Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#845406 Μοιάζει με presta, την κλασική βαλβίδα ποδηλάτου δηλαδή πριν κυριαρχήσουν οι αυτοκινήτου.

.
Άβαταρ μέλους
By bill33
kostis20 έγραψε:Βασικά δε θα λερώνεται και τόσο ευκολά εκεί.
Το θέμα είναι πώς επισκευάζετε και που αν χαλάσει ... Ποσο ευκολα μπορείς να βρεις τέτοια βαλβίδα?

μια γρηγορη ψαχτική:
https://www.ebay.co.uk/p/12017006119
https://www.thealpinaregister.com/forum ... hp?t=22867
Άβαταρ μέλους
By bill33
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#845957 Pirelli Cinturato all season plus τελικά,αποφάσισε η ,leaseplan.
Οκ .Σε με χαλάει η πιο θερινή χάραξη σε σχέση με τα crossclimate ήδη το αυτοκίνητο κινούνταν παραπανω από αξιοπρεπώς στο χιόνι.Ειναι πάντως 3pmsf.Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#847920 Pilot sport 5 μπήκαν στο 1 τελικά.

Πρώτη φορά χωρίς runflat. Δεν έχω κάνει κάτι άλλο εκτός από σπιτι γραφείο αλλά μου φαίνεται πιο άνετο συνολικά το αυτοκίνητο και ίσως νοιωθω ένα placebo να τσιμπάει πιο καλα το γκάζι.

Μου ειπε ο λαστιχας αντί για 32/35 να βάζω 34/37 επειδή έφυγαν τα runflat.

< >
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
bibendum έγραψε:Pilot sport 5 μπήκαν στο 1 τελικά.

Πρώτη φορά χωρίς runflat. Δεν έχω κάνει κάτι άλλο εκτός από σπιτι γραφείο αλλά μου φαίνεται πιο άνετο συνολικά το αυτοκίνητο και ίσως νοιωθω ένα placebo να τσιμπάει πιο καλα το γκάζι.

Μου ειπε ο λαστιχας αντί για 32/35 να βάζω 34/37 επειδή έφυγαν τα runflat.

< >

Καταρχάς καλορίζικα. Περιττό να πω ότι έκανες μια πολύ καλή επιλογή ελαστικού.

Κατά δεύτερον, ένα run flat ελαστικό, είναι πιο βαρύ από ένα μη, χωρίς να έχω εύκαιρα στοιχεία μπροστά μου, οπότε δεν είναι placebo αφού έχουμε να κάνουμε με μη αναρτώμενη και περιστρεφόμενη μάζα.

Τρίτον, άσε τι λέει ο καθένας. Βάλε 32 σε όλα και παίξε μόνος σου πάνω κάτω +/- 1-2 psi και βρες τη χρυσή τομή της ευχαρίστησης-άνεσής σου. Και έχε αυτήν την πίεση χειμώνα καλοκαίρι. Το 37 πίσω είναι κούτσουρο.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#847933 ποιο να γλιστράει ; το τουράν ; αφού τη μπέμπα τη χάρισες στη μπέμπα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#847948 T-roc έχω. Αλλά οδηγώ που και που και την 1. Κανονικά την οδηγεί η γυναίκα μου όμως, που αδιαφορεί για τις πιέσεις, άρα βάζω εγώ ό,τι θέλω.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
kostis20 έγραψε:Pirelli Cinturato all season plus τελικά,αποφάσισε η ,leaseplan.
Οκ .Σε με χαλάει η πιο θερινή χάραξη σε σχέση με τα crossclimate ήδη το αυτοκίνητο κινούνταν παραπανω από αξιοπρεπώς στο χιόνι.Ειναι πάντως 3pmsf.Εικόνα

είναι μια επιλογή που μάλλον σκέφτομαι και εγώ για Γερμανία για το E93 που έχω, μιας και έχω βαρεθεί να αλλάζω ή να τρέχω να μου αλλάζουν λάστιχα Δεκέμβρη-Μάρτη.

Με 'γεια!
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
Anonymous Founder έγραψε:Όταν εγώ βάζω πάντα παραπάνω, για να γλιστράει πιο εύκολα πάντως. 32/34 βάζω εγώ.

το ίδιο έκανα και εγώ, δλδ έβαζα τις max πιέσεις ή προς το max τέλος πάντων.

μέχρις ότου έπαθα το ατύχημα με το golf 5, όπου σε βρεγμένο αυτοκινητόδρομο έκοψα απότομα το τιμόνι φοβούμενος ότι θα μπει στη λωρίδα μου ένας και έχασα την πρόσφυση πίσω. Έκανα οχτάρια πηγαίνοντας με 100+ χαω και ευτυχώς σταμάτησα χωρίς μεγάλες απώλειες, μόνο με ένα ραγισμένο φανάρι που ακούμπησε στη μπαριέρα σε ένα από τα οχτάρια αυτά. Έκανα τον σταυρό μου...

Από τότε, ποτέ ξανά πολύ υψηλές πιέσεις πίσω αν δεν έχει άτομα σε ταξίδι κτλ...

Θα το συνιστούσα σε καθένα σας... Εγώ πήρα ένα μάθημα και τη γλίτωσα πολύ φθηνά...