Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
#841351 Ιδίως η nova (πρώην Wind) έχει θέμα ΚΑΙ με την έκταση της κάλυψης... Η Vodafone είναι κοντά στην Cosmote, αλλά δυστυχώς, το καλύτερο σήμα το έχει η Cosmote...
Άβαταρ μέλους
By nikos
#841356 Η περιοχή που κινείσαι έχει σημασία και όχι ποιος είναι συνολικά καλύτερος παντού.
Τι να το κάνω αν η χψ κοσμοτε είναι παντού καλή αλλά στη δουλειά μου και στο σπίτι μου που περνάω ώρες ψάχνω να βρω σημα
Άβαταρ μέλους
By Γιώργης
nikos έγραψε:
Γιώργης έγραψε:Σωστά, αρχικά νόμιζα ότι θα μου προτείνουν απλά τις τιμές που έχουν στη σελίδα τους και έψαχνα κανένα τηλέφωνο με προσφορές για λίγους :ninja: Τελικά από vodafone πήρα καλή προσφορά (17,19 κινητό όλα απεριόριστα και 23,83 σταθερό 100άρα). Θα δοκιμάσω και Nova.
Όλα απεριόριστα εννοείς εκτός από τηλ και ίντερνετ?
Ενημέρωσε μας για nova όταν σου πουν

ΥΣ έχεις ένα κινητό και ένα σταθερό ή παραπάνω κινητά? (Για να καταλάβω αν παίζει ρόλο στη προσφορά που σου κάνουν)

Έχω έναν αριθμό σταθερού και έναν κινητού στο όνομά μου. Όλα απεριόριστα δηλαδή ομιλία, sms και gb στο κινητό. Στη nova η προσφορά ήταν χειρότερη και δεν τη συγκράτησα καν, κάπου μεταξύ 25-30 ευρώ για το καθένα.
Άβαταρ μέλους
By markvag
nikos έγραψε:Η περιοχή που κινείσαι έχει σημασία και όχι ποιος είναι συνολικά καλύτερος παντού.
Τι να το κάνω αν η χψ κοσμοτε είναι παντού καλή αλλά στη δουλειά μου και στο σπίτι μου που περνάω ώρες ψάχνω να βρω σημα

Απολύτως σωστό, γενικά πάντως ισχύει ότι σε σήμα η Nova είναι η χειρότερη...
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#841684 Εγώ είχα κάτω του μετρίου ποιότητα κλήσεων ακόμα και στους Αμπελόκηπους πχ .Ενώ το άλλο πρόβλημα ήταν ότι καθυστερούσε πολύ να πραγματοποιήσει τη κλήση.Απο τη nova μου είπαν ότι έφταιγε το τηλέφωνό μου....
Μεγάλη διαφορά παρατήρησα και στη ταχύτητα πλοήγησης στο internet.Στη nova μου τύχαινε συνέχεια να έχω full 5g και να μην ανοίγουν καν οι σελίδες..
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#841952 Είχε πρόβλημα το internet του ΟΤΕ σε σας; Ήταν off εδώ από το πρωϊ μέχρι τις +2 το μεσημέρι .
Τους ρώτησα και μου είπαν οτι πρόκειται για γενικευμένο πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
mousatos έγραψε:Είχε πρόβλημα το internet του ΟΤΕ σε σας; Ήταν off εδώ από το πρωϊ μέχρι τις +2 το μεσημέρι .
Τους ρώτησα και μου είπαν οτι πρόκειται για γενικευμένο πρόβλημα.

Εδω καμπανα παιζει. Ισως γενικευμενο στα μερη σου, οχι σε ολη τη Βορεια Ελλαδα...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#844951 Η μάνα μου έχει Cosmokarta και κάθε λίγο γκρινιάζει ότι της τελειώνουν τα δεδομένα.
Της έχω βάλει μια αυτόματη ανανέωση 10€ κάθε μήνα αλλά δεν της αρκούν. Βλέπει πολλά βιντεάκια φαίνεται

Η cosmocarta βλέπω πως έχει πακέτο 2.5GB για 13.50€
https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/cosmokarta.html

και το Cosmote NEO δίνει 10GB/500'/60SMS με 20€

Υπάρχει κάποια άλλη vfm επιλογή στην cosmote ; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By bebes
#844954 Αν δεν εχει μεγαλες απαιτησεις ομιλίας, η φρογκ με 13€/μήνα θα της δίνει: 3GB με την ανανεωση και 10GB με πακετο που κοστιζει 8,90€ (δινει και 200' αυτο).
Με τα 3+€ που περισευουν, μπορει να βαζει εξτρα πακετο ομιλιας, ή να τα κραταει και να μην πληρωνει πχ εναν στους 3 μήνες
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#844964 Αχά, δεν το γνώριζα, δεν έχω δει ποτέ κάτι σχετικό. Είναι 100% cosmote όμως ή άλλη εταιρεία που απλώς χρησιμοποιεί το δίκτυό της;
Άβαταρ μέλους
By bebes
Dimitris_P έγραψε:Αχά, δεν το γνώριζα, δεν έχω δει ποτέ κάτι σχετικό. Είναι 100% cosmote όμως ή άλλη εταιρεία που απλώς χρησιμοποιεί το δίκτυό της;

Της Cosmote ειναι.
Τη διαχείριση των αριθμων (ανανεωσεις, ενεργοποίηση πακετων κλπ) τα κανω μεσω του cosmote app, ενω και καποια λεπτα ομιλιας και ΜΒ που μου δινουν δωρο απο το σταθερο (ΟΤΕ) μπαινουν κανονικα στο κινητο φρογκ.
Απλα πρπει να αλλάξεις καρτα