Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#844025 Κι εμένα στην Ε39 έχει αρχίσει να πέφτει και μου είπαν ότι θα πρέπει να πάει σε ταπετσέρη και να ξηλώσει τον ουρανό... :x
Όταν ρώτησα περίμενα να υπάρχει κάτι σαν σπρέυ με σωληνάκι που να έριχνες από μικρή τρυπούλα. :(
Άβαταρ μέλους
By drdino
#844026 Και στο 307 μου έγινε το ίδιο μετά από 15 χρόνια και το έφτιαξα σε ταπετσέρη.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#844044 Ρε παιδιά και οι ταπετσεριδες κλέφτες θα γίνουν??.
Εδώ και 10 χρόνια κρέμασε και στο 2.24ν η οροφή του που είναι από alcandara, ο ταπετσερης την έβγαλε και την πήγα σπιτι την έπλυνα στο πλυντήριο έτσι μονόκοματη όπως ήταν και του την πήγα να την ξαναβάλει. Εκείνος είχε περάσει νέο σφουγγάρι στην οροφή και την κόλλησε πανω σε αυτό.. μια χαρά από τότε.

.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#844047 Και σε μενα η οροφη εχει κρεμασει εντελως. Εφοσον δεν ακουμπαει στα κεφαλια μας, ουτε που ασχολουμαι :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#844053 Σας διαβάζω κι απορώ με το Suzuki Grand Vitara του φάδερ που μετά από 240Κ χιλιόμετρα, δεν έχει χαλάσει ούτε διακόπτης. Το μοτέρ δεν καίει σταγόνα λάδι, η εξάτμιση πεντακάθαρη.
Το οικογενειακό Corolla Verso, ιδίας χρονιάς αλλά με 45Κ παραπάνω χιλιόμετρα, έχει αλλάξει κινητήρα, έχει κάνει γερή επισκευή στο χειροκίνητο κιβώτιο. Το εσωτερικό δείχνει υπό διάλυση συγκριτικά με το Suzuki και γενικά είναι απογοήτευση σε σχέση με τον έτερο Ιάπωνα. Δεν μπορώ να γνωρίζω πόσο έχει επηρεάσει την όλη εικόνα ότι το ένα φτιάχτηκε στην Ιαπωνία και το άλλο στην Τουρκία.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#844057 Έχει σημασία και ο οδηγός του οχήματος και το πως το πηγαίνει εκτός ασφάλτου.

.
Άβαταρ μέλους
By edmond
Obelix έγραψε:Δεν σώζεται, γιατί λιώνει η επένδυση σφουγγάρι που έχει ανάμεσα στο ύφασμα και το χαρτόνι.
Ταπετσέρη θέλει για αλλαγή υφάσματος.

Αυτό.
Στο μεγκαν είχε σημάδια πεσίματος, ήρθε και ένας Pakman που μου έκανε βιολογικό και έβαλε την σκούπα και στον ουρανό. Άρπαξε υγρασία φυσικά και μετά από 1 εβδομάδα άρχισε να πέφτει και λόγο ηλιοροφής δεν έφτασε να πέφτει στο κεφάλι μου :lol: .
Στον ταπετσέρη με 120€ έγινε κουκλίτσα ζωγραφιστή.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Giuseppe Busso έγραψε:Πολύ ωραία διαφήμιση. Η νυχτερινή Αθήνα κούκλα. :inlove:

Θα συμφωνήσω απολύτως!

ΥΓ: Είδατε πως τα νεφρά στην μάσκα έχουν LED γύρω γύρω; :lipsealed:
:s_wacko
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
NiTse έγραψε:Tο αυτοκίνητο τα σπάει :inlove:

Υπερβολες τωρα... Αλλα λεει ο ΧαιΦαι :rtfm:

Anonymous Founder έγραψε:Είδατε πως τα νεφρά στην μάσκα έχουν LED γύρω γύρω;

:shifty:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#844160 Όσο άθλια είναι απέξω τόσο απίστευτα όμορφη είναι μέσα...
Οκ, ο συγκεκριμένος εξοπλισμός πάει πολύ ψηλά στην τιμολόγηση αλλά, ποιο Τέσλα τώρα;
Καθίσματα, επενδύσεις, ταμπλό, πίνακας οργάνων, τιμόνι... shut up and take my money φάση

.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#844164 Τι θα απαντησει ο ΗΦ:

Εικόνα

Τι θα καταλαβει ο Ντιμης:

Εικόνα

Κώδικας: Επιλογή όλωνHas anyone been experiencing this issue? 3rd time bmw has had to fix it giving out. My car is only is a 2021 with 19k miles

Κώδικας: Επιλογή όλωνThe coolant pump pulley on my 2021 M340i exploded and the dealer replaced the belt, pump, idler pulley and I had them change the front seal as these can get damaged when this type of problem occurs. Car has been fine since
.

:(

Πως θα επανερθει ο ΗΦ

Εικόνα

Τι θα μου στειλει στο viber ο Ντιμης:

Εικόνα
:s_hang