Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#843953 Έξω κυκλοφορούν πάρα πολλές ωραίες γυναίκες, όλων των ηλικιών, με τον μέσο όρο να είναι σαφώς ανώτερος σε ομορφιά από τον μέσο όρο των ανδρών. Ειδικά σε νεώτερες ηλικίες, τα κορίτσια είναι κούκλες, τα αγόρια είναι για μπάτσες.
Το μέγεθος του στήθους είναι μια μικρή εν γένει παράμετρος, στο πόσο όμορφη και εντυπωσιακή δείχνει κάποια. Για να καταλάβω, βάζοντας μια διάσημη που κουβεντιάζαμε αλλού:
Εικόνα
Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω από αυτό στα δικά μου μάτια. :s_roses
Άβαταρ μέλους
By bill33
#843956 ή ο έρωτας είναι τόσο τυφλός ή αυτή
https://oicanadian.com/monica-bellucci- ... -meet-you/
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
bill33 έγραψε:ή ο έρωτας είναι τόσο τυφλός ή αυτή

Μην ποσταρεις τετοια και παιρνει θαρρος ο ΧαιΦαι :x

Με τη φορα που εχει παρει τις τελευταιες μερες, θα μας πηδηξει ολους εδω μεσα :shifty:

Και μην ξεχνατε τη δηλωση οτι παιρνει και κωλαρακι αμα λαχει :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By GTS
#844009 Δεν αναφέρομαι σε φωτογραφίες από το Ίντερνετ αλλά σε κόσμο που τον βλέπεις ζωντανά και αλλάζεις και μια κουβέντα ενώ ταυτόχρονα είναι και εμφάνισιμες.

< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
bill33 έγραψε:ή ο έρωτας είναι τόσο τυφλός ή αυτή

Οι γυναίκες είναι πιο έξυπνα και συναισθηματικά όντα, ειδικά όταν μεγαλώνουν.
Μην απορείτε με την επιλογή της, δοκίμασε και τους όμορφους και γνωρίζει. Μεγάλωσε κι αυτή και πλέον και τα κριτήρια επιλογής είναι διαφορετικά.
Το σίγουρο είναι πως δείχνει πως έχει και μυαλό, γιατί ο Burton δεν είναι τυχαία περίπτωση, είναι φοβερά επιδραστικός στην δουλειά του και εξαιρετικά ευφυής.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#844166 Εικόνα

Ειναι ο Κωνσταντινος Πι ο Τιμ Βαρτον της Ελλαδας;

Θα δειξει.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Anonymous Founder έγραψε:Οι γυναίκες είναι πιο έξυπνα και συναισθηματικά όντα, ειδικά όταν μεγαλώνουν.
Μην απορείτε με την επιλογή της, δοκίμασε και τους όμορφους και γνωρίζει. Μεγάλωσε κι αυτή και πλέον και τα κριτήρια επιλογής είναι διαφορετικά.
Το σίγουρο είναι πως δείχνει πως έχει και μυαλό, γιατί ο Burton δεν είναι τυχαία περίπτωση, είναι φοβερά επιδραστικός στην δουλειά του και εξαιρετικά ευφυής.

+1 Ειδικά αν η γυναίκα είναι πετυχημένη και διάσημη από μόνη της, έχει την ευχέρεια να επιλέξει σύντροφο με άλλα -δικά της- κριτήρια. Ανάμεσα σε αυτά είναι και το ταλέντο και η ευφυΐα (ie. sapiosexual) που ενίοτε μετράνε πολύ παραπάνω από τις όποιες εμφανισιακές ατέλειες ενός άντρα:

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

:ninja:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#844216 Τι να πω ρε παιδιά, κι εγώ απορώ το ίδιο με όλες τους και πρώτα απ'όλα με την δική μου.
:help: :lipsealed:
Τι διάβολο μου βρήκε απορώ,. :s_shout
Άβαταρ μέλους
By g8777
#845776 Και εγώ έτσι πίστευα, μέχρι που διάβασα συνέντευξη του προσωπικού γυμναστή του Μπέζος ότι κάνει 25 επαναλήψεις με αλτηράκια των 20 κιλών.

:omg:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#845780 Α καταλαβαίνω πού το πας. :roll:

Θα πω τούτο. :adminpower:

Μερικά από τα καλύτερα παιδιά του forum στραπονιαζονται. :iconcool:

Οπότε τα σχόλια σας πέρα από κακόβουλα και κακεντρεχή, ίσως υποθάλπουν μία υστεροβουλία. :roll:
Άβαταρ μέλους
By pro
#845781 25 επαναληψεις σε ποια ασκηση; Δικεφαλους; Στήθος; Ώμους;

Και βασικά 25 επαναλήψεις δεν έχουν και πολύ νόημα ό,τι κι αν θέλεις να επιτύχεις, υπερτροφία, δύναμη ή αντοχή.