ημερομηνια παραγωγης 4023(!!!!) και ειναι made in Italy
Εντυπωσεις εν καιρω.
Zorz έγραψε:Ευχαριστώ Ζορζ. Το είχα υπόψη μου, πάντα κοιτάζω tyrereviews, απλά ήθελα να δω αν έχει κάποιος προσωπική εμπειρία.uncle_nontas έγραψε:Έχει βάλει κανένανας Toyo Proxes Comfort να μου πει γνώμη;
Προσωπική άποψη δεν έχω, αλλά ρίξε μια ματιά εδώ:
https://www.tyrereviews.com/Article/202 ... e-Test.htm
---------------
Να ρωτήσω με τη σειρά μου: Διάσταση 185/60 R16 H. Το αμάξι (Mazda 2, μοντέλο 2018) φοράει Toyo Proxes R39, τα μπροστινά έχουν αλλαχτεί πέρσι (ημερομηνία DOT Σεπτέμβριος 2022). Πίσω όμως έχει ακόμα τα ελαστικά πρώτης τοποθέτησης (15η εβδομάδα 2018). Έχουν μεν ακόμα πέλμα (4.5-5 mm) αλλά λόγω ηλικίας και χιλιομέτρων (36000) προτίθεμαι να τα αλλάξω έτσι κι αλλιώς πριν χειμωνιάσει.
Βλέπω τα Goodyear EfficientGrip Performance 2 που έχουν καλά reviews, έστω κι αν είναι λίγο τσιμπημένη η τιμή τους. Υπάρχει κάποια αντιπρόταση σε αυτή τη διάσταση;
bill33 έγραψε:Η βαλβίδα για τον αέρα είναι στο κέντρο, την καλύπτει το καπάκι .

dimviii έγραψε:και ο λογος ποιος ειναι?
εντιτ ...ποσο ομορφο σχεδιο αυτες οι ζαντες της αλπινα.Ιδιο σχεδιο δεκαετιες,και ειναι μναρες
bill33 έγραψε:dimviii έγραψε:και ο λογος ποιος ειναι?
εντιτ ...ποσο ομορφο σχεδιο αυτες οι ζαντες της αλπινα.Ιδιο σχεδιο δεκαετιες,και ειναι μναρες
Νομίζω θα χαλαγε την καθαρότητα της σχεδίασης.Δεν χρειάζονται όλα μια πρακτική δικαιολογία.
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]