Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#843261 Έκανα τα χαρτιά την προηγούμενη εβδομάδα για τη νέα ταυτότητα και μου ήρθε στο email ένας αριθμός αίτησης.

Υπάρχει κάποια πλατφόρμα να βλέπω την πορεία της αίτησης όπως γίνεται και με τα διαβατήρια; Δεν βρήκα κάτι.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#843392 Ναι έχω πάει κι έχω πάρει αριθμό αίτησης. Όπως βλέπεις την πορεία αίτησης για διαβατήριο εδώ https://passport.gov.gr/passports/SearchPass θα έπρεπε (ήθελα έστω) να υπάρχει κάτι αντίστοιχο και για τις νέες ταυτότητες.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#844287 Έχω παραλάβει ήδη τη νέα ταυτότητα, έγινε και επιτυχώς η αλλαγή στην εφορία, στο gov.gr wallet όμως ακόμα δείχνει την παλιά. :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#844330 Έβγαλες την παλιά και πάτησες εισαγωγή πάλι και έφερε την παλιά?
Άβαταρ μέλους
By 224v
#844338 Έχει επάνω τον νέο μεγάλο αριθμό που είπαν ότι θα είναι ο νέος αποκλειστικος αριθμός του καθενός μας??

.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
NickTG έγραψε:Έβγαλες την παλιά και πάτησες εισαγωγή πάλι και έφερε την παλιά?
Τίποτα δεν έκανα, περίμενα να γινόταν κάποιος background έλεγχος και να έκανε expire αυτόματα. Τώρα δίνει το δικαίωμα σε όποιον θέλει να κινείται στην Ελλάδα με την παλιά του ταυτότητα
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Dimitris_P έγραψε:
Τίποτα δεν έκανα, περίμενα να γινόταν κάποιος background έλεγχος και να έκανε expire αυτόματα. Τώρα δίνει το δικαίωμα σε όποιον θέλει να κινείται στην Ελλάδα με την παλιά του ταυτότητα

Και τι θα κερδίσει?
Άβαταρ μέλους
By markvag
NickTG έγραψε:
Dimitris_P έγραψε:

Και τι θα κερδίσει?

Δεν θα κουβαλάει το τσιπάκι του 666! :rtfm: :rtfm: :rtfm:

Θα έχει τις παλιές ορθόδ... ε... τις παλιές χωρίς το θρήσκευμα! :rtfm: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
NickTG έγραψε:
Dimitris_P έγραψε:

Και τι θα κερδίσει?

Τίποτα, έτσι να έχουμε να λέμε. Ελλάδα 2.0.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Dimitris_P έγραψε:Τίποτα, έτσι να έχουμε να λέμε. Ελλάδα 2.0.

Εικόνα