224v έγραψε:Χωρίς πλάκα ένας ηλεκτρολόγος στο νησί, έπιανε γυμνο καλώδιο με ρεύμα και εγώ του ακουμπσγα δοκιμαστικό κατσαβιδακι στη καράφλα του και αυτό άναβε !!!!
.
224v έγραψε:Χωρίς πλάκα ένας ηλεκτρολόγος στο νησί, έπιανε γυμνο καλώδιο με ρεύμα και εγώ του ακουμπσγα δοκιμαστικό κατσαβιδακι στη καράφλα του και αυτό άναβε !!!!
.
alexandros.K έγραψε:Δεν μιλησαν αυτοι για Αδαμ και Ευα ,ουτε για μπαλιτσες με χωμα .Και επειδη ειχα ρωτησει καποιον που εχει ψαχτει πιο πολυ απο εμενα σ αυτα τα θεματα, μου ειχε πει οτι πολλά στην Παλαια Διαθηκη ειναι γραμμενα λαθος ή μη ακριβολογώντας .
Οσο για το αν ειναι αθωοι ή χαζοι ή οτι αλλο θες, ενας πιλοτος ΠΑ δεν μου κανει για χαζος, ουτε οτι επαθε κοκομπλοκο και τα φανταστηκε και τα πιστεψε κιολας. Μπορει οποιος θελει να ψαξει κι άλλες μαρτυριες , που λενε οτι ειχαν αναλογες εμπειριες . Μεχρι και καθηγητες ιατρικης .
Δεν εχω σκοπο να μπω σε αντιπαραθεση , ουτε ειμαι ειδικος να τα εξηγησω σωστα
Αυταααα
Κάποτε δεν ξέραμε πως εμφανίζονται οι κεραυνοί => θεός. Μάθαμε εν τέλει ότι δεν είναι ο θεός. Δεν ξέραμε πως αρωσταίνει κάποιος => τον τιμώρησε ο θεός. Τελικά μάθαμε γιατί και πως αρωσταίνουμε. Και μπορώ να συνεχίσω με πάρα πολλά παραδείγματα.
alexandros.K έγραψε:
Στην "Αγια Γραφη" ποιος σκοτωνει ? Ο Θεος ?

alexandros.K έγραψε:Κι αλλοι πιστευουν οτι υπαρχουν απειροι γαλαξιες και εξωγηινοι . Δεν τους εχουν δει . Οτι ακουνε λενε κι αυτοι

PaNick67 έγραψε:Ε, ας γίνουμε...
Μια φωτο απο το τηλεσκοπιο James Webb που δειχνει μερικους γαλαξιες σε μια γωνια του ουρανου. Βλεπεις αυτο, συνειδητοποιεις την ασημαντοτητα του ανθρωπινου ειδους, των ανακαλυψεων που εχει κανει, την τεχνολογικη προοδο που καταφερε, ολα τα επιτευγματα του και οι θρησκειες μαζι...
Συνειδητοποιεις οτι ειμαστε ενας κοκκος αμμου σε μια απεραντη αμμουδια και αν καποια μερα χαθει το ανθρωπινο ειδος , κανεις δεν θα δωσει σημασια, δεν σημαινουμε τιποτα, δεν ειμαστε τιποτα
Chris έγραψε:Ας γινουμε κατι. Ας δουλεψουμε μαζι προς την αναπτυξη του ειδους μας, ας προσπαθησουμε να βγουμε παραεξω, να αφησουμε το στιγμα μας σε μια μεγαλυτερη μικρη γωνιτσα στην φωτο, κατι που ομως απαιτει συνεργασια, και αρα να σταματησουμε να τρωγομαστε για θρησκειες ομαδες πολιτικες αποψεις. Hint: δες πατζετ νασα vs αμερικανικου στρατου, σκεψου που θα ειμασταν αν τα ποσα ηταν αναποδα. (ή τουλαχιστον ετσι εκλαμβανω εγω το ποστ του kubiak)
Chris έγραψε:Ας γινουμε κατι. Ας δουλεψουμε μαζι προς την αναπτυξη του ειδους μας, ας προσπαθησουμε να βγουμε παραεξω, να αφησουμε το στιγμα μας σε μια μεγαλυτερη μικρη γωνιτσα στην φωτο, κατι που ομως απαιτει συνεργασια, και αρα να σταματησουμε να τρωγομαστε για θρησκειες ομαδες πολιτικες αποψεις. Hint: δες πατζετ νασα vs αμερικανικου στρατου, σκεψου που θα ειμασταν αν τα ποσα ηταν αναποδα. (ή τουλαχιστον ετσι εκλαμβανω εγω το ποστ του kubiak, αλλιως, ονειρα θερινης νυκτος)
markvag έγραψε:
Σε κάποια σημεία διατάζει τους Εβραίους να σκοτώσουν όλους τους άντρες και να βιάσουν όλες τις γυναίκες.
πολλά στην Παλαια Διαθηκη ειναι γραμμενα λαθος ή μη ακριβολογώντας .
Zorz έγραψε:Ήταν αλήθεια τόσο δύσκολο να γίνει αντιληπτό?? Φυσικά όχι αλλά σε αμορφωτους κάτι τέτοια εντυπωσιαζουν!!!!224v έγραψε:Χωρίς πλάκα ένας ηλεκτρολόγος στο νησί, έπιανε γυμνο καλώδιο με ρεύμα και εγώ του ακουμπσγα δοκιμαστικό κατσαβιδακι στη καράφλα του και αυτό άναβε !!!!
.
alexandros.K έγραψε:markvag τα θαυματα που περιγραφουν αυτοι που λενε οτι τα βιωσαν , εσυ πως τα εξηγεις? Συμφωνεις οτι ολα ειναι αυθυποβολη ?
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
Σε αυτό το σκηνικό με τις ταμπέλες του SC αλλά SC […]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]