- 23 Νοέμ 2023, 14:57
Ευχαριστώ ολους για τη συμβο(ου)λή
Οντως ηταν ύποπτα χαμηλη η τιμή κια αυτό απο μονο του είναι ανασταλτικός παραγοντας.
Επαθε ζημια το Agila, οπότε πρέπει να παρω άμεσα ενα αυτοκίνητο, ή να φτιαξω το υπάρχον.
Εχει 260000 χιλιομετρα, ξεκίνησε να πίνει νερό λες και ειναι στην έρημο και ειμαι στο δίλημα αν θα το φτιάξω ή οχι.
Φλαντζα κεφαλής ειναι σίγουρα, είναι ομως πιθανό να εχει ράγισμα και το κεφαλάρι (συχνο φαινόμενο μου είπαν στον 1.3 CDTI). Ειναι ενα μινιμουμ εξοδο 1000€, με σοβαρες πιθανοτητες να αυξηθει, για ενα αυτοκινητο που εχει διαφορα θεματακια με τα περιφερειακα συστηματα (A/C, κάποιο διακόπτες, χτυπηματα γυρω γυρω κλπ).
Αρχικα ειδα ενα i10 του 2010 (1.1 diesel) με 150000 χιλ στα 5000€. Οταν ομως το ειδα απο κοντα, ειχε 435.000 χιλιομετρα και αλλαγμενη μηχανη με 150000 χωρις καποιο χαρτι.
Αντίστοιχα και κανα δυο άλλα πιο φτηνα αυτοκινητα που βρηκα κοντα, πολλα χιλιομετρα στο σκαφος, και αλλαγμενες μηχανες.
Κοιταξα για panda πετρελαιο, για να βρεις καποιο 10ετιας θελεις >7500€ και εχουν πολλα χιλιομετρα χωρις ιστορικό.
Ισως παω σε ενα ι20 που βρήκα, 10ετιας παλι, απο σχολαστικό ιδιοκτήτη (απ'οτι φαινεται) με 170000 χιλ και πληρες ιστρικο στη Hyundai. 1.1 diesel κι αυτο
Για την κορη έψαχνα, αλλά εγω "καιγομαι" τωρα να βρω ενα αυτοκινητο
Scooby