Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bill33
g8777 έγραψε:Up!

Με δεκάδες αυτοκίνητα Ferrari αναμένεται να γεμίσουν οι δρόμοι των Ιωαννίνων στις αρχές του καλοκαιριού, καθώς, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η ηπειρωτική πρωτεύουσα θα φιλοξενήσει τη συγκέντρωση του ιταλικού club ιδιοκτητών Ferrari «Passione Rossa», η οποία, μάλιστα, είναι επετειακή, καθώς συμπληρώνει 25 χρόνια ζωής.

https://www.agon.gr/epikairotita/101720/rantevoy-sta-giannena-dinoyn-oi-idioktites-ferrari/

Το μονο που μπορω να αποκαλυψω την δεδομενη χρονικη στιγμη ειναι οτι η εκδρομη θα αποτελεσει το κερασακι στην τουρτα για κατι πολυ μεγαλο που ετοιμαζεται στα μερη μας. (Αναμενομενο θα μου πεις).

Μεινετε συντονισμενοι. :iconcool:

Πάρτε γευση

Άβαταρ μέλους
By maverick
#847655 Μετά από 22 χρόνια παραιτήθηκα από τον Οργανισμό (ημιδημοσίου τομέα) που δούλευα και μετακομίζω στη Γερμανία, ως υπάλληλος ιδιωτικής εταιρείας, υπεργολάβου στο Ευρωπαικό Κέντρο Διαστημικών Επιχειρήσεων (ESOC) στο Darmstadt, 25 χλμ από τη Φρανκφούρτη. Παρουσιάζομαι τη Δευτέρα στις 4 του μήνα.
Άβαταρ μέλους
By bill33
maverick έγραψε:Μετά από 22 χρόνια παραιτήθηκα από τον Οργανισμό (ημιδημοσίου τομέα) που δούλευα και μετακομίζω στη Γερμανία, ως υπάλληλος ιδιωτικής εταιρείας, υπεργολάβου στο Ευρωπαικό Κέντρο Διαστημικών Επιχειρήσεων (ESOC) στο Darmstadt, 25 χλμ από τη Φρανκφούρτη. Παρουσιάζομαι τη Δευτέρα στις 4 του μήνα.

Kαλή αρχή,όλα να πάνε όπως τα θες.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#847663 Καλή αρχή , πολύ ενδιαφέρον αντικείμενο , κάποιες στιγμές ματίαζα και εγώ έντονα την ESA στην Ολλανδία

Πως και το αποφάσισες;

Το αντικείμενο σου ποιο θα είναι ;
Άβαταρ μέλους
By mousatos
KiloMeater έγραψε:Πως και το αποφάσισες;

Εικόνα

έχει μηθεί το σύμπαν εδώ πέρα με την ακρίβεια
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#847667 Φαντάζομαι δεν το λες ειρωνικά; Γιατί αν θυμάμαι καλά έχεις κόψει το ελαιόλαδο επειδή είναι ακριβό. Ή όχι;
Άβαταρ μέλους
By maverick
KiloMeater έγραψε:Καλή αρχή , πολύ ενδιαφέρον αντικείμενο , κάποιες στιγμές ματίαζα και εγώ έντονα την ESA στην Ολλανδία

Πως και το αποφάσισες;

Η κατάσταση είχε φτάσει στο απόλυτο τέλμα... διοικητικά, οικονομικά, επαγγελματικά.. Θα είμαι Wintel systems administrator, κάτι που κάνω εδώ και 25 χρόνια. Το έχουμε ξανασυζητήσει και μαζί με το NATO Security Clearance...
Άβαταρ μέλους
By maverick
bill33 έγραψε:
maverick έγραψε:Μετά από 22 χρόνια παραιτήθηκα από τον Οργανισμό (ημιδημοσίου τομέα) που δούλευα και μετακομίζω στη Γερμανία, ως υπάλληλος ιδιωτικής εταιρείας, υπεργολάβου στο Ευρωπαικό Κέντρο Διαστημικών Επιχειρήσεων (ESOC) στο Darmstadt, 25 χλμ από τη Φρανκφούρτη. Παρουσιάζομαι τη Δευτέρα στις 4 του μήνα.

Kαλή αρχή,όλα να πάνε όπως τα θες.

Ευχαριστώ για τις ευχές
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#847673 Πώς να ειρωνευτώ την αλήθεια ; :(
**********************************************************************************
το ηλιέλαιο , ανευ πλάκας , πλέον μ'αρέσει περισσότερο απ'το ελαιόλαδο που τώρα μου'ρχεται "βαρύ" στη γλώσσα και στο στομάχι.
Στο λάδι μ'αρέσει που έχω επιλογή και μπορώ να διαλέξω .
Σε πολλά άλλα είδη δεν έχεις την πολυτέλεια της επιλογής - πλερώνεις όσα σου πουν
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
maverick έγραψε:
KiloMeater έγραψε:Καλή αρχή , πολύ ενδιαφέρον αντικείμενο , κάποιες στιγμές ματίαζα και εγώ έντονα την ESA στην Ολλανδία

Πως και το αποφάσισες;

Η κατάσταση είχε φτάσει στο απόλυτο τέλμα... διοικητικά, οικονομικά, επαγγελματικά.. Θα είμαι Wintel systems administrator, κάτι που κάνω εδώ και 25 χρόνια. Το έχουμε ξανασυζητήσει και μαζί με το NATO Security Clearance...
Μπράβο για το κουράγιο , δεν είναι εύκολη απόφαση μετά από 25 χρόνια .
Ελπιζω να τα βρεις όλα όπως τα περιμένεις η και καλύτερα
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#847676 Δε σας άρεζε ο Τραμπίδης . Πλερώστε τώρα τον Μπιν Σαλμάν και τα συμβόλαια του Μέσι.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67

Καλή αρχή!

.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#848560 https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/ ... a-ioannina

#Ευλογημένοι

# Κοιλάδα Σιλικόνης

# Πηξτε