Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimik
Dimitris_P έγραψε:Αξίζει η αγορά ενός Samsung 45W φορτιστή; Τώρα με τον κλασσικό προηγούμενο φορτιστή που είχα και στο S20, φορτίζει σε μια ώρα και κάτι (από το 25-30%).

Σε πόση ώρα φορτίζει πρακτικά ο 45ρης; Σε 10' πχ παίρνει ένα +20% ; Αν είναι να τον πάρω για τα ταξίδια που εκεί ίσως χρειάζονται οι σύντομες γρήγορες φορτίσεις.

https://www.skroutz.cy/s/35028481/Samsu ... -Trio.html

πήρα αυτόν για να φορτίζω τα πάντα ταυτόχρονα, πολύ ικανοποιημένος
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#846374 Αν δεν υποστηρίζει η συσκευή παραπάνω τι να τα κάνεις;

.
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#846511 Από το Xiaomi που έχασα μου έχει μείνει ο προμνησθείς φορτιστής των 125W. Υπάρχει πρόβλημα αν τον χρησιμοποιήσω σε άλλη συσκευή που δεν υποστηρίζει αντίστοιχη ταχεία φόρτιση;
Αυτό που γνωρίζω είναι ότι τα πάσης φύσεως τροφοδοτικά μπορούν να εναλλαχθούν σε διάφορες συσκευές, αρκεί να ταιριάζει το βύσμα και η τάση. Δηλαδή αν απλά δίνουν παραπάνω ένταση, δεν υπάρχει θέμα, διότι η συσκευή πάντα τραβάει "όσο πρέπει".
Όμως ο συγκεκριμένος quick charger δίνει διάφορες (εν)τάσεις.........
Output 5v/3A (=15W), 9V/3A (=27W), 11V/6A (=66W), 20V/6A (=120W) δηλαδή γενικά δίνει μεταβλητή τάση από 5 V έως 20V και ένταση από 3 έως 6 Α.
Φαντάζομαι τις αντίστοιχες εντολές τις παίρνει από τη συσκευή.
Αν συνδεθεί σε άλλη συσκευή, θα είναι εκείνη αρκετά έξυπνη για να μην αρχίσει να ζητάει παραπάνω τάση απ' όσο αντέχει;
[ίσως να δοκιμάσω παρακολουθώντας την τάση φόρτισης με το Accubattery;]
Άβαταρ μέλους
By Chris
#846513 Δωσε, μη φοβασαι

(Αν παρολαυτα φοβασαι, στειλτον σε μενα :lol: )
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#846615 Θέλω να διαγράψω αρκετές παλιές φωτό από τη συσκευή χωρίς όμως να χαθούν από το Google photos.
Υπάρχει τρόπος για μαζική επιλογή χωρίς να την κάνω μία μία "Αφαίρεση από τη συσκευή" από το "Φωτογραφίες" ;
Αν πάω και τις σβήσω κατευθείαν από τον explorer φαντάζομαι θα διαγραφούν και από το cloud
Άβαταρ μέλους
By sknipper
ArrowsFA1 έγραψε:Από το Xiaomi που έχασα μου έχει μείνει ο προμνησθείς φορτιστής των 125W. Υπάρχει πρόβλημα αν τον χρησιμοποιήσω σε άλλη συσκευή που δεν υποστηρίζει αντίστοιχη ταχεία φόρτιση;
Αυτό που γνωρίζω είναι ότι τα πάσης φύσεως τροφοδοτικά μπορούν να εναλλαχθούν σε διάφορες συσκευές, αρκεί να ταιριάζει το βύσμα και η τάση. Δηλαδή αν απλά δίνουν παραπάνω ένταση, δεν υπάρχει θέμα, διότι η συσκευή πάντα τραβάει "όσο πρέπει".
Όμως ο συγκεκριμένος quick charger δίνει διάφορες (εν)τάσεις.........
Output 5v/3A (=15W), 9V/3A (=27W), 11V/6A (=66W), 20V/6A (=120W) δηλαδή γενικά δίνει μεταβλητή τάση από 5 V έως 20V και ένταση από 3 έως 6 Α.
Φαντάζομαι τις αντίστοιχες εντολές τις παίρνει από τη συσκευή.
Αν συνδεθεί σε άλλη συσκευή, θα είναι εκείνη αρκετά έξυπνη για να μην αρχίσει να ζητάει παραπάνω τάση απ' όσο αντέχει;
[ίσως να δοκιμάσω παρακολουθώντας την τάση φόρτισης με το Accubattery;]
Αν ο φορτιστής υποστηρίζει πρωτόκολλο PD (power delivery) δεν θα έχεις πρόβλημα. Γενικά τα βρίσκουν οι συσκευές μεταξύ τους.
Εμένα ο ταχυφορτιστής της Realme 65W δίνει μόνο 5V-2Α και 10V-6,5A=65W (και διαθέτει χοντρούτσικο καλώδιο USB). Τα 10V είναι περίεργη τάση αλλά προφανώς με το realme τηλέφωνό μου τα βρίσκει και το φορτίζει πάρα πολύ γρήγορα. Δεν νομίζω να μπορούν άλλες συσκευές να το εκμεταλλευτούν (πχ ο φορτιστής της Samsung βγάζει 5V και 9V, δεν ξέρω αν συνδέσω Samsung αν θα δεχτεί τα 10V ή θα μείνει μόνο στα 5V).
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
sknipper έγραψε: Δεν νομίζω να μπορούν άλλες συσκευές να το εκμεταλλευτούν (πχ ο φορτιστής της Samsung βγάζει 5V και 9V, δεν ξέρω αν συνδέσω Samsung αν θα δεχτεί τα 10V ή θα μείνει μόνο στα 5V).

Θα μείνει στα 5V. Το δοκίμασα και δεν.

.
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#847783 Τι έχουμε να προτείνουμε για basic χρήση στα 100-150€;
Καλή ποιότητα κατασκευής, NFC, υποφερτός επεξεργαστής, καλή μπαταρία. Γενικά να αντέξει οσο γίνεται.
Κάμερες αδιάφορες.
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#847784 υπάρχει κάποια ρύθμιση που να επιτρέπει την αναπαραγωγή των ήχων ειδοποιήσεων ΚΑΙ από το μεγάφωνο της συσκευής, όταν είναι συνδεδεμένα/ενεργά τα ακουστικά Bluetooth;
Το Huawei το έκανε από μόνο του (νομίζω), το Xiaomi είχε κάποια ρύθμιση, το Motorola ΔΕΝ το κάνει by default και δεν βρίσκω τη ρύθμιση.
Άβαταρ μέλους
By corsair
vasilis έγραψε:Τι έχουμε να προτείνουμε για basic χρήση στα 100-150€;
Καλή ποιότητα κατασκευής, NFC, υποφερτός επεξεργαστής, καλή μπαταρία. Γενικά να αντέξει οσο γίνεται.
Κάμερες αδιάφορες.

Galaxy A34. Οτιδηποτε λιγοτερο ειναι αυτοπυροβολισμος.... αλλα εσυ εχεις εμπειρια σε τετοιους.
Άβαταρ μέλους
By markvag
corsair έγραψε:
Κάμερες αδιάφορες.

Galaxy A34. Οτιδηποτε λιγοτερο ειναι αυτοπυροβολισμος.... αλλα εσυ εχεις εμπειρια σε τετοιους.

Κάνει το Galaxy A34 150€;;

Πού;;; Να πάω ν' αγοράσω 5-6 για τη δουλειά! :lol: :lol:

Εγώ θα έλεγα οποιοδήποτε Xiaomi βρεθεί στο price range, ΕΚΤΟΣ από οποιοδήποτε Poco. Ότι Xiaomi (πλην Poco) έχω πάρει μ' έχει βγάλει ασπροπρόσωπο σε αντοχή και διάρκεια ζωής. Και έχω πάρει χαλαρά πάνω από 200 κινητά τα τελευταία 4,5 χρόνια... ΟΚ, ΓΤΠΚ το Miui, αλλά το ρημάδι αντέχει.
Άβαταρ μέλους
By corsair
markvag έγραψε:
corsair έγραψε:
Κάμερες αδιάφορες.

Κάνει το Galaxy A34 150€;;

Πού;;; Να πάω ν' αγοράσω 5-6 για τη δουλειά! :lol: :lol:

Εγώ θα έλεγα οποιοδήποτε Xiaomi βρεθεί στο price range, ΕΚΤΟΣ από οποιοδήποτε Poco. Ότι Xiaomi (πλην Poco) έχω πάρει μ' έχει βγάλει ασπροπρόσωπο σε αντοχή και διάρκεια ζωής. Και έχω πάρει χαλαρά πάνω από 200 κινητά τα τελευταία 4,5 χρόνια... ΟΚ, ΓΤΠΚ το Miui, αλλά το ρημάδι αντέχει.

Πληρωσε φτηνα, πληρωσε ξανα.

Καλη τυχη :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#847823 Πώς τον πετσοκοψες έτσι? Πάνω που είχε κερδίσει τις εντυπώσεις με ακατανόητα στατιστικά!

Sent from hell