Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
sknipper έγραψε:
Chris έγραψε:Το μικρο τον εδωσες σε καλα χερια?
Έχω να προτείνω καλύτερη λύση. Εντελώς τυχαία σήμερα μόλις η κόρη μου ανακάλυψε λέει τρόπο να αγοράσει υπεραυτοκίνητο και καλό βιολί χωρίς την χορηγία μου, βρήκε ότι ένα νεφρό αγοράζεται για περίπου 260.000 δολλάρια. :ninja:

Δεν μπορούσε να αγοραστεί μόνο το πλαίσιο με το τζαμάκι και τα κουμπάκια χωρίς αεραγωγούς κλπ;
Πες μας ποιανού το νεφρό σκέφτεται να πουλήσει να σου πω μήπως να την αφήσεις στην Ισλανδία

.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
PaNick67 έγραψε: μήπως να την αφήσεις στην Ισλανδία .

Στη Φινλανδία :rtfm:
The real problems will begin όταν ανακαλύψει την ύπαρξη των Santa Clauses.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#848293 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
edmond έγραψε:
Obelix έγραψε:Δεν σώζεται, γιατί λιώνει η επένδυση σφουγγάρι που έχει ανάμεσα στο ύφασμα και το χαρτόνι.
Ταπετσέρη θέλει για αλλαγή υφάσματος.

Αυτό.
Στο μεγκαν είχε σημάδια πεσίματος, ήρθε και ένας Pakman που μου έκανε βιολογικό και έβαλε την σκούπα και στον ουρανό. Άρπαξε υγρασία φυσικά και μετά από 1 εβδομάδα άρχισε να πέφτει και λόγο ηλιοροφής δεν έφτασε να πέφτει στο κεφάλι μου :lol: .
Στον ταπετσέρη με 120€ έγινε κουκλίτσα ζωγραφιστή.

Ξεκίνησε και στην δική μου η πτώση της ταπετσαρίας του ουρανού. :s_sorry
Δεν είναι κάτι ενοχλητικό στην χρήση μιας και δεν πέφτει στα κεφάλια μας, αλλά δεν νομίζω πως θ'αντέξω να το αφήσω έτσι, θα πάω να το φτιάξω.
Είδα και ένα πολύ καλό βιντεάκι με DIY, αλλά δεν ξέρω αν θα το δοκιμάσω, φοβάμαι μην γίνει χάλια τελείως, μιας και έχει κρεμάσει μόνον το ύφασμα.
Θα πάρω καμιά τιμή από ταπετσέρη και θα κρίνω αναλόγως.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#848911 Εεεε με τέτοιο ήλιο τα καλοκαίρια και σκούρο χρώμα... εγώ πάντα άφηνα τα παράθυρα λίγο κατεβασμένα από τη στιγμή που μου έλειωσε-παραμορφώθηκε από τη ζέστη η ταυτότητα στο ντουλαπάκι.
Αλλά μετά έχεις να αντιμετωπίσεις τη σκόνη που μαζεύεται μέσα στην καμπίνα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#848913 Σκόνη, μύγες, κουνούπια, κλέφτες. Δεν είναι καλή πρακτική, και δεν παρκάρει πάντα μέσα στην πιλοτή. Που γενικώς είναι προστατευμένη. Θεωρώ πως μετά από 15 χρόνια, το να χαλάσει κάτι τέτοιο, δεν είναι παράλογο, εδώ χαλάνε άλλα κι άλλα...
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#848914 Σπουδαίο πράγμα το γκαράζ, ειδικά για την Ελλάδα, με τον ήλιο και τη ζέστη.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#849205 https://www.bmw.gr/el/topics/details/bm ... cache.html

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Η νέα BMW X2 φέρνει μια αύρα φαντασίας στην πραγματικότητα με το προοδευτικό design και την κομψή σιλουέτα, ισορροπώντας μεταξύ πολυτέλειας, ευελιξίας και μοναδικών επιδόσεων. Η Vogue Greece εμπνεύστηκε από τη σχεδιαστική ευφυΐα της νέας BMW X2 και οραματίστηκε με τον φωτογράφο και ΑΙ artist Κώστα Σπάθη, ένα φουτουριστικό fashion editorial με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης. Η νέα BMW X2 φωτογραφήθηκε στο έντονο κόκκινο του πάθους «Fire Red Metallic» και κατόπιν επεξεργασίας με ΑΙ που άντλησε έμπνευση από τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες και τις καινοτομίες της, τοποθετήθηκε σε νέους, υπερρεαλιστικούς, με sci-fi αναφορές κόσμους.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#850428 Αμάν, τι είναι τούτο.... σαν χοντροκομμένο και στραβοχυμένο Polestar.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#850448 Μιας και μπήκαν λάστιχα που παθαίνουν φούιτ, πήρα το συγκεκριμένο κιτ:
Εικόνα

35 λίρες, το αυθεντικό της BMW έχει καμία 140. Ειναι λίγο πιο κόμπακτ μάλλον εκείνο, αλλά επίσης μάλλον δεν παίρνει άλλη μπουκάλα σε περίπτωση χρήσης ή λήξης. Άρα επελέγη αυτό.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#850449 ενα ιδιο οπτικα (το κομπρεσερακι μονο) ειχε βγαλει το Λιντλ.Ηταν της osram στα 19 ευρω αν θυμαμαι καλα.
Ντινο εαν χρησιμοποιησεις το κανιστρο με την σκονη,πως βγαινει αυτο μετα απο το ελαστικο?
Άβαταρ μέλους
By drdino
dimviii έγραψε:ενα ιδιο οπτικα (το κομπρεσερακι μονο) ειχε βγαλει το Λιντλ.Ηταν της osram στα 19 ευρω αν θυμαμαι καλα.
Ντινο εαν χρησιμοποιησεις το κανιστρο με την σκονη,πως βγαινει αυτο μετα απο το ελαστικο?
Θεωρητικά απλά βγαίνει με μια σπάτουλα και μετά καθάρισμα με νερό. Πρακτικά, ελπίζω να μην χρειαστεί να μάθω
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#850470 Παλιά είχα ένα τέτοιο στο αμάξι, νομίζω της continental αλλά έληξε η μπουκάλα και μετά από χρόνια το αντικατέστησα με το εξής:

https://www.amazon.de/gp/product/B002RS ... =UTF8&th=1

Παράλληλα πήρα και μια μικρή τρόμπα αυτοκινήτου, που δίνει περισσότερη ακρίβεια από αυτό το κομπρεσσοράκι.

dimviii, δεν είναι σκόνη αυτό, απ΄όσο ξέρω είναι υγρό που στερεοποιείται και με τη φυγόκεντρο δύναμη καλύπτει το πέλμα από έσω. Το πρόβλημα είναι πως αν το λάστιχο τρωθεί στο πλάι, δεν βοηθά το υγρό. Έχω την εντύπωση πως το λάστιχο μετά από αυτό το υγρό πάει για πέταμα. Ούτως ή άλλως λάστιχα μεγάλων ταχυτήτων νομίζω πως απαγορεύεται να επισκευάζονται με μακαρόνι.