Να υποθέτουμε τίποτα μικροεπαφές; Καθότι τα περισσότερα εισαγωγής ατρακάριστα, αβάδιστα, αβίαστα, δεν θα μας έκανε και μεγάλη εντύπωση.
BARHonda έγραψε:https://youtu.be/OEkWrAMSV_4?si=ZB81Z3TfRZf-7ZqQ
dimviii έδινες στον Misha τη μαζουτιέρα να σε πάει ένα γύρο στο Ring?
Τι διάολο είναι αυτό που τρίβεται? Το λάστιχο στο θόλο?
Giuseppe Busso έγραψε:Θα αλλάξω λίγο την ερώτηση. Αν αντί για τον Μίσα ήταν ο Μαξ Φερστάπεν ή ο Φερνάντο Αλόνσο ή ο Λούης Χάμιλτον ή ο Κώστας Πατσουρέας ή ο Nikos! ή ο Βασίλης Σαρημπαλίδης;
Giuseppe Busso έγραψε:ο Βασίλης Σαρημπαλίδης;

George_Prix έγραψε:Το παλικαρι σιγουρα εχει χερακι, αλλα δεν ξερω ακριβως ποσο... Το μονο σιγουρο ειναι οτι ξερει απεξω την πιστα και αυτο ειναι πολυ σημαντικο.
George_Prix έγραψε:Αν ειχα καλο αμαξι δεν του το εδινα με τιποτα. Μου φαινεται πολυ γελοιο σκηνικο που καθεται ο ιδιοκτητης στο λαθος καθισμα και ξεκαβλωνει ο αλλος με την οδηγηση και χωρις κοστος (μαλιστα βγαζει και φραγκα απο τα βιντεακια).
Απλα αν πηγαινα ποτε στην πιστα θα φροντιζα να την εχω λιωσει πρωτα σε κανεναν εξομοιωτη για να τη μαθω, ωστε να μπορω να παω ταπα μετα απο 2-3 αναγνωριστικα γυρακια. Γιατι ειναι και μεγαλη πιστα και δε μαθαινεται ετσι ευκολα.
Το παλικαρι σιγουρα εχει χερακι, αλλα δεν ξερω ακριβως ποσο... Το μονο σιγουρο ειναι οτι ξερει απεξω την πιστα και αυτο ειναι πολυ σημαντικο.
BARHonda έγραψε:Τι διάολο είναι αυτό που τρίβεται? Το λάστιχο στο θόλο?
BARHonda έγραψε:Πάνω που λέω ότι έχει πιο κοντό γρανάζωμα από αυτό που έχω στο δικό μου και ψάχνω νετ πέφτω στο εξής:
6ταχυτο το Μεγκάν, 7τάχυτο το Alpine
Εκπλήσσομαι που μπήκαν στον κόπο οι Γάλλοι να φτιάξουν 2 διαφορετικά αυτόματα κιβώτια και δεν χρησιμοποιήσανε το ίδιο
Στου Megane εν τω μεταξύ τι άκυρο είναι αυτό που βλέπω από 4η σε 5η, το ratio της 5ης μεγαλύτερο από αυτό της 4ης?
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]