Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Chris έγραψε:
REALZEUS έγραψε: Σαν απλός χρήστης το βλέπω. Πάντως πολλές φορές οι χρήστες καταριούνται τους σχεδιαστές, οι οποίοι περιπλέκουν τα πράγματα χωρίς λόγο.

Δεν τα περιπλεκουν ποτε χωρις λογο. Απλα στο θεμα που συζηταμε (ολα σε μια οθονη), ο λογος ειναι αυτος που δε θα επρεπε να λαμβανεται υποψιν ποτε σε θεματα ασφαλειας, η οικονομια. Πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι πχ να απαγορευεται να ποσταρω στο petrolheads οδηγωντας και ο διπλανος μου να επιτρεπεται να ψαχνει τον ανεμιστηρα στο ταμπλετ που εχει για ταμπλω

Εκτός από οικονομία είναι και θέμα δηθενιάς. "Όλοι οι άλλοι το γύρισαν στις οθόνες, εμείς θα μείνουμε με τα κουμπιά;" Ασχέτως που τα κουμπιά είναι πολύ πιο εύχρηστα και ασφαλή!!!

https://www.whichcar.com.au/news/swedis ... uchscreens
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#846119 Εγώ πάντως που οδηγώ σχεδόν εναλλάξ με κουμπιά και χωρίς, σαφώς και προτιμώ το δεύτερο και μεγαλύτερη απόσπαση προσοχής έχω με το πρώτο παρά με το δεύτερο.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#846121 Θεωρώ πως τα κουμπιά πρέπει να είναι όσο γίνεται λιγότερα όντως. Γιατί η ιδέα είναι να μην παίρνεις τα μάτια σου από το δρόμο. Αλλά το να καταργώ κουμπιά και να βάζω μενού, εργονομικό δεν το λες. Να το κάνω με φωνητικές εντολές ή αυτόματα ή δεν ξέρω τι άλλο, ΟΚ, το καταλαβαίνω.
Άβαταρ μέλους
By pienaf
Anonymous Founder έγραψε:Αν θέλεις, ποιο αυτοκίνητο;

Αυτό που θα αγοράσω διαβάζοντας για κουμπάκια, μενού και άλλα μπλιμπλίκια.
pienaf έγραψε:Διαβάζοντας τα παραπάνω "μπαίνω" επειγόντως στο car και ψάχνω για αυτοκίνητο με καρμπυρατέρ και ... πλατίνες!

Προς το παρόν θα αρκεστώ στο πιστό μου Note και στο Fabia της γυναίκας μου.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#846164 Να που τελικά θα βρεθώ και με Volvo

Ρίξτε μια μάτια στη μετοχή
Άβαταρ μέλους
By g8777
#846165 Επιτέλους και μία καλή είδηση. :yahoo:

Μας επιτρέπεις να συμμεριστούμε τη χαρά σου , ένα μικρό κομμάτι ευτυχίας και για μας. :oops:
Άβαταρ μέλους
By edmond
#846698 https://www.drive.gr/test-drives/dokimi/test-drive-volvo-xc60-b4-awd-polestar-performance-optimisation

Το Volvo XC60 Β4 AWD όμως, είναι κατά κύριο λόγο δρομέας μεγάλων αποστάσεων, φτιαγμένο για να αποδράσεις από τις πυκνοκατοικημένες περιοχές ή ακόμα και για διαδρομές σε πατημένο χωματόδρομο. Και για την εθνική, όπου και θα καταναλώνεις τα χιλιόμετρα με απέραντη άνεση, απολαμβάνοντας την υπεροχή του ηχοσυστήματος. Υπό αυτές τις συνθήκες, το σουηδικό SUV αρκείται στα 7,1 lt/100 km, αρκετά για να ξεκινήσεις από την Καλαμάτα και να ξαναβάλεις πετρέλαιο στο ρεζερβουάρ των 71 λίτρων στην Αλεξανδρούπολη.

:s_roses :s_roses
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#846699 Το Αθήνα - Θεσσαλονίκη έγινε Καλαμάτα - Αλεξανδρούπολη :lol:
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#846710 Πέρα από την πλάκα, με το QQ 1.5d το Καλαμάτα - Αλεξανδρούπολη γίνεται άνετα χωρίς στάση.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#846743 Στάση για ανεφοδιασμό προφανώς...
Άβαταρ μέλους
By edmond
#846748 Ναι, εννοεί πως δεν θα χρειαστεί να κατουρήσετε σε ταξίδι....15 ωρών; :lol:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#846751 Δεν ξέρω ρε παιδιά, εγώ θέλω καφεδάκι, στάση για κατούρημα, κάτι να φάω, κλπ. Δηλαδή, καταλαβαίνω πως είναι σπαστικό να πρέπει να σχεδιάσεις στάση για φόρτιση, από την άλλη η δυνατότητα να κάνεις 1000 χιλιόμετρα χωρίς καμία στάση, δεν είναι κάτι που μου λείπει.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#846752 Δεν νομιζω οτι ειναι πολλοι αυτοι που θα το εκαναν μονοκοπανια, ασε που δεν νομιζω να γινεται κιολας χωρις στασεις των 5 λεπτων, να παρεις εναν καφε, να πας τουαλετα, κλπ.

Αλλα αλλο πραγμα να σταματας εσυ οπου θες, για οση ωρα θες και αλλο να πρεπει να σταματησεις καπου να φουλαρεις ή να φορτισεις :shifty:
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#846761 Η στάση για κατούρημα, ή για να φάω κάτι σε σχέση με τις τουλάχιστον 3 ωριαίες στάσεις που θα χρειαστεί το ηλεκτρικό για να καλύψει την ίδια απόσταση, έχει τεράστια διαφορά! Επίσης, με το συμβατικό μπορώ να σταματήσω και να φάω σε ένα ωραίο εστιατόριο που είναι στην διαδρομή μου, ενώ με το ηλεκτρικό υποθέτω ότι θα φας σε κανέναν ΣΕΑ όσο περιμένεις να φορτίσει.

Να μην σχολιάσω το ότι βενζινάδικο βρίσκεις παντού, ενώ ο ηλεκτρικός θα έχει το άγχος να βρει φορτιστή, ο οποίος να δουλεύει και να μην είναι κατειλημμένος. Επίσης, πιθανότατα το κόστος φόρτισης στους ταχυφορτιστές του εθνικού δικτύου των 50KW, να ξεπερνάει το κόστος του πετρελαίου.
Τελευταία επεξεργασία από axel12p και 23 Νοέμ 2023, 14:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά