Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#846839 που το σερβιριζες το μεγκαν,σε εξειδικευμενο?
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
dimviii έγραψε:
BARHonda έγραψε:Τρόμπα νερού είναι «αναλώσιμο»;

οχι δεν ειναι σε κανενα κατασκευαστη,αλλα...
η εργασια ειναι ιδια,μιας και για να την αλλαξεις, εχεις βγαλει ιμαντες τροχαλιες βασεις μηχανης κλπ.
Στην ουσια το εξτρα κοστος ειναι η τρομπα και το παραφλου=60-80 ευρω.
Επειδη εισαι πχ στα 100 η στα 150κ χλμ οταν αλλαζεις ιμαντα χρονισμου,η επομενη φορα που θα ξαναλυσεις ειναι μετα απο 6 ετη η 150κ χλμ δεν παιρνεις το ρισκο να μην την αλλαξεις,αφου ελυσες τα παντα εκει με την αλλαγη του ιμαντα χρονισμου.
Υποψιν οτι αν δεν την αλλαξεις,και αρχισει και τρεχει αντιψυκτικο απο την αντλια,θα σου βρεξει τον καινουριο ιμαντα χρονισμου με το παραφλου.θελει ξανα δλδ αλλαγμα ο ιμαντας,μιας και η αντοχη του δεν ειναι η ενδεδειγμενη μετα το λουσιμο με το παραφλου.
Οποτε την αλλαζεις για το piece of mind που λεμε στο χωριο μου.
Γι'αυτό και υπάρχουν έτοιμα σετ ιμάντα - τρομπας ...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
edmond έγραψε:Σωστά όλα αυτά.
Ο μάστορας που κούραρε το μεγκάν, με είχε παροτρύνει να μην αλλάξω την τρόμπα σε ένα μεγάλο σέρβις που είχα κάνει. Ήταν λέει τζιτζί και τσάμπα το κόστος που θα έδινα, αν και προφανώς δεν ήταν υποχρεωμένος να μου κάνει τέτοια...ενημέρωση.

Κι όταν γίνει η στραβή θα βγάλει 3πλό μεροκάματο. Η Νο1 αιτία καταστροφής κινητήρων δεν είναι η μάρκα ή η σύνθεση του λιπαντικού αλλά η ζημιά στο σύστημα ψύξης.
Άβαταρ μέλους
By edmond
dimviii έγραψε:που το σερβιριζες το μεγκαν,σε εξειδικευμενο?

Ναι στον Κλαδάκη χαμηλά στους Αγίους, πίσω από τις 3 Γέφυρες.
Άψογος στα πάντα όλα του και το κυριότερο γνώστης.
Ένας λόγος που ενδεχομένως να ξαναγύρναγα σε ρενό, είναι αυτός*. Ο ίδιος με είχε αποτρέψει να πάρω ένα αυτόματο Captur που μου είχε γυαλίσει στην auto Value.(λόγω του αυτόματου όχι του έμπορα).

* με τα 4μπούρδελα τις επίσημες που μπλέξαμε για να έχω στον αφρό το υβριδικό. :iconcool:
Νταξ, δεν μου κάναν τίποτα οι άνθρωποι αλλά όταν μου πούλαγαν πέρσι τέτοιο καιρό υαλοκαθαριστήρα(έναν μονό έχει 70cm) στα 25€, δεν ήξερα ότι θα είχε βγεί μπιέλα φέτος. :rant:
Ακούς ΝΠ? Άσε τα χαϊδέματα του νούλη ρε συ, ήμαρτον πχια :shifty:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
edmond έγραψε:Ναι στον Κλαδάκη χαμηλά στους Αγίους, πίσω από τις 3 Γέφυρες.

τιμες? με τον αλλο Κλαδακη στη Μαραθωνος εχουν σχεση?
Άβαταρ μέλους
By edmond
#846869 Τιμές στο κάτω άκρο και πάντα με απόδειξη.
Με λ. Μαραθώνος δεν ξέρω αν έχουν σχέση αν και νομίζω πως ναι.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
Dimitris_P έγραψε:
Scotch έγραψε:Γιατί όχι το parking του Μεγάρου; 3 € για 3 ώρες και μετά 1 €/ώρα.

Καλά πόσο κάτω είναι αυτό; Πήγαινα πήγαινα, και όλο συνεχόμενη στροφή, σχεδόν ζαλίστηκα στο ανέβα :lol:

Δε το είχα σκεφτεί γιατί είναι από την απέναντι μεριά σε σχέση με το ιατρείο αλλά όντως μια δυο φορές που έχω πάει μου έκανε εντύπωση το πόσο ελικοειδής ήταν η στροφή αλλά και πόσο ωφέλιμο ύψος έχει ο κάθε όροφος .Προφανώς δεν είχαν άλλο χώρο και τρόπο για να κατέβουν τόσο χαμηλά και μάλλον πρέπει μέχρι κάποιο όροφο να κατεβαίνουν και φορτηγά.
Τη δεύτερη φορά που πήγα με το 500X βγήκε εκτός το αυτόματο φρενάρισμα!
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
edmond έγραψε:Νταξ, δεν μου κάναν τίποτα οι άνθρωποι αλλά όταν μου πούλαγαν πέρσι τέτοιο καιρό υαλοκαθαριστήρα(έναν μονό έχει 70cm) στα 25€, δεν ήξερα ότι θα είχε βγεί μπιέλα φέτος. :rant:

Πηγες στην αντιπροσωπεια και πηρες υαλοκαθαριστηρες; :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl

και σου φταιει η γατα; :svivhaha:

:shifty:

Γουγλης στα μερη σου δεν πιανει; :shifty:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
PaNick67 έγραψε:
edmond έγραψε:Νταξ, δεν μου κάναν τίποτα οι άνθρωποι αλλά όταν μου πούλαγαν πέρσι τέτοιο καιρό υαλοκαθαριστήρα(έναν μονό έχει 70cm) στα 25€, δεν ήξερα ότι θα είχε βγεί μπιέλα φέτος. :rant:

Πηγες στην αντιπροσωπεια και πηρες υαλοκαθαριστηρες; :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl

και σου φταιει η γατα; :svivhaha:

:shifty:

Γουγλης στα μερη σου δεν πιανει; :shifty:

Ήθελα να το γράψω χθες,αλλά είπα να μην τον τσιγκλησω :shifty:
Άβαταρ μέλους
By edmond
#846897 :lol: :lol: :lol:
Βαράτε ελεύθερα :lol:
Είπα να ενδώσω στους κερατάδες για μια φορά!
Και μου πλασάρανε τον πίσω(30cm)[ακούγεται κάπως αυτό :shifty: ] για πρπ 15-17€ αν θυμάμαι καλά. Δεν σφάξανε, είπαμε όχι κι ετς.
Απλά ήλπιζα να βγάλουν και αυτόν τον χειμώνα.
Στο Sprinter το προηγούμενο, άλλαζα κάθε χρονιά μόνος μου τα λάστιχα, με 5€ λες δε βαριέ...
Στο καινούργιο Sprinter(αυτό που έχω τώρα δλδ) πείτε μου πως γίνεται να ξυρίζουν εδώ και 3 χειμώνες και μπαίνουν στον 4ο. Γερμανοί ρε μλκ[αυτό κι αν ακούστηκε κάπως :shifty: ]
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
edmond έγραψε::lol: :lol: :lol:
Βαράτε ελεύθερα :lol:
Είπα να ενδώσω στους κερατάδες για μια φορά!
Και μου πλασάρανε τον πίσω(30cm)[ακούγεται κάπως αυτό :shifty: ] για πρπ 15-17€ αν θυμάμαι καλά. Δεν σφάξανε, είπαμε όχι κι ετς.
Απλά ήλπιζα να βγάλουν και αυτόν τον χειμώνα.
Στο Sprinter το προηγούμενο, άλλαζα κάθε χρονιά μόνος μου τα λάστιχα, με 5€ λες δε βαριέ...
Στο καινούργιο Sprinter(αυτό που έχω τώρα δλδ) πείτε μου πως γίνεται να ξυρίζουν εδώ και 3 χειμώνες και μπαίνουν στον 4ο. Γερμανοί ρε μλκ[αυτό κι αν ακούστηκε κάπως :shifty: ]

Εμενα βγαζουν εναμιση το πολυ δυο χρονια. Αλλα καθε φορα που μπαινω στο αμαξι τους δουλευω για να πλυνω το παρμπριζ. Δεν μπορω με τιποτα να εχει λεκεδες απο σταγονες, σκονη, κλπ

Νερο στα πιτσιλιτιρια του Panda βαζω καθε 15 μερες, αλλιως αδειαζει στις 20. :lol:

@ dimviii , ρε συ καθε ποτε θελει αλλαγη ο ιμαντας χρονισμου, θυμασαι;
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#846902 Στην BMW βάζω μόνον Valeo και αντέχουν για χρόνια και καθαρίζουν σαν καινούργιοι. Στο T-roc μου τους αλλάζουν κάθε χρόνο στο συνεργείο και καθαρίζουν μόνιμα σκ@τά. Εννοείται, οι Valeo πολύ ανώτεροι από τους Aerotwin της Bosch.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#846904 Bosch μια φορά έβαλα στο μεγκαν και βλαστήμησα.
Σχεδόν αμέσως άρχισε να τρίζει, κάπου κάπου θυμόταν να σαρώνει όμορφα. Πετάχτηκαν με συνοπτικές.
Για τώρα ζαχαρώνω κάτι Würth στα 13€, υποτίθεται η καλή σειρά.
Άβαταρ μέλους
By g8777
edmond έγραψε:Bosch μια φορά έβαλα στο μεγκαν και βλαστήμησα.
Σχεδόν αμέσως άρχισε να τρίζει, κάπου κάπου θυμόταν να σαρώνει όμορφα. Πετάχτηκαν με συνοπτικές.
Για τώρα ζαχαρώνω κάτι Würth στα 13€, υποτίθεται η καλή σειρά.

Ακομα κλαιω το εικοσαρικο για τους Bosch που εβαλα τον Μαρτη.

ΣΚΟΥΙΙΙΙΙΚΚΚΚΚΚΚΚΚ

ΒΖΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

ΓΚΡΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΜΠΦ

Επαναληψη.

Ντιμη μαπηρες στο λαιμο σου ρε γμνε. :x
Άβαταρ μέλους
By pro
#846910 Tη μόνη φορά που έβαλα υαλοκαθαριστήρες σε αντιπροσωπεία ήταν σε ένα nissan που έβγαλε με τους μανίσιους 8 χρόνια. Τώρα έχουν ήδη άλλα 7 και δεν κάνουν κιχ.