@barhonda να γυρισω πισω να διαβασω ποστακι ντιπλοματ ή θα χρειαστω lasik μετα?
Chris έγραψε:
Chris έγραψε:@hf Το καταλαβαινω μωρε. Εχω κι εγω φιλους που κανουν μισο πακετο σε μια εξοδο και δεν το ξανακουμπανε για 10 μερες. Αμα κανω εγω μισο πακετο παει τελειωσε το χασαμε το παιχνιδι. Με αυτη την εννοια τους/σας "μισω". Που μπορειτε να το απολαμβανετε χωρις συνεπειες
diplomat έγραψε:Προφανέστατα όλοι κάνουμε κάτι, άλλος καπνό, άλλος ποτάκια, άλλος όραλ τρεν, γενικά δεν υπάρχει θέμα, και καλώς διαθέτουν εαυτόν, πορτοφόλι και χρόνο εκεί που εκφράζονται. Το σημείο τριβής στα προαναφερθέντα ή όποια άλλα vice είναι όταν ενοχλεί και βλάπτει τρίτους, πχ παθητικό φλόκονταργιλέ, DUI, τρεν rage etc. Απολαύστε υπεύθυνα, με άξονα την προστασία των άλλοι, όπως και την αποφυγή του χαρακτηρισμού όλου του είναι σας υπό το πρίσμα της απόλαυσης (πχ 8ωρο γραφείο, με μέγιστο αριθμό αλυσιδωτών τσιγάρων).
dimik έγραψε:Chris έγραψε:Περσι το μάιο εγω. Ειχα δοκιμασει παρα πολλες φορες, δεν τα καταφερνα με τπτ. Απο 3-4 χρονια την πρωτη φορα που δοκιμασα να το κοψω μεχρι ουτε 2 ωρες την τελευταια φορα. Ειχα κατι αυτοκολλητα νικοτινης για μηνες μεσα στο σπιτι και δεν τολμουσα. Ενα πρωι εκανα διαφορες δουλειες απο δω κι απο κει, δεν ειχα κανει κανενα και ειχαν περασει 3-4 ωρες, οποτε σκεφτηκα, δεν κολλαω τη νικοτινη? Ε, εκει καταλαβα οτι ειναι μονο ψυχολογικο το θεμα, γιατι τις 3-4 προηγουμενες ωρες ουτε που το ειχα σκεφτει, και με το που κολλησα τη νικοτινη, δηλαδη μπηκα σε φαση το κοβω, μεχρι να περασει η νικοτινη στο αιμα, κανα μισαωρο δλδ, ο οργανισμος μου το γυρισε σε συνδρομο στερησηςΑυτό που έπιασε σε μένα ήταν το Champix ή αλλιώς βαρενικλινη.Μολις περασε βεβαια τελειωσαν ολα, καμια βδομαδα μετα ξεχασα ενα πρωι να βαλω το αυτοκολλητο και τελος.Πρωτη φορα που το κοβω και νιωθω τοση αδιαφορια, με εχουν εντυπωσιασει τα αυτοκολλητα
Πήγα σε πνευνομολογο ειδικό στην διακοπή καπνίσματος του είπα θέλω να το κόψω και μετά από εξετάσεις μου έδωσε τα χάπια.
Μεγαλύτερη αηδία όταν πήγα να ανάψω τσιγάρο δεν πρέπει να έχω ξανανιώσει.
Μετα από μερικούς μήνες βέβαια πάνω στα τσίπουρα είπα το "δώσε ρε μλκα ένα τσιγάρο" και το ξανάρχισα.
3 πακέτα καπνό Golden Virginia την εβδομάδα γιατί δεν βρίσκω Craven εδώ και το καλύτερο τσιγάρο είναι αυτό μετά από την γυμναστική
Κάποια στιγμή εντός του 2024 θα δοκιμάσω να το κόψω ξανά.
< >
otso έγραψε:HF Black Devil τι ; με γευση σοκολατας; να μας φερει ο chris απο χολανδια .
edmond έγραψε::lol:![]()
Πες τα ρε μλκ μουσάτε![]()
otso έγραψε:Πράσινο Virginia και τον κλασικό μπλε Cravendiplomat έγραψε:Προφανέστατα όλοι κάνουμε κάτι, άλλος καπνό, άλλος ποτάκια, άλλος όραλ τρεν, γενικά δεν υπάρχει θέμα, και καλώς διαθέτουν εαυτόν, πορτοφόλι και χρόνο εκεί που εκφράζονται. Το σημείο τριβής στα προαναφερθέντα ή όποια άλλα vice είναι όταν ενοχλεί και βλάπτει τρίτους, πχ παθητικό φλόκονταργιλέ, DUI, τρεν rage etc. Απολαύστε υπεύθυνα, με άξονα την προστασία των άλλοι, όπως και την αποφυγή του χαρακτηρισμού όλου του είναι σας υπό το πρίσμα της απόλαυσης (πχ 8ωρο γραφείο, με μέγιστο αριθμό αλυσιδωτών τσιγάρων).
καλο μου παιδι ανηκεις σε καποια φυλη;dimik έγραψε:Chris έγραψε:Περσι το μάιο εγω. Ειχα δοκιμασει παρα πολλες φορες, δεν τα καταφερνα με τπτ. Απο 3-4 χρονια την πρωτη φορα που δοκιμασα να το κοψω μεχρι ουτε 2 ωρες την τελευταια φορα. Ειχα κατι αυτοκολλητα νικοτινης για μηνες μεσα στο σπιτι και δεν τολμουσα. Ενα πρωι εκανα διαφορες δουλειες απο δω κι απο κει, δεν ειχα κανει κανενα και ειχαν περασει 3-4 ωρες, οποτε σκεφτηκα, δεν κολλαω τη νικοτινη? Ε, εκει καταλαβα οτι ειναι μονο ψυχολογικο το θεμα, γιατι τις 3-4 προηγουμενες ωρες ουτε που το ειχα σκεφτει, και με το που κολλησα τη νικοτινη, δηλαδη μπηκα σε φαση το κοβω, μεχρι να περασει η νικοτινη στο αιμα, κανα μισαωρο δλδ, ο οργανισμος μου το γυρισε σε συνδρομο στερησηςΑυτό που έπιασε σε μένα ήταν το Champix ή αλλιώς βαρενικλινη.Μολις περασε βεβαια τελειωσαν ολα, καμια βδομαδα μετα ξεχασα ενα πρωι να βαλω το αυτοκολλητο και τελος.Πρωτη φορα που το κοβω και νιωθω τοση αδιαφορια, με εχουν εντυπωσιασει τα αυτοκολλητα
Πήγα σε πνευνομολογο ειδικό στην διακοπή καπνίσματος του είπα θέλω να το κόψω και μετά από εξετάσεις μου έδωσε τα χάπια.
Μεγαλύτερη αηδία όταν πήγα να ανάψω τσιγάρο δεν πρέπει να έχω ξανανιώσει.
Μετα από μερικούς μήνες βέβαια πάνω στα τσίπουρα είπα το "δώσε ρε μλκα ένα τσιγάρο" και το ξανάρχισα.
3 πακέτα καπνό Golden Virginia την εβδομάδα γιατί δεν βρίσκω Craven εδώ και το καλύτερο τσιγάρο είναι αυτό μετά από την γυμναστική
Κάποια στιγμή εντός του 2024 θα δοκιμάσω να το κόψω ξανά.
< >
ποιον Golden Virginia παιρνεις; και Craven ποιος σου αρεσε;
HF Black Devil τι ; με γευση σοκολατας; να μας φερει ο chris απο χολανδια .
Anonymous Founder έγραψε:Δεν αντέχω όμως τον ρατσισμό, προς τον οποιονδήποτε. Άλλος καπνίζει, άλλος πίνει, άλλος τρώει, κλπ.
Οι αδυναμίες και οι εθισμοί είναι ίδιον της ανθρώπινης φύσης. Όπως και οι απολαύσεις.
Anonymous Founder έγραψε:Ούτε που το έχω ακούσει το συγκεκριμένο, όντως πολύ ενδιαφέρον το concept με τα παραδοσιακά ελληνικά καπνά.
Θα πω πάντως και κάτι ακόμη εδώ: οι γονείς, να είστε σίγουροι πως η μυρωδιά του καπνού περνάει και στα παιδιά σας. Αυτός που καπνίζει, είναι πολύ πιο πιθανό να δει το παιδί του να καπνίζει επίσης.
Το λέω γιατί έχω ακούσει από πολλούς καπνιστές να δίνουν συμβουλές στα παιδιά τους να μην καπνίσουν. Το παράδειγμα το δίνει ο γονιός πάντα.
H εντολή "είσαι σε καλό λάστιχο πήγαινε πιο […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]