- 04 Δεκ 2023, 19:01

Όχι. Εγώ είμαι πολύ σαφής στο τι περιμένω από την γυναίκα μου αλλά και από τις υπόλοιπες. Θέλω απόλυτη ισότητα, ίδιες αμοιβές και κανέναν διαχωρισμό. Θεωρώ πως αυτό, θα είναι ό,τι καλύτερο για την εν τέλει σεξουαλική τους απελευθέρωση, άρα εμμέσως και των αντρών, που είναι σαφές που πάρα πολλοί υποφέρουν από αγαμία (τουλάχιστον κρίνοντας από τις απόψεις τους). Εδώ μέσα είναι πάρα πολλοί με εμφανέστατα τα συμπτώματα.
Εγώ πιστεύω λοιπόν απόλυτα στον φεμινισμό, στην αξία των γυναικών και επίσης δεν δέχομαι πως στο κρεβάτι πρέπει να είναι ντροπαλές και συνεσταλμένες. Η φύση τους είναι εξίσου αρπακτική, πρέπει να τα κάνουν όλα με χαμόγελο και να γουστάρουν, γιατί την γυναίκα αναπαραγωγικής φύσεως, την έχουν κατασκευάσει οι σεξιστές και η πατριαρχία. Η γυναίκα, οφείλει να γαμιέται και να το απολαμβάνει, και ας εκνευρίζει αυτό τους ανέραστους που την βλέπουν μόνον σαν μάνα.
Οι πιο δυναμικές γυναίκες που έχω γνωρίσει, πηδιούνται ασύστολα (όταν γουστάρουν). Οι πιο προβληματικές, είναι όσες βγάζουν λογύδρια για τον ρόλο της γυναίκας στο σεξ, επειδή έχουν πατήσει την πεπονόφλουδα της πατριαρχίας που θέλει να τις ελέγξει αναπαραγωγικά.
Το έχεις πιάσει, ή ακόμη θέλεις λίγη βοήθεια; Ό,τι χρειαστείς εδώ είμαι, ρωτάς ελεύθερα.