- 12 Νοέμ 2023, 15:51
Dodger έγραψε:Bayern7 έγραψε:Giuseppe Busso έγραψε:Πονάνε τα παλικάρια;
Μην περιμένετε να κρυφτούμε εμείς οι Ολυμπιακοί. Ο ΠΑΟΚ με αυτή την γάτα τον Λουτσέσκου που έχει στον πάγκο, τύλιξε σε μια κόλλα χαρτί τον δικό μας τον Μαρτίνεθ. Ήμουν μέσα στο γήπεδο και θα είναι μια ιστορική βραδιά που (δυστυχώς) θα θυμάμαι. Νίκη 100ετίας για τον ΠΑΟΚ. Μπράβο σας.
Μαρτίνεθ = πρόβλημα 
Μπάγερν, μια ιαματική μου είπε ότι ο Λουτσέσκου είχε πρόταση από Πειραιά το καλοκαίρι αλλά κώλωσε να σπάσει το συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ για να μη τον κακοχαρακτηρίσουν. Ξες κάτι; τον θέλετε;
Ισχύει, έπεσε το όνομα του στο τραπέζι αλλά πρυτάνευσε η λογική και προχωρήσαν με τον πλάνο Κορδόν.
Ο Ρουμάνος είναι καλός προπονητής, αν όχι ο καλύτερος στην Ελλάδα σίγουρα στους 2 top μαζί με τον Ιβάν της βαζέλας, αλλά έχει προβληματικό χαρακτήρα. Και δεν αναφέρομαι μόνο στις αστείες του δηλώσεις αλλά και το στο ότι βάζει το εγώ του κάποιες φορές πάνω από την ομάδα. Για παράδειγμα δεν έχει διστάσει κάποιες φορές να εκθέσει ομάδα και παίκτες, για να δείξει την δυσαρέσκεια του προς τη διοίκηση για ελλείψεις μεταγραφών. Ρωτήστε τα παόκια, τα ξέρουν καλύτερα.