Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

1
20%
1
20%
1
20%
0
N/A
1
20%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
20%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
BARHonda έγραψε:Εάν ο Max ξεκινήσει 3ος, του δίνω 98,777% πιθανότητες να στρίψει πρώτος

Τα πα ο μλκς

Ευκαιρία τώρα στην επανεκκίνηση κάποιος να του ανταποδώσει την χάρη :P (Leclerc για σένα λέω, η Mercedes έχει drag για κλάματα)
Άβαταρ μέλους
By edmond
BARHonda έγραψε:
BARHonda έγραψε:Εάν ο Max ξεκινήσει 3ος, του δίνω 98,777% πιθανότητες να στρίψει πρώτος

Τα πα ο μλκς

Ευκαιρία τώρα στην επανεκκίνηση κάποιος να του ανταποδώσει την χάρη :P (Leclerc για σένα λέω, η Mercedes έχει drag για κλάματα)

Εμ έχε χάρη που πάνε για το κατασκευαστών(την 2η θέση ντε :x ) και τους...νοιάζει να είναι κιουρίες.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
Sijune21 έγραψε:O russell έχει κολλήσει πίσω από τον Piastri,μόνη απειλή για Ferrari ο GOAT και αυτός με γόμα πιο φθαρμένη,αποδίδει το plan a?

Όλοι με φρέσκα θα ξεκινήσουν. Άντε εκτός του Σαρλ που τα φοράει 1 γύρο.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#843034 Ο Μεχικάνος θά'χε πάρει πόδι από νωρίς αλλά ας όψεται το παραδάκι που κουβαλάει από τους σπόνσορς.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Corto Maltese έγραψε:
Sijune21 έγραψε:O russell έχει κολλήσει πίσω από τον Piastri,μόνη απειλή για Ferrari ο GOAT και αυτός με γόμα πιο φθαρμένη,αποδίδει το plan a?

Όλοι με φρέσκα θα ξεκινήσουν. Άντε εκτός του Σαρλ που τα φοράει 1 γύρο.
Τελικά οι Μερκ με κίτρινα πατημένα.. Θα αντέξουν 34 γύρους αγώνα;

.
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
#843038 Ο Russell δεν μπορεί να περάσει το Sainz,όπως δεν μπορούσε και τον Piastri,με τα κίτρινα,νομίζω ότι έχει χάσει το παράθυρο απόδοσης των ελαστικών που έδιναν πλεονέκτημα,δεν έχει τόσο pace όσο ο goat σήμερα.
Άβαταρ μέλους
By pik.
#843039 Και τα λάστιχα που έχω εγω στο ποδήλατο να βάλει ο Μαξ πάλι πετάει

Μπραβο στην Μερκ

Καταπληκτική έμπνευση
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#843040 Νομίζω ότι αυτό ήταν. Τα κίτρινα αποδίδουν πλέον χειρότερα από τα άσπρα. Νομίζω ότι ο Λεκλερκ θα περάσει τον Λιούις.
Αλλά όχι ο Κάρλος

.
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#843043 Αν η Μερσέντα έβαλε φρέσκια μέση και στους δύο για την επανεκκίνηση.
Σε 31 γύρους ο Λούης έχει ρίξει σχεδόν 18" στο Φονέα...
Τι στο διάολο;

Οι δύο Φερράρι χάνουν αρκετά περισσότερο με τη σκληρή από το Μαξ σε σχέση με τη μεσαία.
Επίσης ο Λεκλέρκ με τη μεσαία είχε ρίξει περίπου 9" στο Σάινθ στους ίδιους γύρους, τώρα 4" και κάτι ψηλά...
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#843044 25 γύρους βλέπω το γυρολόγιο του Λούη. Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό, είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που έκανε.
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
#843045 Δυνατή εμφάνιση από Goat,απογοητευτικός θα έλεγα ο Russell.Η Ferrari με τα σκληρά δεν εντυπωσίασαν,έμειναν πολύ πίσω από Λούη.Κακιστες οι Άστον Μάρτιν,κάκιστος ο Πέρεζ,μέτριος ο Piastri,θετικός ο Ricciardo.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#843046 Η μεσαία γόμα στην επανεκκίνηση ήταν αυτή που βάλανε στο Q1, έκανε 3-4 γύρους

Ο Lewis απλά είχε το πλεονέκτημα ότι ξεμπέρδεψε γρήγορα με τον Leclerc και μετά είχε καθαρό αέρα μπροστά, ο Russel δεν μπόρεσε και ταλαιπωρήθηκε

Επιπλέον με τα σκληρά οι Ferrari δεν είχαν τον ρυθμό που περιμένανε(με), ο Verstappen τους έριχνε πολύ. Έκανε τρομερή διαχείριση ο Lewis, εξού και ο ταχύτερος γύρος στο τέλος. Κρίμα που δεν ξεστόμισε ένα "Bono my tyres are gone" να θυμηθούμε τις παλιές ένδοξες εποχές