE_147 έγραψε:Οχι ρε προ. :(

Ταμπακιέρα είναι η κανονικοποιηση της βίας (α μωρε πέσανε κροτίδες, κλαιν).

Θα επιμείνω πάντως στο ότι αν τόσα χρόνια βλέπατε τα Ορκς και λέγατε "αχουτα μωλιε"

Εγώ είπα κλάιν και αχουτα ή κάποιος φανταστικός σου φίλος;

Πας ακόμα γήπεδο = κλάιν.

Ας διαβάσουμε λίγο τις νεότερες ειδήσεις.
Μπορεί τελικά να προκλήθηκε ο 18χρονος από τους μπάτσους, οπότε να δικαιολογείται η δοκιμαστική βολή.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#849115 ΟΚ

Eddieτ: πάμε σε ένα λίγο πιο ξεκάθαρο νου που έχει να κάνει βαρυσήμαντη δήλωση επί του θέματος

https://newspao.gr/basket/537897_gianna ... Q4a78qf5Lg
Άβαταρ μέλους
By pro
#849119 Aν θες να κάνεις κουβέντα με τον ντιπιτζι στείλτου DM, συνήθως απαντάει. Αν θες να κάνεις κουβέντα μαζί μου, απάντησε σε κάτι που είπα εγώ. Ακόμη και για σένα δεν είναι πολύ δύσκολο.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
pro έγραψε:
EDDIE_147 έγραψε:Πας γήπεδο και από την απέναντι κερκίδα φεύγει κροτιδα/φωτοβολιδα/πατάτα με ξυράφια/μολοτοφ/διάλεξε.

Εγώ πάντως από αυτά καταλαβαίνω ότι μάλλον δεν έχεις ιδέα από γήπεδα. Και από μπαρ.

Στην παραπάνω ερώτηση (πως αντιδράς όταν σε ένα αγώνα βλέπεις να πέφτουν κροτίδες/φωτοβολίδες/κλπ) η απάντηση σου ήταν ότι δεν ξέρω από γήπεδο.

Ας μείνουμε σε αυτό.
Μέχρι εκεί μπορείς να απαντήσεις - το δέχομαι.
Άβαταρ μέλους
By pro
#849123 Εγώ απαντάω σε σένα πάντως, όχι στον ντιπιτζι. Όσον αφορά αν ξέρεις από γήπεδο το παραδέχτηκες μόνος σου, άρα σωστά έκρινα. Επίσης το τι κάνω εγώ είναι άσχετο, δεν θα εκλείψει η βία επειδή θα κάνω κάτι εγώ ή ο διπλανός μου. Άλλοι πρέπει να κάνουν αλλά είναι στο απυρόβλητο για σένα. Τέλος κανείς δεν είπε να μην τιμωρηθεί ο τυπάκος που ρίχνει κροτίδα στο γήπεδο (και η ομάδα του) κι ακόμη περισσότερο αυτός που ρίχνει φωτοβολίδα σε αστυνομικό. Απλά λέμε ότι δεν μπορεί το πρεζάκι που κλέβει κινητό από γριούλα να έχει την ίδια αντιμετώπιση με τον εφοπλιστή που φέρνει ένα αμπάρι πρέζα. Για σένα βέβαια η ποσότητα και η οργανωση ειναι δευτερεύοντα, ταμπακιέρα είναι το πρόβλημα των ναρκωτικών που κατατρώει την ελληνική νεολαία.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#849127 Λύγκας δπγ --> άσχετος με σένα, είναι όμως ένας άνθρωπος που ξέρει από γήπεδο οπότε ας ακούσουμε τη βαρύνουσα γνώμη του.
Εσύ που συνεχίζεις να πας γήπεδο --> ανέχεσαι τα πρεζάκια και τα Ορκς / ανέχομαι = δεν υπάρχει πρόβλημα.
Μόνο το περιστατικό με τον ακρωτηριασμό της κυρίας που πόσταρα θα ήταν λόγος να σταματήσω να πηγαίνω στο συγκεκριμένο χώρο.
Γιατί χτες ήταν η κυρία, αύριο μπορεί να είναι το παιδί μου.
Δεν μπορώ να το γράψω πιο απλά.

pro έγραψε:Για σένα βέβαια η ποσότητα και η οργανωση ειναι δευτερεύοντα, ταμπακιέρα είναι το πρόβλημα των ναρκωτικών που κατατρώει την ελληνική νεολαία.

Όχι. :( :(
Πρωτεύον είναι το ότι η πολιτεία δεν θέλει να χτυπήσει τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από αυτό το χάλι και μαλακίζεται.
Δευτερεύον είναι το αν ο Ολυμπιακός έφαγε πρόστιμο ή μηδενισμό βαθμών.

Δυστυχώς, βλέπω ότι όλοι οι σχετικοί με το γήπεδο ασχολείστε με το δευτερεύον αυτό (που δεν θα αλλάξει την ουσία του προβλήματος).
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#849138 Φυσικά και γίνονται πράματα μέσα στη γήπεδα , όπως πρόσφατα στο Βόλο , τα περισσότερα όμως τα τελευταία χρόνια και τα πλέον σοβαρά , γίνονται εκτός γηπέδων απο οπαδούς που μετα βίας έχουν σχέση με το χώρο.
Είναι η αφορμή δηλαδή και όχι ο πλέον σημαντικός λόγος για το ότι κάποιος σταματά έναν "αλλόθρησκο" στο δρόμο και του δείχνει νέες τεχνικές σε μαχαίρια κάραμπιτ, φωτοβολίδες,ρόπαλα κλπα.
Εδώ θέλει ΠΑΕ - πολιτεία - αστυνομία - εφαρμογή νόμων γιατί υπάρχουν υπερσυμπαντικά κωθώνια που ενισχύονται απο οπαδικούς στρατούς.

Ο Έντι αναφέρεται λογικά στο ότι και στο γήπεδο εντός, μπορεί να υπάρξει φωνή απο τους ομόθρησκους προς τους υπολοίπους , ώστε να τους περιθωριοποιήσουν εντελώς , με κάμερες κλπα φυσικά να είναι το κερασάκι.
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#849183 Οι μόνες ομάδες που μπορούν να κάνουν νίκες και προκρίσεις από όμιλο σήμερα στην Ευρώπη:

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός.-

:adminpower:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#849201 Πάλι μέσα έπεσε ο Λαλάκης.
Που θα πάει, κάποια στιγμή θα βολευτεί το αδερφάκι του και θα ηρεμήσει
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#849459 Που 'ναι ο Μπρινιόλι - οεο που 'ναι ο Μπρινιόλι :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#849466 Ατρόμητος - βάζελος 3-1 στο 65' και κάπου εδώ νομίζω κάηκε πια το χαρτί Γιοβάνοβιτς :thumbsdown: