Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By mirage
rx8_drifter έγραψε:Εχουν ρίξει αρκετή άσφαλτο τελευταία πάντως, ειδικά ο Ε17 δεν έχει λακούβες πλέον :s_crazy

Κρατηρες εννοεις
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#84555 The Highlands' answer to Route 66! Scotland unveils scenic North Coast 500 route taking in fairy tale castles, beaches and ruins

http://www.dailymail.co.uk/travel/trave ... ruins.html

:eat:

ένα repeat με τη μηχανή δε θα με χάλαγε, μιράαααααζ :s_roses :s_roses
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#84561 Μεγάλη ζημιά μας έκανες τώρα δρίφτερ :inlove:
Έχω κάνει σχεδόν όλη τη δυτική και μέρος της νότιας πλευράς της διαδρομής αυτής. Βόρεια και ανατολικά δεν έχω πάει ποτέ.
Μέχρι το Ullapool είναι μια χαρά. Από ένα σημείο και μετά θυμάμαι γίνεται πολύ κουραστικό το ταξίδι λόγω single track road με passing points. Το τοπίο βέβαια όσο ανεβαίνεις αγριεύει και γίνεται όλο και πιο :inlove:
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#84580 Tα ίδια κι εγώ, χάζευα τώρα τον χάρτη με τη διαδρομή που είχα κάνει τότε

Εικόνα

Εικόνα

(στο κυκλωμένο είχα μείνει από φρένα, είχε τρυπήσει το μαρκούτσι :s_crazy )

ευχαρίστως ξαναπάω, αλλά με μηχανή και πάντα σε περίοδο που δεν έχουν βγεί τα τροχόσπιτα στους δρόμους :lol:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#84583 Εμένα δεν με θέτε; :|
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
Scotch έγραψε:Μεγάλη ζημιά μας έκανες τώρα δρίφτερ :inlove:
Έχω κάνει σχεδόν όλη τη δυτική και μέρος της νότιας πλευράς της διαδρομής αυτής. Βόρεια και ανατολικά δεν έχω πάει ποτέ.
Μέχρι το Ullapool είναι μια χαρά. Από ένα σημείο και μετά θυμάμαι γίνεται πολύ κουραστικό το ταξίδι λόγω single track road με passing points. Το τοπίο βέβαια όσο ανεβαίνεις αγριεύει και γίνεται όλο και πιο :inlove:

θυμάμαι την ατάκα που είχα πει στην :inlove: όταν τρώγαμε στο Ullapool ... "Σαν την σκάλα Κατερίνης είναι..." :lol: :lol:

Από τότε έχει μέείνει ως η ατάκα του ταξιδιού :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#84629 drifteeeeeer.....
http://motoadv.gr/2014/02/09/scotland2013/
Ενα ταξιδι στην Σκοτια με μοτο απο Ελλαδα με ολη την διαδρομη μεχρι εκει, πολλες φωτο με υπεροχα τοπια...
Κριμα που δεν εχω μοτο να το κανω.......αν και στα ονειρα μου το εχω κανει...
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#84656 Ρε γμτ, ακομα δεν εχω καταλαβει πως τα παλευουν με τα logistics σε τοσο μεγαλα ταξιδια, ειδικα αν εχεις δευτερο ατομο. Ειμαι ακομα με λογικη αμαξιου και δει ταξι :lol: που πετας τα πραγματα στο πορτμπαγκαζ και φευγεις :p
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#84672 Αυτος που κανει τετοιο ταξιδι εχει κανει αλλα μικροτερα σε διαρκεια και εχει μαθει τι χρειαζεται , δεν ξεκινας απο μια εκδρομη στο Σουνιο να κανεις τετοια διαδρομη :lol:
Απο την αλλη ο εξοπλισμος εχει πολυ μεγαλη σημασια, μπουφαν με αφαιρουμενη επενδυση που φοριεται και μονη της , καλα αδιαβροχα γαντια και μποτες, μπαλακλαβα για το κρανος, ισοθερμικα.
Αν εχεις αυτα με 1-2 παντελονια και μερικα μπλουζακια περνας πολλες μερες εκτος εδρας.
Φυσικα χρειαζεσαι και συνεπιβατη με αντιστοιχη αποψη στον λιτο βιο :lol:

Στην γυναικα οταν καναμε ταξιδι στο εξωτερικο της εδωσα την μια πλαινη βαλιτσα και της ειπα να παρει ο,τι χωραει :lol:
Άβαταρ μέλους
By bill33
Νίκος Παππάς έγραψε:Στην γυναικα οταν καναμε ταξιδι στο εξωτερικο της εδωσα την μια πλαινη βαλιτσα και της ειπα να παρει ο,τι χωραει :lol:

Και πήγες μόνος σου ; :lol:
Άβαταρ μέλους
By Zorz
rx8_drifter έγραψε:The Highlands' answer to Route 66! Scotland unveils scenic North Coast 500 route taking in fairy tale castles, beaches and ruins

Χάχα, σχεδιάζω αυτή τη διαδρομή για το Πάσχα! Θα νοικιάσω τουτούνι για 4-5 μέρες και θα κάνω γύρα τα Χάιλαντς! :metalo:
Το σκεφτόμουν για μηχανή, αλλά α) πολλά τα λεφτά Άρη και β) μου λείπουν σε αυτή τη φάση σοβαρά μποτάκια και παντελόνι. :(

Ρωτάω τους ντόπιους για συμβουλές, έχω κατεβάσει και αυτό και κρατάω σημειώσεις.

drdino έγραψε:Εμένα δεν με θέτε; :|

Το TOWIE crew είναι πάντα καλοδεχούμενο. Περάστε πρώτα κερί τα κρουασάν και τα τάπερ σας (για να μη σκορπίσουν από τα αλάτια εδώ πάνω) και σας περιμένουμε. :iconcool:

Νίκος Παππάς έγραψε:Αυτος που κανει τετοιο ταξιδι εχει κανει αλλα μικροτερα σε διαρκεια και εχει μαθει τι χρειαζεται , δεν ξεκινας απο μια εκδρομη στο Σουνιο να κανεις τετοια διαδρομη :lol:
(...)
Φυσικα χρειαζεσαι και συνεπιβατη με αντιστοιχη αποψη στον λιτο βιο :lol:

+1
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
bill33 έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:Στην γυναικα οταν καναμε ταξιδι στο εξωτερικο της εδωσα την μια πλαινη βαλιτσα και της ειπα να παρει ο,τι χωραει

Και πήγες μόνος σου ;

Την είχα εκπαιδεύσει σε μικρότερα ταξίδια χωρίς βαλίτσες και είχε μάθει να προσαρμόζεται

Από το Moto G