Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
EDDIE_147 έγραψε:Διαφωνούμε στην ουσία η οποία για μένα είναι το τουφεκισμα κατά τη διάρκεια αθλητικού αγώνα.

Η αντίδραση του κόσμου ήταν ακριβώς το σχόλιο μου.
Αντί να κάνει ο ίδιος ο κόσμος αποχή από τα γήπεδα μέχρι να ξεβρωμισουν τα Ορκς, ασχολείται με το αν έπεσε κεκλεισμένων ή -3, αν κουφάθηκε μόνο ή εσταξε αίμα κλπ.
Και γιατί ο υγιής φίλαθλος που το ποδόσφαιρο για αυτόν είναι η διασκέδαση του και μπορεί να έχει δώσει ένα σεβαστό ποσό για εισητηριο διάρκειας να κάνει αποχή ?
Δεν καταλαβαίνω το συλλογισμό σου .

< >
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
bujinkan έγραψε:
EDDIE_147 έγραψε:Διαφωνούμε στην ουσία η οποία για μένα είναι το τουφεκισμα κατά τη διάρκεια αθλητικού αγώνα.

Αντί να κάνει ο ίδιος ο κόσμος αποχή από τα γήπεδα μέχρι να ξεβρωμισουν τα Ορκς, ασχολείται με το αν έπεσε κεκλεισμένων ή -3, αν κουφάθηκε μόνο ή εσταξε αίμα κλπ.
Και γιατί ο υγιής φίλαθλος που το ποδόσφαιρο για αυτόν είναι η διασκέδαση του και μπορεί να έχει δώσει ένα σεβαστό ποσό για εισητηριο διάρκειας να κάνει αποχή ?

< >
Γιατί συμπεριφέρεται με Ομερτά όπως οι μαφιόζοι.
Δεν θέλετε να ξεβρωμισει ο χώρος γενικά, των άλλων ομάδων μόνο.
Οι δικοί σας μπορούν να φέρνουν νεοναζί Κροάτες για ξυλικι με τους αντιπάλους πχ και δεν τρέχει κάστανο.

.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#848834 Unpopular opinion

Ο Μαρινάκης αγόρασε τη Νότινγχαμ Φόρεστ. Ο Μαρινάκης επένδυσε στην πορτογαλική Ρίο Άβε. Ο Μαρινάκης έχει στήσει το όλο σκηνικό ώστε να κάνει μια ηρωική έξοδο από τον Ολυμπιακό, χωρίς να φάει ντομάτες και τσιμέντο.

ΥΓ: Κλείνουν τα γήπεδο χωρίς νεκρό αλλά με Μιχάλη Κατσούρη συγχωρεμένο έμειναν ανοιχτά. Όλα καλά... :s_thumbsup

ΥΓ2: @μπούτζικαν
Πρώτη φορά βλέπω Πρωθυπουργό να αυτοτιμωρείται. :s_wink
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
PaNick67 έγραψε:
bujinkan έγραψε:

< >
Γιατί συμπεριφέρεται με Ομερτά όπως οι μαφιόζοι.
Δεν θέλετε να ξεβρωμισει ο χώρος γενικά, των άλλων ομάδων μόνο.
Οι δικοί σας μπορούν να φέρνουν νεοναζί Κροάτες για ξυλικι με τους αντιπάλους πχ και δεν τρέχει κάστανο.

.
Α καλά ..οκ

< >
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
PaNick67 έγραψε:Γιατί συμπεριφέρεται με Ομερτά όπως οι μαφιόζοι.

+1

@Μπουγινκαν
Φαντάσου να πας σε ένα μπαρ που γίνεται διακίνηση ναρκωτικών μπροστά σου.
Αν συνεχίζεις να πηγαίνεις σημαίνει ότι είσαι οκ με τη φαση.

Αν γίνει ντου και πεις μετά 'εγώ παίδες το αφέψημα μου έπινα στη γωνίτσα μου, δεν ξέρω τίποτα', δεν θα είσαι ιδιαίτερα πειστικός.

Συμφωνώ ότι την πληρώνουν και άσχετοι με τα Ορκς αλλά κάποια στιγμή πρέπει κάποιος να τραβήξει καζανάκι.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
EDDIE_147 έγραψε:
PaNick67 έγραψε:Γιατί συμπεριφέρεται με Ομερτά όπως οι μαφιόζοι.

+1

@Μπουγινκαν
Φαντάσου να πας σε ένα μπαρ που γίνεται διακίνηση ναρκωτικών μπροστά σου.

Αν γίνει ντου και πεις μετά 'εγώ παίδες το αφέψημα μου έπινα στη γωνίτσα μου, δεν ξέρω τίποτα', δεν θα είσαι ιδιαίτερα πειστικός.

Συμφωνώ ότι την πληρώνουν και άσχετοι με τα Ορκς αλλά κάποια στιγμή πρέπει κάποιος να τραβήξει καζανάκι.
Φαντάσου σε αυτό το μπαρ να συχνάζουν 300 νορμάλ πελάτες και άλλοι 7 πελάτες να είναι μαφιόζοι ....οκ να κόψουν το μπαρ οι 300 για τους 7 ...δίκαιο

< >
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#848847 Πας γήπεδο και από την απέναντι κερκίδα φεύγει κροτιδα/φωτοβολιδα/πατάτα με ξυράφια/μολοτοφ/διάλεξε.
Δεν βρίσκει κάποιον, αριθμός θυματων: 0

Η αντίδραση σου:
- No worries, τα παιδιά είναι εκπαιδευμένα, ελήφθησαν τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας, όλα όμορφα

- |λογοκρισία| παίχτηκε, αλλά εγώ ήρθα να δω μπαλίτσα. Και να πετύχαινε κάποιον εμένα στην παπαρα μου.

- Tinaftaremlka, γήπεδο ήρθα ή στη Γαζα;

Θα ήθελα μια ειλικρινή απάντηση.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
EDDIE_147 έγραψε:Πας γήπεδο και από την απέναντι κερκίδα φεύγει κροτιδα/φωτοβολιδα/πατάτα με ξυράφια/μολοτοφ/διάλεξε.
Δεν βρίσκει κάποιον, αριθμός θυματων: 0

Η αντίδραση σου:
- No worries, τα παιδιά είναι εκπαιδευμένα, ελήφθησαν τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας, όλα όμορφα

- |λογοκρισία| παίχτηκε, αλλά εγώ ήρθα να δω μπαλίτσα. Και να πετύχαινε κάποιον εμένα στην παπαρα μου.

- Tinaftaremlka, γήπεδο ήρθα ή στη Γαζα;

Θα ήθελα μια ειλικρινή απάντηση.
Να στο πω απλά ? Δεν είναι ευθύνη μου είναι ευθύνη της διοίκησης . Εγώ και για παράδειγμα όλο το γήπεδο εκείνη τη μέρα αποδοκιμασαμε την 13 για το αισχρό πανο που κρέμασαν .
Παραπανω ο απλός φίλαθλος δεν μπορεί να κάνει κάτι . Αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει Ομερτά .το παραπάνω παράδειγμα περί Ομερτά είναι άκυρο εντελώς .
Να στο θέσω αλλιώς .....σε προσωπικό επίπεδο εγώ ο Αχιλλέας σταμάτησα να ασχολούμαι με το μπάσκετ μετά το θάνατο των αφων Γιαννακόπουλων που ανέλαβε ο τρακης .
Ελπίζω να κατάλαβες το γιατί .

< >
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
mousatos έγραψε:Γιατί είχες καλομάθει στα μεγαλεία.
Όχι ...διότι δεν με εκφράζει ένας πρόεδρος τραμπούκος και κοκακιας . Βέβαια φαίνεται ότι τον τελευταίο χρόνο έχει βάλει μυαλό ...οπότε θα δείξει

< >
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Αντί να κάνει ο ίδιος ο κόσμος αποχή από τα γήπεδα μέχρι να ξεβρωμισουν

ο Αχιλλέας σταμάτησα να ασχολούμαι με το μπάσκετ μετά το θάνατο των αφων Γιαννακόπουλων που ανέλαβε ο τρακης .

Το καταλαβαίνεις ότι λέμε το ίδιο πράγμα.
Απλά δε σε ενοχλεί η κροτίδα, φωτοβολιδα, κλπ βία όσο η φάση Τρακη.

Αντίστοιχα κάποιος θα σου πει γιατί να κόψει το μπάσκετ επειδή ο Τρακης είναι Καιλας.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
EDDIE_147 έγραψε:
Αντί να κάνει ο ίδιος ο κόσμος αποχή από τα γήπεδα μέχρι να ξεβρωμισουν

ο Αχιλλέας σταμάτησα να ασχολούμαι με το μπάσκετ μετά το θάνατο των αφων Γιαννακόπουλων που ανέλαβε ο τρακης .

Το καταλαβαίνεις ότι λέμε το ίδιο πράγμα.
Απλά δε σε ενοχλεί η κροτίδα, φωτοβολιδα, κλπ βία όσο η φάση Τρακη.

Αντίστοιχα κάποιος θα σου πει γιατί να κόψει το μπάσκετ επειδή ο Τρακης είναι Καιλας.
Δεν είναι το ίδιο . Ο τρακης είναι πρόεδρος της ομάδας . Βέβαια του αναγνωρίζω ότι έχει πολεμήσει την 13 και αυτό είναι συν για μένα .
Εν τέλει συμφωνούμε ότι διαφωνούμε και τα βλέπουμε αλλιώς τα πράγματα .

< >
Άβαταρ μέλους
By pro
EDDIE_147 έγραψε:Φαντάσου να πας σε ένα μπαρ που γίνεται διακίνηση ναρκωτικών μπροστά σου.

EDDIE_147 έγραψε:Πας γήπεδο και από την απέναντι κερκίδα φεύγει κροτιδα/φωτοβολιδα/πατάτα με ξυράφια/μολοτοφ/διάλεξε.

Εγώ πάντως από αυτά καταλαβαίνω ότι μάλλον δεν έχεις ιδέα από γήπεδα. Και από μπαρ.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
pro έγραψε:
EDDIE_147 έγραψε:Φαντάσου να πας σε ένα μπαρ που γίνεται διακίνηση ναρκωτικών μπροστά σου.

Εγώ πάντως από αυτά καταλαβαίνω ότι μάλλον δεν έχεις ιδέα από γήπεδα. Και από μπαρ.
Ε ναι τι να ξέρω μωρέ χαζουλι είμαι

< >