Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
Chris έγραψε:Στις 9 σημερα ραντεβου στο αλσος της καισαριανης. Θα φερω τον πιπινο, φερε ουισκυ

Άμα φέρεις πιπίνο κατεβαίνω κι εγώ από Δράμα και θα φέρω όχι ουίσκυ, δύο 5λιτρα λάδια θα σου φέρω! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Zorz
sknipper έγραψε:Σε παρακαλώ να μην χρησιμοποιείς υποτιμητικό τόνο ούτε για τους Έλληνες μηχανικούς αλλά ούτε για ένα τόσο σημαντικό εργαλείο όσο το σφυρί. Αν μη τι άλλο είναι το κατάλληλο εργαλείο για να σου σπάσει το χοντρό και ξερό σου το κεφάλι... :iconcool:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#847771 υπάρχει κάνα μαραφέτι στην αγορά που να μπαίνει στο λεβιεδάκι που αλλάζει τη ροή μεταξύ βρυσης/τηλεφώνου στο μπάνιο?
πεφτει/γυρναει στη βρύση οταν η ροή ειναι χαμηλή και γίνεται άβολο

ταμάμ για σπιτική 3d εκτύπωση πλαστικού η περίπτωση.
(ακόμα να το κάνει το σωστό το δώρο η Γιάνναινα..)
Άβαταρ μέλους
By drdino
#847772 Πάρε μερικές μεζούρες να σου φτιάξω κάτι :D

Edit: κάτι παρόμοιο θες μάλλον
https://www.printables.com/model/178897 ... r-diverter
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#847773 Εγώ έχω μόνιμα τυλίξει 2 σπείρες από μασίφ χάλκινο σύρμα με μόνωση που περίσσεψε από τη σύνδεση του θερμοσίφωνα ή κάτι τέτοιο.
Άβαταρ μέλους
By bill33
egobrain έγραψε:υπάρχει κάνα μαραφέτι στην αγορά που να μπαίνει στο λεβιεδάκι που αλλάζει τη ροή μεταξύ βρυσης/τηλεφώνου στο μπάνιο?
πεφτει/γυρναει στη βρύση οταν η ροή ειναι χαμηλή και γίνεται άβολο

ταμάμ για σπιτική 3d εκτύπωση πλαστικού η περίπτωση.
(ακόμα να το κάνει το σωστό το δώρο η Γιάνναινα..)

Μια ιδέα https://www.skroutz.gr/s/24708940/Sfina ... 2tmch.html
ή ότι άλλη σφήνα λίγο φαρδιά που θα της κάνεις ένα κόψιμο.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
gianik έγραψε::lol: :lol: :lol:
5 άτομα ήθελα πάντοτε να γνωρίσω δια ζώσης από εδώ μέσα...
Τον Skniper,τον pipino , τον Otso , τον g8777 και τον Asimov...Να δω ρε παιδί μου όντως υπάρχουν ή είναι αερικά;;;
Η ζωή τα έφερε έτσι κ γνώρισα (μέχρι στιγμής) τους 2 τελευταίους. :inlove:
:lol: Never meet your heroes. :lol:
Κι εγώ θα ήθελα να συναντήσω μερικούς από εσάς αλλά το κακό είναι ότι δεν τυγχάνω στις συναντήσεις και άσε που έχω τραγική μνήμη και ακόμα κι αυτούς που έχω συναντήσει δεν τους καλοθυμάμαι.

mousatos έγραψε:Δε νομίζω να ασκεί μάχιμη ιατρική , πρέπει να είναι διδάκτορ ιατρικής ,σκέτο. Απ' όσο θυμάμαι ο charmak66 τον είχε καθηγητή στη σχολή ιατρικής Αλεξ/πολης , 15 years ago.
Θα προτιμούσα να μην δημοσιεύονται πράματα που θεωρώ ότι είναι προσωπικά και τα οποία δεν έχω εγώ ο ίδιος κοινοποιήσει. Πολύ περισσότερο όταν είναι αναληθή και αυθαίρετα συμπεράσματα. Και πράγματα που τυχόν έχω πει σε κάποιους σε πμ θεωρώ ότι επίσης είναι σε προσωπικό επίπεδο και όχι προς κοινοποίηση. :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By Chris
#847798 @egobrain καποια απο αυτα τα διαολια αν τα στριψεις εχουν ενα σημειο που "κλειδωνουν" στην πανω θεση, για δες το
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#849086 Όποιος γνωρίζει, θέλω να φτιάξω τραπέζι για τη βεράντα του εξοχικού. Το χειμώνα θα είναι σκεπασμένο με νάυλον/μουσαμά, το καλοκαίρι εκτεθειμένο μερικές ώρες στον ήλιο και θα καθόμαστε πρωί και απογευματάκι.Τι ξύλο να χρησιμοποιήσω; Δε θέλω MDF με τίποτα...Η βάση του τραπεζιού θα γίνει μεταλλική.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Dodger έγραψε:Όποιος γνωρίζει, θέλω να φτιάξω τραπέζι για τη βεράντα του εξοχικού. Το χειμώνα θα είναι σκεπασμένο με νάυλον/μουσαμά, το καλοκαίρι εκτεθειμένο μερικές ώρες στον ήλιο και θα καθόμαστε πρωί και απογευματάκι.Τι ξύλο να χρησιμοποιήσω; Δε θέλω MDF με τίποτα...Η βάση του τραπεζιού θα γίνει μεταλλική.
HPL?
Άβαταρ μέλους
By Chris
#849093 Κατι τυποι που παρακολουθω που αγορασαν μια πλαγια και πηγαν να ζησουν εκει περα εκαναν δοκιμες και κατεληξαν αν θυμαμαι καλα πως την καλυτερη αντοχη σε εξωτερικο χωρο εχει το red cedar. Δυστυχως δεν παιζει να βρω το βιντεο ακριβως

edit https://community.projectkamp.com/resea ... -long-term