Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#843310 Ειλικρινά, νομίζω πως τα περισσότερα tweet του Elon, είναι υπό την επήρεια. Αν και δεν ξέρω αν είναι καλύτερος ή χειρότερος μαστουρωμένος.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#843331 Ο Σλούκας κέρδισε τη μονομαχία με τον Γουόκαπ

Ο Σλουκας

Εικόνα

κερδισε λεει την μουνομαχια με τον Γουοκαπ

Εικόνα

:s_sarcastic :s_sarcastic :s_sarcastic :s_sarcastic

Αυτους καθεστε και διαβαζετε, αυτοι σας εχουν μαθει να βλεπετε μπασκετ. :s_roses

Μετα απορειτε για τους Γιανικ αναμεσα μας. :s_empathy
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#843333 Έχω να παρατηρήσω πως το πείραγμα των χειλιών είναι η καινούρια μάστιγα. Κατά τ'άλλα, ωραίες και οι δύο οι κυρίες, να τις χαίρονται όπως τους πρέπει.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#843353 Και πολύ ασχοληθήκαμε με το σκ@το-ναζίδιο, τον Πλεύρη.

Ας του τα φάει όλα όσα έχει και να ψοφολογήσει στην ψάθα. Στα @@ μας
Άβαταρ μέλους
By markvag
mousatos έγραψε:μα δεν παίζει πλεύρης στη σελ.630 :s_dunno

Ξέχασα το quote :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By pro
#843362 Για τα πειραγμένα χείλια η πλάκα είναι ότι πλέον το κάνουν πιτσιρίκια που είναι κουκλάκια έτσι κι αλλιώς και παραμορφώνονται. Όσον αφορά τη Γουακάπαινα, μια χαρά είναι η συγκεκριμένη, αλλά το πρότυπο Καρντάσιαν που ακολουθεί είναι η χαρά κάθε αχλάδως με αστράγαλο Φ25 και κυτταρίτιδα μέχρι το κότσι. Αυτές που παλιά τις πνίγαμε στον ασβέστη μη χαλάσει η ράτσα.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
pro έγραψε:Για τα πειραγμένα χείλια η πλάκα είναι ότι πλέον το κάνουν πιτσιρίκια που είναι κουκλάκια έτσι κι αλλιώς και παραμορφώνονται

εε τρώγονται να τονίσουν-διαφημίσουν τα ( με το μπαρδόν) τσιμπουκόχειλα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
pro έγραψε:Για τα πειραγμένα χείλια η πλάκα είναι ότι πλέον το κάνουν πιτσιρίκια που είναι κουκλάκια έτσι κι αλλιώς και παραμορφώνονται. Όσον αφορά τη Γουακάπαινα, μια χαρά είναι η συγκεκριμένη, αλλά το πρότυπο Καρντάσιαν που ακολουθεί είναι η χαρά κάθε αχλάδως με αστράγαλο Φ25 και κυτταρίτιδα μέχρι το κότσι. Αυτές που παλιά τις πνίγαμε στον ασβέστη μη χαλάσει η ράτσα.

Για τα χείλια, δεν το έχω καταλάβει. Γνωρίζω κανά δυο περιπτώσεις, κοπέλες να τις πιεις στο ποτήρι μιλάμε, κούκλες και πήγαν και πείραξαν τα χείλη τους. Απορώ.

Για το στύλ της συντρόφου του Γουάκαπ, θα πω πως πλέον το sexiness έχει πιο ευρεία έννοια και ευτυχώς. Δηλαδή, δεν θεωρείται όμορφη κάποια με στήθος πλάκα και λιποβαρής, το heroin chic είναι πλέον ξεπερασμένο. Η ομορφιά μπορεί να βρίσκεται και σε καμπύλες, μπορεί και όχι, όλοι και όλες χωράνε.

Σ'αυτό το τομέα, θεωρώ πως έχει γίνει πρόοδος μεγάλη. Εμένα η συγκεκριμένη μου φαίνεται πολύ ωραία, αν και το πλαστικό βυζί (αν είναι τέτοιο που μάλλον τέτοιο είναι) είναι λίγο ξενέρα, αν και θα το ξεπερνούσα, αφού το εν λόγω σημείο μου είναι πάντα λίγο αδιάφορο, κοιτάζω (και πιάνω) χαμηλότερα.
:eat:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#843375 Κολακιας ο .,τώρα καταλάβαμε το κόλλημα με τα πισωκίνητα.
Δεν το έλεγες τόσο καιρό,και καθόμασταν και μπλεκαμε σε ατέρμονες συζητήσεις για προσθιοκινητα και πισωκίνητα? :innocent:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#843377 Εννοείται ρε συ. Και στην γυναίκα μου το έχω πει, πρώτα κοίταξα πρόσωπο (αλήθεια, ήταν καθιστή βλέπεις) και μετά τον κώλο. Αλίμονο, δεν παίζουμε μ'αυτά τα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
By otso
#843382 Η αρβανιτισσα το ξερει οτι εχεις φορουμ ; εχει μπει να δει τι γραφεις εδω μεσα; η δεν ειναι του me too . Γεγονος ειναι οτι εδω μεγαλωνουμε καλα και υπακουα κοριτσια , ειμαι σιγουρος οτι οταν γυριζεις απο την δουλεια σου φερνει τα πασουμια και στα φοραει.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#843387 Δεν προλαβα ρε πστ να σου ταξω 150 Πακιστανους εργατες δωρο απο μενα, αρκει να μην ποσταρεις. :(

Αλλα ας αφησουμε τον ΗΦ. :shifty:

Οτσο στα σοβαρα τωρα. Μιας και σε ενα φορουμ δραστηριοποιεται ενα αντιπροσωπευτικο δειγμα της ελληνικης κοινωνιας, θελω να μου ονοματισεις πιθανα μελη:

- που τα κερατωνουν

- που τις κερατωνουν

- που τις κερατωνουν με αλλους

- που ειναι χρηστες

- που ειναι χρηστες γιατι υποφερουν απο στυτικη δυσλειτουργια

Για καθε μελος που θα ονοματιστει θα ανεβασω και φωτο απο τα νιατα του. :s_roses
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#843390 Εγω εχω αρρωστια με τη φυσικη ομορφια παιδες. Δε γουσταρω καθολου τις φτιασιδωμενες. Για να καταλαβετε το βαθμο της αρρωστιας μου, ξενερωνω ακομα κι αν δω ξανθο μαλλι με καταμαυρο φρυδι και προφανως καταμαυρο μνι απο κατω :shifty:

Οποτε το τελειο μου ειναι ενα ομορφο προσωπο χωρις τρομπαρισματα και τσιτωματα, ενα φυσικο και μεγαλο στηθος και ενα μικρο κωλαρακι, ει δυνατον χωρις καθολου γρουμπουλια (κυτταριτιδα) :s_yes

Θα μου πει καποιος τωρα "ρε μλκ χοντρε και φτωχε για τα μουτρα σου ειναι ο μουναρος που περιγραφεις?" και θα εχει και δικιο. Αλλα ειπαμε... Τα ονειρα ειναι δωρεαν :s_cool