Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kostis20
Anonymous Founder έγραψε:Το Ultra είναι τηλεφωνάρα, αλλά η τιμή είναι στο θεό, δεν είναι για όλους.
Ναι σωστά.Ιανουαριο παρουσιάζεται και το 24 .Δε ξέρω μήπως τότε πέσουν οι τιμές.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#845186 Το πήρα το καλοκαίρι, μετά από παρότρυνση μελών από δω, τους οποίους ευχαριστώ θερμά. Πάρα πολύ ευχαριστημένος. Την πρώτη εβδομάδα δεν κρατούσε πολύ η μπαταρία αλλά έστρωσε.

https://www.jmctech.gr/product/samsung- ... -green-de/

Το πήρα από το συγκεκριμένο μαγαζί. Έχω ψωνίσει πολλά από αυτούς, είναι εμπιστοσύνης.

.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#845195 Με το S20 FE είμαι προς το παρόν οκ. Θα πήγαινα σε καινούριο για πιο γρήγορο και κυρίως για esim, εκεί είναι που με "τρώει". Για μένα βρίσκω υπερβολή το ultra από τη στιγμή που βλέπω πως το + με καλύπτει
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#845293 Βρήκα το Motorola Edge 40 σε κατάστημα και το έβαλα δίπλα-δίπλα με το P20 Pro που είχα στα χέρια μου. Παρά τη μεγαλύτερη ονομαστική διάσταση οθόνης, οι διαφορές στη συνολική διάσταση ήταν πολύ μικρές (ίσως γιατί τμήμα της πρόσοψης του P20 Pro των 6.1" ΔΕΝ είναι οθόνη), και γενικά πολύ καλύτερες απ' ό,τι το Xiaomi που είχα. Σημαντικό ρόλο παίζει και το πάχος της συσκευής. Άνετο στο χέρι και ελαφρύ.
Είπα να το ρισκάρω και το πήρα αποφορολογημένο στα ~320 €.
Προς το παρόν ευχαριστημένος αν και ο in-screen αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος δεν με εντυπωσιάζει (δεν τον "βρίσκεις" τόσο εύκολα). Εξαιρετικός ο ήχος από το μεγάφωνό του, πάντως.

Ευχαριστώ για τις συμβουλές και θα επανέλθω με περισσότερες εντυπώσεις. Το βασικότερο όλων η μπαταρία.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
g8777 έγραψε:Σάββατο έχουμε.
Ξεκίνησε το πανηγύρι από χθες. Δες στα μεγάλα, πλαίσιο public κλπ, έβαλαν γερές εκπτώσεις στα Sammy
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#845400 Καλημέρα.εχω ένα πολύ κουφό πρόβλημα με την καινούρια συσκευή, που δεν έχω ξανασυναντήσει. Όταν τη βάζω σε flight mode και πάντως ενεργοποιώ το wifi, αρνείται πεισματικά να δει το WiFi του σπιτιού,ενώ βλέπει ένα σωρό άλλα δίκτυα. Δοκίμασα να το προσθέσω χειροκίνητα με SSID και password, αλλά μάταια. Ένα σωρό άλλα δίκτυα της γειτονιάς, όλα τα υπόλοιπα, τα βλέπει κανονικά ..
Μόλις βγω από airplane mode το δίκτυο του σπιτιού εμφανίζεται αμέσως στη λίστα.

What the...?
Άβαταρ μέλους
By bill33
ArrowsFA1 έγραψε:Καλημέρα.εχω ένα πολύ κουφό πρόβλημα με την καινούρια συσκευή, που δεν έχω ξανασυναντήσει. Όταν τη βάζω σε flight mode και πάντως ενεργοποιώ το wifi, αρνείται πεισματικά να δει το WiFi του σπιτιού,ενώ βλέπει ένα σωρό άλλα δίκτυα. Δοκίμασα να το προσθέσω χειροκίνητα με SSID και password, αλλά μάταια. Ένα σωρό άλλα δίκτυα της γειτονιάς, όλα τα υπόλοιπα, τα βλέπει κανονικά ..
Μόλις βγω από airplane mode το δίκτυο του σπιτιού εμφανίζεται αμέσως στη λίστα.

What the...?

Σβησε το δίκτυο απο το κινητό και ξαναπερασε το.
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#845411 Το έκανα πολλές φορές. No joy. Ειμαι περίεργος αν θα έχω το ίδιο πρόβλημα με άλλα γνωστά δίκτυα.
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#845415 Πραγματικά περίεργο πρόβλημα που ΔΕΝ υφίσταται στο δίκτυο 5G του ιδίου ρουτερ.
Άλλαξα το ρούτερ και δουλεύει μια χαρά (προς το παρόν).
Τι άλλο θα δούμε...
Update: και μετά από μια ώρα,ξαναβάζοντας το αρχικό ρούτερ, όλα δουλεύουν σωστά. Τι να πεις ... :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#845417 Ναι, το είχα δοκιμάσει στο παλιό πριν το αντικαταστήσω και δεν έπιασε.
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#845446 Όχι, το 5GHz έχει μια προσθήκη στο τέλος για να διακρίνεται. Επίσης γενικά το έχω απενεργοποιημένο μια και δεν βλέπω τι έχει να προσφέρει σε τούτο το σπίτι,το άναψα μόνο για τους σκοπούς 5ης δοκιμής.