Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By markvag
diplomat έγραψε:Kι εγώ σήμερα έκανα ένα ηρωϊκό παρκάρισμα, πώς κατάφερα να το χώσω ακόμη δεν κατάλαβα. Έχει ξεφύγει η κατάστα κι εδώ πάνω. :x

Εικόνα

:shifty:

Άσε, κι εγώ κάπως έτσι πάρκαρα χθες, να δω σήμερα πάλι τι θα πετύχω... :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
kostis20 έγραψε:Ήρθα σε πάρτυ τη προηγούμενη βδομάδα στους Θρακομακεδόνες.
Ωραία ήταν.Αλλα πολύ ερημιά ρε παιδί μου .
Κωστή οι φίλοι μου στην Ελλάδα μου παραπονέθηκαν πως με 2 παιδιά έχουν σχεδόν κάθε ΣΚ και από ένα πάρτυ να πάνε το παιδί… ταλαιπωρία σκέτη να τα πηγαίνουν και να λένε τα ίδια κάθε ΣΚ με τους άλλους γονείς…
Άβαταρ μέλους
By kostis20
PeterPan έγραψε:
kostis20 έγραψε:Ήρθα σε πάρτυ τη προηγούμενη βδομάδα στους Θρακομακεδόνες.
Ωραία ήταν.Αλλα πολύ ερημιά ρε παιδί μου .
Κωστή οι φίλοι μου στην Ελλάδα μου παραπονέθηκαν πως με 2 παιδιά έχουν σχεδόν κάθε ΣΚ και από ένα πάρτυ να πάνε το παιδί… ταλαιπωρία σκέτη να τα πηγαίνουν και να λένε τα ίδια κάθε ΣΚ με τους άλλους γονείς…
Ναι και εμείς έχουμε πολύ συχνά,αλλά δε θα το έλεγα και ταλαιπωρία.Το αντίθετο, περνάμε αρκετά έως πολύ καλά σε όσα από τα πάρτυ μένουν και γονείς γιατί τον μεγάλο πλέον τον αφήνουμε μόνο του συχνά Εχω γνωρίσει πολύ ενδιαφέροντα άτομα .Έχουμε φτιάξει μια παρέα και πάμε και διακοπές και ταξίδια μαζί.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Obelix έγραψε:
edmond έγραψε:Το chr το καραγουστάρω, άνετα εμπ1 μόνο μπροστά για επόμενο, μτχ βέβαια αλλά τα διαόλια θέλουν 20-22κ για αμάξι της προκοπής.

Fixed

Αλήθεια αυτό, για τις διαστάσεις του υστερεί σε χώρους πίσω (το Puma που πρέπει να είναι περίπου 20 πόντους μικρότερο έχει παραπλήσιο χώρο αποσκευών) και το σχήμα των παραθύρων κάνει τις πίσω θέσεις αρκετά κλειστοφοβικές. Αν δεν σε πειράζει αυτό, το αμάξι είναι κορυφή σε όλα τα υπόλοιπα (χρωστάω περιγραφή στο 'Οδήγησα'), αν θέλεις παραπάνω χώρους υπάρχει και η Corolla.

ΥΓ: χρωστάω και κάτι άλλο εδώ. :ninja:
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#842631 Έχασες βόλτα...

Άβαταρ μέλους
By bill33
Zorz έγραψε:Έχασες βόλτα...

:lol: :lol:
next time