Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#845510 Ενώ έχω παραγγείλει το απλό S23, με τρώει ο κ*λος μου για το κάτι παραπάνω, ενώ πρακτικά δεν το χρειάζομαι. Αντιθέτως μ'αρέσει που το απλό S23 είναι λίγο μικρότερο απ'αυτό που έχω τώρα.
Θα τα δω βέβαια και από κοντά πριν το πληρώσω για επιβεβαίωση βάσει αφής.

Μεταξύ S23 και S23+ δεν βλέπω κάποια πρακτική διαφορά εκτός της οθόνης (άρα και της μπαταρίας), στο Ultra αλλάζουν άρδην τα πράγματα με την κάμερα, βέβαια αν είναι να πας σε Ultra γιατί να πας στο 8ρι και όχι στο 12ρι; Όμως εκεί σφίγγει το κ*λί. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Chris
#845513 Απο ποσο ξεκιναει? Το σκρουτζ ειναι απιστευτα βλαμμενο οταν μπαινεις απο το εξωτερικο, δε μπορω να δω τιποτα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Chris έγραψε:Απο ποσο ξεκιναει? Το σκρουτζ ειναι απιστευτα βλαμμενο οταν μπαινεις απο το εξωτερικο, δε μπορω να δω τιποτα

700€ το 128 και 760€ το 256
Άβαταρ μέλους
By Chris
PaNick67 έγραψε:
Chris έγραψε:Απο ποσο ξεκιναει? Το σκρουτζ ειναι απιστευτα βλαμμενο οταν μπαινεις απο το εξωτερικο, δε μπορω να δω τιποτα

700€ το 128 και 760€ το 256

:s_thumbsup

Τοσο κι εδω, 690 το φθηνοτερο
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#845798 Τα S23 έχουν μεμβράνη προστασία από τη μάνα τους ή να φορέσω; Πχ στο S20 είχε και δεν έχει χρειαστεί ακόμα ν'αλλάξω (μόνο στης :inlove: το έχω αλλάξει 10 φορές)
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Dimitris_P έγραψε:Τα S23 έχουν μεμβράνη προστασία από τη μάνα τους ή να φορέσω; Πχ στο S20 είχε και δεν έχει χρειαστεί ακόμα ν'αλλάξω (μόνο στης :inlove: το έχω αλλάξει 10 φορές)

Απαντάω μόνος μου, δεν έχει.
https://www.videogamer.com/tech/smartph ... protector/

Unfortunately, the last time Samsung shipped phones with a pre-installed screen protector was back in 2020 with the S20 series. The S21 and S22 series similarly did not come with a pre-installed screen protector.
Thanks to the new Gorilla Glass Victus 2, the S23 Ultra should be able to withstand drops on concrete and other hard surfaces. In 2023, it’s the strongest material you can have for your smartphone screen, so the news isn’t all bad.

Οπότε καλά έκανα και πήρα Spigen NeoFlex™ screen protector
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#845897 Το smart switch δεν μου πέρασε το "Υγεία Huawei" και δεν το βρίσκω στο play store. Μόνο με apk γίνεται πλέον;
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#845939 Είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος από το Moto Edge 40 Neo 12gb/256gb.
Το μόνο που πραγματικά δεν μου αρέσει είναι ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος που είναι in-screen και όχι dedicated. Δεν τον βρίσκεις τόσο εύκολα, ούτε είναι τόσο γρήγορος, ούτε σε διαβάζει σωστά πάντα.
Κατά τα λοιπά τρομερά τίμια συσκευή, με μπαταρία που καλύπτει 1,5 μέτριας χρήσης.
Τελευταία επεξεργασία από ArrowsFA1 και 16 Νοέμ 2023, 18:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#845945 Δεν γνωρίζω πού μπορώ να βρω αυτές τις πληροφορίες.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#845946 To έχει ρωτήσει κάποιος στην Lenovo (η Motorola είναι θυγατρική της):
https://forums.lenovo.com/t5/motorola-e ... -p/5217601
Επίσης παίρνει και gcam:
https://gcamapk.org/download-google-cam ... gcam-port/
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#845994 Έβαλα το neoflex αλλά έχουν μείνει κάτι πολύ μικρές φουσκαλίτσες (το δοκίμασα 2-3 φορές)
Να δούμε πόσο θα κρατήσει. Έχει δοκιμάσει κανείς το Glas.tR Platinum ;
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#846289 Αξίζει η αγορά ενός Samsung 45W φορτιστή; Τώρα με τον κλασσικό προηγούμενο φορτιστή που είχα και στο S20, φορτίζει σε μια ώρα και κάτι (από το 25-30%).

Σε πόση ώρα φορτίζει πρακτικά ο 45ρης; Σε 10' πχ παίρνει ένα +20% ; Αν είναι να τον πάρω για τα ταξίδια που εκεί ίσως χρειάζονται οι σύντομες γρήγορες φορτίσεις.
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#846338 Απ' ό,τι έχω διαβάσει, η γρήγορη φόρτιση της Samsung δεν βάζει φωτιές στην άσφαλτο, από εκεί και πέρα όμως είναι μεγάλη υπόθεση να μπορεί το κινητό να αποκτά σοβαρή αυτονομία σε ένα δύο δεκάλεπτα. Η πρώτη μου επαφή με αυτό το σύστημα ήταν με το προηγούμενο Xiaomi (1--100% σε 20λεπτά, 125W) και μπορώ να πω ότι ήταν πάρα πολύ χρήσιμο. Το τωρινό Μοτορολα δεν είναι τόσο γρήγορο (68 W) αλλά και πάλι είναι καλό. Αν κάνει μέχρι 25 ευρώ ο φορτιστής χτυπά τον άνετα...