Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Scotch
pro έγραψε:Μην το θεωρείς σίγουρο το στοίχημα, πρέπει να δούμε τι λέει ο κανονισμός.
Ωχ, ναι, όλα να τα περιμένεις με τους γαύρους.

< >
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#844268 Άμεσα να βγουν οι 2 χοντροί να κάνουν ανακ9ονωση για τη διαιτησία ...ακούς εκεί 0-4 σφαγή

< >
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#844292 10 λεπτά να είχε ακόμα , θα το γύρναγε , είναι καλή ομάδα ο Ολυμπιακός, κέρδισε τη Γουέστ Χαμ !
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#844296 Πονάνε τα παλικάρια;

Μην περιμένετε να κρυφτούμε εμείς οι Ολυμπιακοί. Ο ΠΑΟΚ με αυτή την γάτα τον Λουτσέσκου που έχει στον πάγκο, τύλιξε σε μια κόλλα χαρτί τον δικό μας τον Μαρτίνεθ. Ήμουν μέσα στο γήπεδο και θα είναι μια ιστορική βραδιά που (δυστυχώς) θα θυμάμαι. Νίκη 100ετίας για τον ΠΑΟΚ. Μπράβο σας.
Άβαταρ μέλους
By sebastian
#844302 Νικη 100ετιας ΘΑ ηταν αν επαιζαν σοβαρα μετα το 0-4.
Τωρα ειναι μια νικη που απλα μας σωζει απο την απιστευτη μιρλα των αμπαλων συνοπαδων μας.

Κακο πραγμα η επαρση παντως σαν γενικοτερο σχολιο, και καλο ειναι να εχουμε κατα νου οτι μιλωντας γελοιωδως υποτιμητικα για κατι δεν μεγαλωνει...τον ανδρισμο μας.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#844309 Aπ' το παράθυρό μου στέλνω
Ένα, δύο και τρία και τέσσερα φιλιά
Που φτάνουν στο λιμάνι
Ένα και δύο και τρία και τέσσερα πουλιά
Πώς ήθελα να έχω ένα και δύο
Και τρία και τέσσερα παιδιά
Που σαν θα μεγαλώσουν όλα
Να γίνουν λεβέντες για χάρη του Πειραιά

< >
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Giuseppe Busso έγραψε:Πονάνε τα παλικάρια;

Μην περιμένετε να κρυφτούμε εμείς οι Ολυμπιακοί. Ο ΠΑΟΚ με αυτή την γάτα τον Λουτσέσκου που έχει στον πάγκο, τύλιξε σε μια κόλλα χαρτί τον δικό μας τον Μαρτίνεθ. Ήμουν μέσα στο γήπεδο και θα είναι μια ιστορική βραδιά που (δυστυχώς) θα θυμάμαι. Νίκη 100ετίας για τον ΠΑΟΚ. Μπράβο σας.

Μαρτίνεθ = πρόβλημα :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Bayern7 έγραψε:Μαρτίνεθ = πρόβλημα :lipsealed:

Σίγουρα δεν είναι ο Μικέλ Αρτέτα της προπονητικής, τουλάχιστον για την ώρα. Όμως αν παραδειγματιστούμε από την περσινή χρονιά, θα είναι λάθος να απολυθεί ο προπονητής. Είδες ότι και πέρσι με τα κακά μας τα χάλια, φτάσαμε να χτυπήσουμε το πρωτάθλημα. Να θυμίσω απλά τα παιχνίδια με το "αδελφικό" σωματείο που λέγαν κάποιοι, τον Άρη.
Ο ίδιος προπονητής έδεσε κόμπο την West Ham.
Επίσης να θυμίσω ότι πέρσι η ΑΕΚ πήρε πρωτάθλημα ενώ ο τότε χάλια Ολυμπιακός της έσπασε την παρθενιά μέσα στην ΟΠΑΠ αρένα με 0-3.

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ
Άβαταρ μέλους
By sebastian
#844388 Για ακομη μια φορα εβλεπα τον Φορτουνη και δε μπορω να καταλαβω πως αυτο το παιδι δεν εχει κανει x3 φορες μεγαλυτερη καριερα.
Χτες μεχρι το 98 το παλευε με νοοτροπια αλανας-τυπου "οι δικοι μου ειναι κουλοι αλλα τους εχω κ μονος μου", βαζει γκολαρα με μηδεν ψυχολογια, παραπροχτες βαζει εκεινο το αλητικο μυτακι και γενικα μια ζωη καθετες, ασσιστ κλπ κλπ
Τι πηγε στραβα? Περα απο τους τραυματισμους δηλαδη, ηταν τεμπελης, κακη εξωγτηπεδικη ζωη?

Imho ο Ολυμπιακος εχει να δει προπονητη ανταξιο των σοβαρων (5-10 ειναι, λολ) ολυμπιακων, απο εποχη Βαλβερδε.
Με ενα διαλειμμα του Μαρκο Σιλβα, που οκ, αυτος δυσκολα θα κρατιοταν για πολυ.
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
sebastian έγραψε:Τι πηγε στραβα? Περα απο τους τραυματισμους δηλαδη, ηταν τεμπελης, κακη εξωγτηπεδικη ζωη?

Θα πω τη φτηνή μου γνώμη, ως κοντοχωριανός του (δεν τον γνωρίζω προσωπικά), ο Φορτούνης δεν είχε ποτέ τη σπίθα. Αυτή που καίει μέσα στους μεγάλους παίκτες. Έπρεπε πάντα κάποιος να τον σπιθώσει για να πάρει μπρος. Μεγάλο ταλέντο, πολύ καλός τεχνίτης της μπάλας και υψηλού επιπέδου όταν φορέσει τον ρόλο, τον στόχο, τον σκοπό.
Παικτικά τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#844444 Είχε και δυο χιαστούς μην ξεχνάμε, ο πρώτος πάνω στην ακμή του, που ήταν σωματικά στην καλύτερή του φάση μετά από ένα καλοκαίρι σκληρής δουλειάς κι ενώ είχε ήδη προτάσεις από premier.