Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
ripper έγραψε:Άρα:
Διώχνω τα τρία πρώτα και ψηφίζουμε για
1. Εξάδα
2. Να παίρνει τρεις βαθμούς ο 7ος (εφόσον περάσει το πρώτο)
3. Να μετράνε τα 18 καλύτερα.

1. Ναι μόνο αν το 2ο περάσει ως οχι. Δε ξέρω πως (και αν :shifty: ) θα μετρήσεις την ψήφο μου, αστη στη μπάντα να δούμε πως θα πάει το 2.
2. Ο-Χ-Ι
3. Ο-Χ-Ι

Geo f1 έγραψε:Ψεμμααα
?

Ο παππούς Λιόλος που άνοιξε το πρώτο οπτικάδικο πριν 50 χρονια ήταν αδερφός με τον παππού μου. :iconcool:
Η κόρη του που το έχει τώρα 1η ξαδέρφη με τη μάνα μου. :iconcool:
:s_howdy
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Bayern7 έγραψε:
?

Ο παππούς Λιόλος που άνοιξε το πρώτο οπτικάδικο πριν 50 χρονια ήταν αδερφός με τον παππού μου. :iconcool:

:thumbsup: :thumbsup:

Εγω με ενα Κωστα μιλαω!!!
Θα βοηθησω την οικονομια της βεροιας με μια αγορα απο εκει :tomato:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Geo f1 έγραψε:
Bayern7 έγραψε:
?

:thumbsup: :thumbsup:

Εγω με ενα Κωστα μιλαω!!!
Θα βοηθησω την οικονομια της βεροιας με μια αγορα απο εκει :tomato:

O Κώστας είναι ο σύζυγος της ξαδέρφης. Ουσιαστικά αυτός τρέχει τα μαγαζιά. Σκυλί στη δουλειά του. Πολύ μπλαμπλα ο τύπος. :iconcool:
:offtopic:
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#84612 1. Ναι
2. Ναι
3. Όχι (είναι ενδιαφέρουσα και η πρόταση του Mikeerfol να ισχύει η πρόβλεψη του προηγούμενου αγώνα, από την άποψη ότι δεν σε καταστρέφει τελείως σε ένα ΣΚ που ξέχασες να ποστάρεις για χίλιους δυο λόγους)
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#84700 1 & 2: Αν ισχύουν όσα λέτε περί περιπάτου των Mercedes, άρα και μικρής ποικιλίας των προβλέψεων 5άδας, συμφωνώ με την πρόταση 6+1. Να πω (βοηθητικά?) ότι θα μπορούσαμε να ανεβούμε μέχρι και σε 8άδα προβλέψεων, χωρίς να σκιστεί κανένα ...εξελο-καλτσόν! Και δεν είναι δα πολύ μεγαλύτερος ο κόπος εισαγωγής των προβλέψεων. Αν αυτό βοηθήσει στο διαγωνισμό να γίνει πιο πικάντικος.

3: Από παλιά το πρότεινε ο greo και μου φαίνεται πολύ ώριμο και λογικό. Όντας από εκείνους που ξεχνούν 1 ως 2 αγώνες κάθε χρονιά, ψηφίζω ΝΑΙ.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#84736 Για το πρώτο ναι έχω ήδη ψηφίσει
Για το δεύτερο ναι και θα ήθελα κάπως να το δούμε γενικότερα. Με 6αδα υπάρχει ένα θεματάκι. Θα παίρνει 1 βαθμό κάποιος που θα πει ότι θα κερδίσει ο Κίμι :s_rofl και αυτός έρθει 6ος. 1 βαθμό για 5 θέσεις λάθος; Και κανένας για 1;
Το τρίτο δικιά μου πρόταση ήταν ανέκαθεν, προφανώς συμφωνώ
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#85011 Εγώ πιστεύω ότι 6άδα είναι καλύτερα.
Με 8άδα απλά θα βάζεις τους 2 της Μερκ/γουιλιαμς/ρεντμπουλ/φερραρι (αν τα πράγματα εξελιχθούν όπως φαίνονται) και απλά θα παίζεις με τις σειρές.
Ενώ στην 6άδα θα σπαζοκεφαλιάζεις περισσότερο ποιους θα αφήσεις απέξω.