Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#834942 Μπορεί να διαγραφεί παρακαλώ το παραπάνω ποστ viewtopic.php?p=834868#p834868 για να μην θεωρηθεί δυσφήμιση προς την εταιρεία μιας και τελικά βρέθηκε άκρη;
Έχει περάσει ο επιτρεπτός χρόνος επεξεργασίας post για να το έκανα εγώ.
Ευχαριστώ :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#838218 Έχει πέσει εδώ και μερικές ώρες το e-shop και το e-fresh, μάλλον θα έπαθε μεγάλη ζημιά ο server ή το datacenter.
Άβαταρ μέλους
By glf
#845286 Το eshop έχει βάλει ένα... κόστος εξυπηρέτησης παραγγελίας μισό Ευρώ στο καλάθι αγορών.
Με το που επιλέγεις το πρώτο προϊόν στο καλάθι, βλέπεις κι αυτό.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#846023 Το κινητό το είχα παραγγείλει αρχικά στη public με παραλαβή από καστάστημα που τη στιγμή της παραγγελίας το έδειχνε διαθέσιμο. Μετά από 2-3 μέρες δεν είχα καμία ενημέρωση οπότε την ακύρωσα και το πήρα από Κώτσο που έχει υπηρεσία Wolt και ήρθε μπαμ.(Διάλεξα τα συγκεκριμένα μαγαζιά για δικούς μου λόγους)

Το Temu έχει δυνατότητα επιστροφής χρημάτων σε μια παραγγελία χωρίς να είσαι υποχρεωμένος να επιστρέψεις τα προιόντα. Οπότε και ζήτησα επιστροφή για το σάπιο τύπου flexi λουρί που πήρα και κάτι πλαστικά βάσης πλυντηρίου που τελικά δεν χρειάστηκα.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#846087 Επίσης θετική εμπειρία από boxnow. Παρέλαβε από το κατάστημα το μεσημέρι, υποτίθεται θα παραλάμβανα από το locker την επόμενη ημέρα, αλλά την ίδια μέρα αργά (11+) μου ήρθε μήνυμα ότι μπήκε στο locker, ασχέτως αν πήγα την άλλη μέρα.

Περίπου σαν τις πρώτες καλές μέρες της Skroutz Last Mile (όταν ήταν ακόμα SendX)
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#846849 Ερώτηση μικροπραγματα αγοράζουμε από AliExpress ? H τρωμε τελωνείο ?

< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#846850 Αγοράζω συνέχεια, τελωνείο δεν υπάρχει, ειδικά αν πληρώνεις και ΦΠΑ (υπάρχουν και τέτοια).
Πρέπει να έχω κάνει πάνω από 20 παραγγελίες φέτος, όλα ήρθαν κανονικά (και συνήθως σε 2-3 εβδομάδες το πολύ).
Βέβαια εκτός από 1-2, τα άλλα ήταν πολύ φθηνά συνήθως κάτω από 20€.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Anonymous Founder έγραψε:Αγοράζω συνέχεια, τελωνείο δεν υπάρχει, ειδικά αν πληρώνεις και ΦΠΑ (υπάρχουν και τέτοια).
Πρέπει να έχω κάνει πάνω από 20 παραγγελίες φέτος, όλα ήρθαν κανονικά (και συνήθως σε 2-3 εβδομάδες το πολύ).
Βέβαια εκτός από 1-2, τα άλλα ήταν πολύ φθηνά συνήθως κάτω από 20€.

thnaks man. βασικα θελω tips για διαφορα ακουστικα iem που εχω
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#846852 Βάλε κάνα λινκ μόλις τα βρεις. Προσοχή παίζουν πολλές μουφες.
Εγώ παίρνω χαζομαρίτσες και δεν κινδυνεύω ιδιαίτερα, αλλά στα ακριβά θέλει προσοχή.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Anonymous Founder έγραψε:Βάλε κάνα λινκ μόλις τα βρεις. Προσοχή παίζουν πολλές μουφες.
Εγώ παίρνω χαζομαρίτσες και δεν κινδυνεύω ιδιαίτερα, αλλά στα ακριβά θέλει προσοχή.

καλε tips θελω οχι ακουστικα

https://www.aliexpress.com/item/1005005 ... 6dG0o&mp=1
https://www.aliexpress.com/item/1005004 ... 6dG0o&mp=1
αποτι βλεπω στα ακουστικα παιζει πολυ μαιμου ετσι?
https://www.aliexpress.com/item/1005005 ... nav-review
αυτα κανουν 1.5 k κανονικα
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#846860 Θα έλεγα πως η μαϊμού είναι σίγουρη, τα review δεν λένε πάντα την αλήθεια, γιατί υπάρχει πολύς κόσμος άσχετος.

Γενικώς, εγώ το χρησιμοποιώ για να βρίσκω αυτά που δεν τα βρίσκεις εδώ, πχ πάμφθηνα ελαστικά κορδόνια που σου βγαίνουν 1-2€ το ζευγάρι, όταν στο Skroutz θα πληρώσεις 3 ή και 5 φορές πάνω.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#846890 Σχεδόν 70 παραγγελίες από aliexpress μέσα στην χρονιά, όλες χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Ψωνίζεις άφοβα!
Το μόνο αρνητικό, ο χρόνος παράδοσης, που ορισμένες φορές ξεπερνάει τις 3 εβδομάδες.