Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#844173 Μετά τα φορτηγά και μια καλή BMW, σε Άγια Μέρη (οι Βόρειοι θα καταλάβουν αμέσως, γιατί ο Σώγαμπρος είναι στα 5 χλμ :lol: )

Άβαταρ μέλους
By red_monster
PaNick67 έγραψε:Όσο άθλια είναι απέξω τόσο απίστευτα όμορφη είναι μέσα...
Οκ, ο συγκεκριμένος εξοπλισμός πάει πολύ ψηλά στην τιμολόγηση αλλά, ποιο Τέσλα τώρα;
Καθίσματα, επενδύσεις, ταμπλό, πίνακας οργάνων, τιμόνι... shut up and take my money φάση

.

Πολύ ωραίο αυτοκίνητο για φιλελεδες, για εμάς τα αγνά τέκνα του Ενγκελς, μόνο λαϊκό Tesla :inlove:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
REALZEUS έγραψε:Μετά τα φορτηγά και μια καλή BMW, σε Άγια Μέρη (οι Βόρειοι θα καταλάβουν αμέσως, γιατί ο Σώγαμπρος είναι στα 5 χλμ :lol: )

Υπάρχουν και Νότιοι που έχουν κάνει τον Χολομώντα. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
dimviii έγραψε:Υπάρχουν και Νότιοι που έχουν κάνει τον Χολομώντα.

Βρε άσε τον Χολομώντα. Το θέμα είναι το φαΐ και το κρασί. :lol: Ο διπλανός πάντως είναι σαφώς καλύτερος από τον Σώγαμπρο. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#845302 Μετά από 223.000 χλμ μου έβγαλε την πρώτη βλάβη στη bmw, Sensor egr valve.

Είχα το ίδιο πρόβλημα στο Golf 5 έως που το πούλησα. Ένας συνάδελφος μου είπε να βάλω μόνο εργοστασιακή και αυτό θα πράξω…

Θέλει μετά την τοποθέτηση διαγνωστικό για να καταλάβει την αλλαγή ή την καταλαβαίνει αυτόματα;

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Χρήστος Λάππας έγραψε:

Συμφωνώ σχεδόν σε όλα, εκτός από τα παρακάτω:
- Στο αριστεροτίμονο πάντως δεν υπάρχει κανένα θέμα με την θέση οδήγησης. Δεν είχα θέμα με τα testes μου. Εκτός αν ο CH τα έχει τεράστια... :lol:
- Η στεφάνη των τιμονιών των BMW είναι γελοία παχιά εδώ και δεκαετίες, αλλά προσωπικά δεν με ενοχλεί, γιατί έχω μεγάλα χέρια. Όμως δεν μου αρέσει.
- Διαφωνώ σε αυτό που είπε για την αίσθηση του τιμονιού της Ε36. Δεν είχε τίποτα καλύτερο σε σχέση με τις νεότερες.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#846515 Ο μικρός, εν μέσω ενός tantrum, πέταξε ένα παιχνίδι του και κατάφερε να χτυπήσει την οθόνη του κλιματισμού. Ευτυχώς δεν πέτυχε την μεγάλη οθόνη, διαφορετικά θα ήταν πολύ πιο δαπανηρή η επισκευή. Πήρα ένα μεταχειρισμένο πάνελ από το eBay και άλλαξα τα ηλεκτρονικά και τους αεραγωγούς. Δεν χρησιμοποίησα αυτά που ήρθαν με το ανταλλακτικό γιατί δεν ήταν αρκετά καθαρά και βαριόμουν οικτρά να τα φέρω στα ίσα τους.

Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Chris
#846516 Το μικρο τον εδωσες σε καλα χερια?
Άβαταρ μέλους
By dimik
#846519 Toν έχει στο πορτμπαγκαζ και περιμένει την ανταπόκριση στην αγγελία στο Marketplace
Άβαταρ μέλους
By drdino
Chris έγραψε:Το μικρο τον εδωσες σε καλα χερια?

Τον έστειλα για ταχύρυθμα μαθήματα σε κάτι ορυχεία.
Άβαταρ μέλους
By bill33
drdino έγραψε:

Τον έστειλα για ταχύρυθμα μαθήματα σε κάτι ορυχεία.

Αφού δεν τον έστειλες να καθαρίζει καμινάδες πάλι καλά.

:lol:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Έχω να προτείνω καλύτερη λύση. Εντελώς τυχαία σήμερα μόλις η κόρη μου ανακάλυψε λέει τρόπο να αγοράσει υπεραυτοκίνητο και καλό βιολί χωρίς την χορηγία μου, βρήκε ότι ένα νεφρό αγοράζεται για περίπου 260.000 δολλάρια. :ninja:

Δεν μπορούσε να αγοραστεί μόνο το πλαίσιο με το τζαμάκι και τα κουμπάκια χωρίς αεραγωγούς κλπ;