Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#845137 Αυτό αξίζει για τα λεφτά του; Θέλω οπωσδήποτε nfc για αγορές, κάτι που δεν έχει νομίζω το huawei.
Για τα 5 και 6 πολλοί λένε ότι δεν έχουν ουσιαστική βελτίωση και δεν αξίζουν :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#845184 Έχω το Watch4 εδώ και σχεδόν 2 χρόνια. Προτείνω να πάρεις το 5, λόγω της μεγαλύτερης μπαταρίας. Στα υπόλοιπα είναι σχεδόν πανομοιότυπο, με μόνες διαφορές το γυαλί από ζαφείρι (αντί για γορίλα) και 1 παραπάνω αισθητήρα.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#845252 Είναι για τον υιό το ρολόι και το κινητό του δεν έχει nfc (αλλά και να είχε, δεν επιτρέπεται να το χρησιμοποιεί στο σχολείο).

< >
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#851389 Παιδες η Garmin εφερε την πολυποθητη αναβαθμιση. Μετα απο απαιτηση ολου του ντουνια, πλεον βαλανε τη μετρηση nap σε ορισμενα μοντελα. Πιο συγκεκριμενα σε οσα διαθετουν τον τελευταιας γενιας αισθητηρα. Για πειτε εσεις με τα αναβαθμισμενα τουμπανα ρολογια σας πως παιζει η φαση...

Εικόνα

Νταξ εγω κλασικα καντεμης. Μολις πηρα το Venu 2 Plus το χρεπι, βγαλανε το νεο το 3αρι που υποστηριζει nap detection. Παλι για ρολοι ειμαι. Ακομα κι ο Γιωργος ο βελτιωτης μου ειπε "μην εισαι μλκας και τα χωσεις στο ρδελο το Πασσατ τα φραγκα, καλυτερα παρε κανενα ρολοι και θα εξηγησω εγω απο κοντα στον καργιολη τον Ντιμη που σου κανει κουμαντο στην τσεπη" :shifty:
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#855985 έχει κάνεις ψηφιακή συσκευή στο αμάξι που μετράει το υψόμετρο?
αυτόνομη/φορητή καλύτερα.

με μια πρώτη γύρα βρήκα αυτό το παπαράκι
https://www.skroutz.gr/s/35172018/PSifi ... -se-1.html
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
egobrain έγραψε:έχει κάνεις ψηφιακή συσκευή στο αμάξι που μετράει το υψόμετρο?

Δεν ξερω ποσο εξειδικευμενη συσκευη ψαχνεις, αλλα παιζουν και αππς στο τηλεφωνο που κανουν αυτη τη δουλεια. Για παραδειγμα:

https://play.google.com/store/apps/deta ... n_US&gl=US

Μπαιδεγουι μολις ειδα οτι κανενας με τουμπανο Γκαρμιν δεν τσεκαρισε το nap detection :x
Άβαταρ μέλους
By bill33
George_Prix έγραψε:
egobrain έγραψε:έχει κάνεις ψηφιακή συσκευή στο αμάξι που μετράει το υψόμετρο?

Δεν ξερω ποσο εξειδικευμενη συσκευη ψαχνεις, αλλα παιζουν και αππς στο τηλεφωνο που κανουν αυτη τη δουλεια. Για παραδειγμα:

https://play.google.com/store/apps/deta ... n_US&gl=US

Μπαιδεγουι μολις ειδα οτι κανενας με τουμπανο Γκαρμιν δεν τσεκαρισε το nap detection :x

+ gps test https://play.google.com/store/apps/deta ... l=el&gl=US
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#856007 Το κινητό πρέπει να έχει βαρόμετρο για να δουλέψει κάποιο app με υψόμετρο και τα περισσότερα δεν έχουν.

Εγώ μια εφαρμογή που χρησιμοποιώ μου δίνει πχ στο σπίτι μου 56 μέτρα με το gps αλλά με τον αισθητήρα 30-31
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#856129 Δυστυχώς με τα υψόμετρα τα GPS δεν είναι και τόσο καλά και τα βαρόμετρα θέλουν συχνό καλιμπράρισμα. Οπότε +/-20-30 μέτρα το θεωρώ ότι μέσα είσαι...
Και μη νομίζετε ότι αν είστε κοντά σε θάλασσα θα έχετε σιγουρέψει το μηδέν, δεν το έχετε...

Σε άλλα νέα, επιτέλους η Garmin με έκανε beta δοκιμαστή οπότε τόσο στο τηλέωνο όσο και στο διαδίκτυο βλέπω την βελτιωμένη έκδοση του Garmin Connect με τα customizable πλακάκια.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
George_Prix έγραψε:Παιδες η Garmin εφερε την πολυποθητη αναβαθμιση. Μετα απο απαιτηση ολου του ντουνια, πλεον βαλανε τη μετρηση nap σε ορισμενα μοντελα. Πιο συγκεκριμενα σε οσα διαθετουν τον τελευταιας γενιας αισθητηρα. Για πειτε εσεις με τα αναβαθμισμενα τουμπανα ρολογια σας πως παιζει η φαση...

Στα παπακια σας με γραψατε ολοι οι τουμπανιαρηδες. Αλλα σημερα ειχα να κατεβω κεντρο στο λογιστη και κατι αλλες δουλιτσες, οποτε ειπα να περασω απο το καταστημα "ορολοι" να τα δω απο κοντα και να ρωτησω και κατι αλλα πραγματακια που ηθελα. Καλος ο Σκρουτζ, καλος κι ο Ντοναλντ, αλλα σα να το δεις απο κοντα να το χαιδολογησεις και λιγακι δεν εχει :inlove:

Πφφφφ χεστα τα Γκαρμιν τωρα. Ξεκιναει το 2ο ημιχρονιο και ακομα χανει η ομαδα με 2-1. Και μαλιστα με 2 δικα μου αυτογκολ. Βαρυ κι ασηκωτο το φορτιο στις πλατες μου :s_sad

Παντα θεωρουσα τον εαυτο μου σαν ποδοσφαρικο απατεωνα. Αφηνα τους αλλους με τα καλα πνευμονια να κανουνε τη βρωμικη δουλεια κι εγω κρατουσα τις λιγοστες μου δυναμεις για να κανω καμια φιγουρα. Αυτη τη φορα ομως με τρωγανε οι τυψεις και μπηκα στο 2ο ημιχρονιο ορκισμενος να αφησω την τελευταια μου πνοη στο γρασιδι. Μαρκαρα, ετρεχα, μοιραζα μπαλιες, τα παντα ολα. Στο 69' ξεχυνομαστε μπροστα σε μια αντεπιθεση. Μου κανει ο αλλος πασα και λιγο πριν φτασει η μπαλα στα ποδια μου, με την απιστευτη περιφεριακη μου οραση βλεπω οτι ερχεται απο πισω να με μαρκαρει ο αντιπαλος και λιγο πιο πισω του ειναι αμαρκαριστος ενας συμπαικτης μου. Αντι να κανω το λαθος να στοπαρω το τοπι, αφηνω τη μπαλα να περασει αναμεσα απο τα ποδια μου για να μπερδεψω τον αντιπαλο. Καπακι γυρναω 180 μοιρες, ταυτοχρονα του κανω σκριν με το σωμα για να τον κρατησω μακρια απο τη μπαλα και τρεχω προς τον κενο χωρο. Το κολπο επιασε και η μπαλα εφτασε τελικα στον αδειο το συμπαικτη μου. Ο τσακαλος επιασε την κινηση μου στο διαδρομο και με τη μια μου δινει πασα εκει ακριβως που την ηθελα. Βγηκε ο τερματοφυλακας κατα πανω μου και με ενα σκαφτο σουτακι του περασα το τοπι απο πανω και ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ καναμε το 2-2 :yahoo:

Περασε το 90λεπτο και εδειξε 5 λεπτα καθυστερησεις. 5 ακομα εφιαλτικα λεπτα για το γερικο και κουρασμενο κορμι μου. Ακομα ηθελα να τρεξω πανω-κατω και να βοηθησω την ομαδα, αλλα πλεον δε μπορουσα, ειχα κλαταρει απο δυναμεις. Φτανουμε λοιπον στο 5ο και τελευταιο λεπτο των καθυστερησεων και βλεπω τους αντιπαλους να ξεχυνονται σε μια αντεπιθεση. Μα τη μπαναγια ρε παιδες, μεσα σε λιγα ναντοσεκοντς περασαν ποσες σκεψεις απο το μυαλο μου. Το πρωτο το αυτογκολ με τη ζελατινα προστασιας οθονης, το δευτερο αυτογκολ με την ορειχαλκινη βουρτσα καθαρισμου, μα τελευταιος μου ηρθε στο μυαλο ο ορκος οτι σημερα θα πεθανω στο γρασιδι για την ομαδα.
Μαζευω ενα τελευταιο δραμι δυναμης που μου ειχε απομεινει κι αρχιζω να κυνηγαω απο πισω αυτον που ειχε τη μπαλα. Του την κλεβω με ενα πεντακαθαρο τακλιν, σηκωνομαι πρωτος απο το εδαφος σαν ελατηριο και με το τοπι στα ποδια αρχιζω να τρεχω προς την αντιπαλη εστια. Εγω, ο αντιπαλος σεντερ μπακ και ο τερματοφυλακας στην ιδια ευθεια. Και λιγο δεξια και πιο πισω ενας συμπαικτης μου ετρεχε να μπει κι αυτος στη φαση. Ντριμπλαρω το σεντερ μπακ και βρισκομαι τετακε με τον τερματοφυλακα. Θα μπορουσα να την τελειωσω μονος μου τη φαση, αλλα πλεον ειχε φτασει διπλα και ο συμπαικτης και ηταν αδειος, μονος του. Του δινω πασουλα και το μονο που εμενε στον τερμα ηταν να πεσει πανω στο συμπαικτη μου και να τον γκρεμισει. Πεντακαθαρο μπενΑλντυ. Ο ρεφερης σφυριξε, εδειξε την ασπρη βουλα και δε διαμαρτυρηθηκε κανενας αντιπαλος.
Δοξα το θεο που μου εδωσε αυτη την απιστευτη περιφερειακη οραση, βλεπω το γκαραγκιοζη τον προπονητη να δειχνει ενα αλλο γατακι που εχουμε στην ομαδα, οτι θα το σουταρει αυτος το μπενΑλντυ. Τρεχω παιρνω τη μπαλα αγκαλια, κοιταζω με μισος τον προπονητη, χτυπαω με το δεικτη του δεξιου χεριου 3 φορες στο κεντρο του στηθους μου και του ουρλιαζω απο μακρια "ΕΓΩ θα το σουταρω". Στηνω τη μπαλα στη βουλα μαη γουεη. Η βαλβιδα του αερα να κοιταει προς τα πανω, στον καλο θεουλη. Εχω τα βιτσια μου κι εγω οπως ολοι μας. Στεκομαι 3 δρασκελιες πισω απο τη μπαλα, χωρις να παρω μεγαλη φορα. Κοιταω τον τερμα καταματα και καταλαβα οτι τρεμει σαν το ψαρι. Σα να ειχα σκοραρει ηδη ηταν σιγουρατζα που αισθανθηκα μεσα στο μυαλο μου. Κανω 2 βηματα, κοντοστεκομαι για να τον ψαρεψω και να πεσει στη 1 απο τις 2 γωνιες και ριχνω ενα πλασεδακι απο την αλλη μερια, ξυστα στο δοκαρι. Το τοπι κατεληξε αργα και βασανιστικα στο ΠΛΕΚΤΟ :metalo:

Μιλαμε για επιπεδο παικτου κλασεως τσαμπιο λιγκ κυριες και κυριοι :s_yes

Πουστροποιηση - Πριξ, τελικο σκορ 2-3. Σημειωσατε 2 :rtfm:

Εικόνα

Πλεον ελπιζω να παραλαβω το μπρασελε απο τη Γερμανια, πριν με βαλουν στη φυλακη για τα χρεη :lipsealed: