Corto Maltese έγραψε:Έτσι κυβερνάμε. Εκκενώστε, κεκελεισμένων. Επόμενα βήματα είναι να απαγορευτούν τα κατοικίδια επειδή κάποια έφαγαν μια γυναίκα ή οι γάμοι επειδή σκοτώνονται οι σύζυγοι και τα σχολεία για το bulling.
Εν τω μεταξύ διαβάζω ένα σωρό |λογοκρισία| τόσες μέρες. Τα γήπεδα είναι ασφαλέστατα. Ο τελευταίος νεκρός σε γήπεδο είναι ο Μπλιώνας πριν από σχεδόν 40 χρόνια. Τους δρόμους να φυλάτε.
Οπως εδειξε η ταινια Football Factory απο το 2004 κιολας, τα οπαδικα ειναι η αφορμη να ξεσπασει η βια που οφειλεται σε κοινωνικους λογους. Κι εκει δεν πλακωνονταν στο γηπεδο αφου ειτε δεν μπορουσαν να πληρωσουν το ακριβο εισητηριο ειτε ειχαν φαει τιμωρια λογω προτερου ανεντιμου βιου, κι ετσι τα ραντεβου δινονταν μακρυα απο αυτα.
Αυτη η κυβερνηση ομως αυτο μπορει, αυτο κανει. Γιατι μας εκπλησει;
Fiat Panda 7,6l/100km


) γιατρού και δικαστικού, επειδή η κροτίδα μόνο κούφανε για λίγο τον άνθρωπο, δεν τον ξέκανε κιόλας.