Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

1
17%
0
N/A
2
33%
0
N/A
2
33%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
17%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By g8777
#844461 Ηταφι με εξοργιζεις Και μου φαίνεται ότι θα πάρω τηλέφωνο να μου φέρουν μία παλέτα μικελοτσινο (με καστανή ζάχαρη).

ΕΊΝΑΙ Ο ΜΑΞ :adminpower: :s_shout

Καί είναι δικός μου. :inlove:

Φορεβερ.

Εντ εβερ. :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
g8777 έγραψε:Ηταφι με εξοργιζεις Και μου φαίνεται ότι θα πάρω τηλέφωνο να μου φέρουν μία παλέτα μικελοτσινο (με καστανή ζάχαρη).

https://mikelcoffee.com/en/product/mikeloccino-cold/
:dizzy:

Θα μου πεις, εδώ επιβιώνουν ακόμη τα Starbucks, οπότε γιατί όχι κι αυτοί οι αρχιπαπάτζες; :metalo:

Για να συνεχίζω το :offtopic: , να πω πως στους Κουλουράδες που είμαι πελάτης τα ΣΚ, να φροντίζετε πάντα να επιλέγετε κατάστημα που ψήνει επιτόπου τα κουλούρια. Δυστυχώς, αυτό το κάνει μόνον η μειοψηφία. Ο καφές τους, παντού ήταν πολύ καλός, αλλά το κουλούρι, δυστυχώς όχι.

Τέλος. :offtopic:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Anonymous Founder έγραψε:[:

Για να συνεχίζω το :offtopic: , να πω πως στους Κουλουράδες που είμαι πελάτης τα ΣΚ, να φροντίζετε πάντα να επιλέγετε κατάστημα που ψήνει επιτόπου τα κουλούρια. Δυστυχώς, αυτό το κάνει μόνον η μειοψηφία. Ο καφές τους, παντού ήταν πολύ καλός, αλλά το κουλούρι, δυστυχώς όχι.

Τέλος. :offtopic:

Να δοκιμάσεις τα mon culur. Πιο νόστιμα και με χαρούπι
Τώρα τέλος :offtopic:

.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#844467 Μλκ μιλάμε για ναυάγιο

https://x.com/mercedesnewsuk/status/1721568032634376657

Τότο σταμάτα να μιλάς, επιβαρύνεις τη θέση σου
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#844471 7 χρονια που τα σηκωνε ο Σουμι τα κατσαρολια, κανενας Φερραρικος δεν ειχε βαρεθει την Φ1.
7 χρονια που τα σηκωνε ο Λουης, καμια Λουιτσα δεν ειχε βαρεθει την Φ1.
Ο καψερος ο Μαξ 3 κατσαρολια εχει παρει και σιχαθηκε ολος ο ντουνιας το αθλημα.

Ταφ λαιφ :s_cry
Άβαταρ μέλους
By g8777
#844477 Φυσικα και την ειχαμε βαρεθει, ευτυχως που οι mistες του αθληματος κρατουσαν τον γελωτα αμειωτο και καπως περναγε ( και περναει ) η ωρα. :s_coffee
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
g8777 έγραψε:Φυσικα και την ειχαμε βαρεθει, ευτυχως που οι mistες του αθληματος κρατουσαν τον γελωτα αμειωτο και καπως περναγε ( και περναει ) η ωρα. :s_coffee

Εγω παντως δε θυμαμαι κανεναν απο τους "χαμενους" να πρηζει παπαργια οσο εσυ τελευταια, ολα εκεινα τα χρονια που κερδιζε ο Λουης. Ουτε φυσικα θυμαμαι εσενα να λες "τι βαρετοι που ειναι οι αγωνες". Ζουσες το ονειρο σου τοτε, που εβλεπες το Λουη να κερδιζει (εστω και τσιμα τσιμα) τους ομοσταβλους και κατ' επεκταση τους τιτλους.

Προσωπικα το ιδιο πραγμα που εβλεπα τοτε (τις ΤΣΟΝΤΕΣ του Ναντο και του Μαξ προς τον εκαστοτε ομοσταβλο), το ιδιο βλεπω και τωρα. Το αν ηταν 3ος ο Μαξ και 7ος ο ομοσταβλος ή αν ειναι 1ος σημερα με 5ο τον ομοσταβλο δε μου κανει μεγαλη διαφορα.

Και για να το καταληξω εκει που δεν αρεσει σε πολλους, θα πω για μια ακομα φορα το εξης:
edit mod. Ήτο λαϊκή απαίτηση να μην μας ξαναπείς το σκεπτικό σου γι' ακόμη μία φορά. Γι αυτό και το edit. Να είσαι βέβαιος πως όλοι στον παρόν τοπικό το γνωρίζουν όμως. :oops: [Admin] .
Άβαταρ μέλους
By g8777
#844484 Παγακια Μαξ Βερσταπεν δοκιμασες για τα παπαργια σου; :hmmm:

(Για τα προφανη ψευδη που εκστομιζεις προς το προσωπο μου αρμοδιος ειναι ο αντμιν απο εδω και περα.)

Και κατι τελευταιο , για να δεις οτι- σε αντιθεση με εσενα - εγω δεν ειμαι blar.

Βερσταπεν 524 ποντους

Μερσεντες 382

Πρωταθλητης οδηγων ΚΑΙ κατασκευαστων ...Ασυλητο? :omg: :omg: :omg: :omg: :omg: :omg: :omg:

Για μενα κερδισε δυο πρωταθληματα φετος. :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#844485 Εγώ θα αφήσω αυτό εδώ

https://www.theguardian.com/sport/2015/ ... -f1-season

Δηλώσεις Χόρνερ, μετά τον πρώτο αγώνα της 2ης χρονιάς των turbo hybrid

Παρακαλώ τον οποιοδήποτε να μου βρει κάτι αντίστοιχο να έχει ειπωθεί από Τότο ή Ferrari, τα τελευταία 2 χρόνια
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#844487 Εγω δε χρειαζομαι παγακια, ειμαι χαρουμενος με τους αγωνες (οχι εδω και 3 χρονια, γενικα). Εσυ που εχεις καψα και ταλαιπωρεισαι δοκιμασε τα παγακια μπας και δροσιστεις και χαλαρωσεις λιγο.

Εγω δε βλεπω Βερσταπεν 524 ποντους - Μερσεντες 382
Εγω βλεπω Βερσταπεν 524 ποντους - Περεζ 258

Και μην φας το χρονο σου ψαχνοντας ποτε μαζεψε ο Λουης διπλασιους ποντους απο τον ομοσταβλο του. Η απαντηση ειναι ΠΟΤΕ :lol:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
BARHonda έγραψε:Εγώ θα αφήσω αυτό εδώ

Παρακαλώ τον οποιοδήποτε να μου βρει κάτι αντίστοιχο να έχει ειπωθεί από Τότο ή Ferrari, τα τελευταία 2 χρόνια

Και τι σημαινει οτι εκλαιγε ο Χορνερ? Εχει καμια σχεση με την κουβεντα μας?

Ασε που στη Μερσεντες δεν ειναι αναγκη να γκρινιαξει ο Τοτος για εξισορροπηση με καποιο τροπο. Εχουνε την ντραμα κουιν το Λουη για κατι τετοια :s_rofl

https://theathletic.com/4652711/2023/06 ... -red-bull/
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
George_Prix έγραψε:

Ασε που στη Μερσεντες δεν ειναι αναγκη να γκρινιαξει ο Τοτος για εξισορροπηση με καποιο τροπο. Εχουνε την ντραμα κουιν το Λουη για κατι τετοια :s_rofl

Πως δεν είναι σχετικό? Ποια είναι δηλαδή η κουβέντα σας? Εσύ μπορεί να γουστάρεις 50 χρόνια που βλέπεις F1 για τους λόγους που θες να τη βλέπεις (ποιος ξεζουμίζει περισσότερο το πορτοκάλι), η πλειοψηφία (πες τους και άσχετους) όμως προτιμάει να υπάρχει ένας ανταγωνισμός για τα πρωταθλήματα. Για το ποιος θα κερδίσει στο τέλος, ας το αποφασίσει η οδηγική ικανότητα του καθενός και όχι άλλοι παράγοντες

Εν τέλει, ο Horner κλάφτηκε και ζήτησε να επέμβει η FIA άμεσα να αλλάξει την κατάσταση, ο Lewis κλάφτηκε και πρότεινε μία ιδέα, και οι 2 προφανώς φάγανε/θα φάνε άκυρο στο τέλος και η ζωή συνεχίζεται και οι ίδιες κουβέντες επαναλαμβάνονται σαν την ημέρα της μαρμότας
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#844501 Αν πουμε ότι τρέχουν 19 μονοθέσια όμως είναι καλο πρωτάθλημα με τις 9 ομάδες να έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους μέσα στην χρόνια.

< >
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
bibendum έγραψε:Αν πουμε ότι τρέχουν 19 μονοθέσια όμως είναι καλο πρωτάθλημα με τις 9 ομάδες να έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους μέσα στην χρόνια.

< >
Αυτό λέμε όμως. Παλιότερα κυριαρχούσε μία ομάδα και ο πρώτος της οδηγός έκανε τις περισσότερες νίκες όχι όμως όλες.

Ακόμα και ο Μπότας τον Χάμιλτον τον ζοριζε πολύ περισσότερο από όσο ζοριζει ο Πέρες τον Μαξ

.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
BARHonda έγραψε:
George_Prix έγραψε:

Πως δεν είναι σχετικό? Ποια είναι δηλαδή η κουβέντα σας? Εσύ μπορεί να γουστάρεις 50 χρόνια που βλέπεις F1 για τους λόγους που θες να τη βλέπεις (ποιος ξεζουμίζει περισσότερο το πορτοκάλι), η πλειοψηφία (πες τους και άσχετους) όμως προτιμάει να υπάρχει ένας ανταγωνισμός για τα πρωταθλήματα. Για το ποιος θα κερδίσει στο τέλος, ας το αποφασίσει η οδηγική ικανότητα του καθενός και όχι άλλοι παράγοντες

Εν τέλει, ο Horner κλάφτηκε και ζήτησε να επέμβει η FIA άμεσα να αλλάξει την κατάσταση, ο Lewis κλάφτηκε και πρότεινε μία ιδέα, και οι 2 προφανώς φάγανε/θα φάνε άκυρο στο τέλος και η ζωή συνεχίζεται και οι ίδιες κουβέντες επαναλαμβάνονται σαν την ημέρα της μαρμότας

Παντως το θεμα μας δεν ειναι τι λεει ο Χορνερ και ο Λουης που εχουν συμφερον να τα πουνε! Αυτοι τη δουλεια τους κανουνε...

Καλα εμενα το ποιντ μου ειναι το ξεζουμισμα και γουσταρω ενιγουει οσο βλεπω τους οδηγους μου να λιωνουν τους ομοσταυλους. Απο εκει και περα ξεκινησα την κουβεντα σημερα, γιατι ειναι προφανης η αλλαγη στο φορουμ απο τοτε που κερδιζει ο Μαξ.

Διαβασε τα 8777 ποστακια του φιλου μας του Τζι και θα καταλαβεις τι εννοω. Σε καθε αγωνα, απειρες τρολλιες ωστε να αποδειξει ποσο διαστημοπλοιο ειναι η Ρεντ Μπουλ. Θυμασαι κατι αντιστοιχο οσο κερδιζε ο Λουης? Α, ξεχασα, τοτε ηταν ο οδηγος που εκανε τη διαφορα!

Στο ιδιο μηκος κυματος και πολλοι αλλοι Μαξ χειτερς που εδω και 3 χρονια τους φαινεται αηδιαστικη η Φ1. Ενω 8 χρονια που βλεπαμε τα ιδια απο τη Μερσεντες, δεν ειχαν φτασει στα ορια τους με το θεσμο.

Εν κατακλειδι:
Κι εγω προφανως θα ηθελα να παιζουν 10 ομαδες στο ιδιο δευτερολεπτο. Και μαλιστα να εναλλασσονται και να μην ειναι παντα η ιδια η ταχυτερη. Αλλα οπως βλεπουμε τα τελευταια 15 χρονια, σε 3 διαφορετικες περιοδους οι 2 συγκεκριμενες ομαδες δεν πιανοντουσαν με τιποτα οταν ηταν η σειρα τους (Ρεντ Μπουλ - Μερσεντες - Ρεντ Μπουλ). Οποτε το θεμα μου ειναι ποσο παπαργια πρηζουν οι "χαμενοι" οταν κερδιζουν οι αντιπαλοι. Αυτο το χαλι που βλεπουμε εδω και 3 χρονια δεν εχει ξαναγινει ποτε. Φυσικα λιγοι χρηστες μιλανε για Φ1 και σχολιαζουν τους αγωνες αλλα δυστυχως καμποσοι αλλοι δε σταματανε να τρολλαρουν.