Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

1
20%
1
20%
1
20%
0
N/A
1
20%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
20%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
Yugo_para_siempre έγραψε:Τι μπουρδέλο αμάξι έχουμε;

Ξαφνικά, από το πουθενά, βρήκαν στο Q3 μόνο για ένα γύρο, πολύ γρήγορο ρυθμό. Στο 2ο γύρο του Q3 ήταν πολύ πίσω από τον εαυτό τους.
Βγήκαν από το αμάξι σαν να τους ήρθε κεραμίδα...
Ούτε αυτοί ξέρουν υπό ποιες, πολύ συγκεκριμένες, συνθήκες δουλεύει καλά.

Ενδεχομένως η Scuderia να βοηθήθηκε από τη μικρή πτώση της θερμοκρασίας στο Q3, όπου στους πρώτους γύρους ο Λεκλέρ ήταν 0,120'' ταχύτερος του Φερστάπεν ενώ οι Πέρεζ, Ράσελ και Χάμιλτον ακολούθησαν χρησιμοποιώντας αρχικά χρησιμοποιημένη μαλακή γόμα.

https://www.sport24.gr/auto24/motorspor ... 07416.html
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#842905 Ετοιμαστείτε για στούκα στην εκκίνηση. Προβλέπω Sainθθθ με Μαξ. Εγωιστές του κερατά και οι δυό.
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
#842909 Έβαλαν party mode για ένα γύρο,στον αγώνα θα έχει τσόντα δυστυχώς,πίσω και από τοτο τους βλέπω τους Ιταλούς και στο τέλος να αναρωτιούνται τι πήγε στραβά και που εξαφανίστηκε το pace του qualify.Perez τελειωμένος,ανήμπορος,καταδικασμένος.

Κατέστρεψαν το Norris,έλεος.
:protest:
Άβαταρ μέλους
By ripper
#842930 Πολύ απρόβλεπτα τα qualy.

Ferrari 1-2 από το πουθενά, Ricciardo σε ρυθμό pole, όχι από το πουθενά... ούτε οι θεοί δεν ξέρουν από που.
Και η McLaren μετά από 500+ GP μαθαίνει ότι στα qualy υπάρχουν και κίτρινες/κόκκινες σημαίες :rant:

Κατέστρεψαν τον Norris ο οποίος, για να τα λέμε όλα, αν βρεθεί σε κατάσταση που δεν πρέπει να κάνει λακαμια, την κάνει με μεγάλη συνέπεια.
Εν τω μεταξύ είναι τόσο μπαγλαμάς που ακόμα και με το γλυστρημα αν ολοκλήρωνε τον γύρο θα έφτανε για να περάσει.
Άβαταρ μέλους
By cabala10
g8777 έγραψε:
cabala10 έγραψε:ενω ολοι προσπαθουν να χαμηλωσουν τους τονους στο μεξικο

βγαινει ο κλασσικος ο μαλακας και ριχνει λαδι στην φωτια
https://www.gpblog.com/en/news/245210/h ... t-all.html

Οταν τα εκστομιζει η οπη του Γιος /Χελμουτ / Κριστιαν /Μαξ ειναι απλα Δευτερα.

Καταλαβε το Καμπαλα.

Ειμαστε σε πολεμο.

ΣΕ ΠΟ-ΛΕ-ΜΟ.

οταν τα καρτελ δημοσια καλουν να σε δολοφονησουν λιγακι δυσκολο να μιλας για "πολεμο" :lol: :innocent: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By edmond
#842975 Τον Horner εννοείς Νίκο;

Νταξ, δεν έχω ψευδαισθήσεις για τα φοράδια μας.
Ααααν κρατηθούν πρώτοι στην πρώτη στροφή, θα δούμε λίιιιγο αγώνα για 4-5 γύρους ξέρωγω, κλασικά δλδ.
Α, δεν αφήνω απέξω ξεκατίνιασμα μεταξύ των δικώνε μας, πάλι κλασικά δλδ :lol: :ninja: .
Επίσης θεωρώ σίγουρο πως οι μέρκες θ' ανελιχθούν τουλάχιστον 5άδα.
Πέρεζ λιγάκι detunιασμα(λες και δεν έχει :shifty: ) για να πουν μετά "τι να σας κάνουμε ρε μεχικάνοι, αφού δεν μπορεί το παληκάρι" :roll:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
edmond έγραψε:Τον Horner εννοείς Νίκο;

Νταξ, δεν έχω ψευδαισθήσεις για τα φοράδια μας.
Ααααν κρατηθούν πρώτοι στην πρώτη στροφή, θα δούμε λίιιιγο αγώνα για 4-5 γύρους ξέρωγω, κλασικά δλδ.
Α, δεν αφήνω απέξω ξεκατίνιασμα μεταξύ των δικώνε μας, πάλι κλασικά δλδ :lol: :ninja: .
Επίσης θεωρώ σίγουρο πως οι μέρκες θ' ανελιχθούν τουλάχιστον 5άδα.
Πέρεζ λιγάκι detunιασμα(λες και δεν έχει :shifty: ) για να πουν μετά "τι να σας κάνουμε ρε μεχικάνοι, αφού δεν μπορεί το παληκάρι" :roll:

Όχι εννοώ ότι ο Χορνερ έτρωγε πρωινό μαζί με Helmut Marco.

Τους πέτυχα και τους δύο αλλά είπα καλή επιτυχία στον Κρίστιαν

< >
Άβαταρ μέλους
By g8777
#842978 Τι να λέμε τώρα.

:yahoo: :yahoo:

Θα το λέμε στα εγγόνια μας.

:yahoo:

ΜΠΡΆΒΟ ρε Νικολή, απλά μπράβο. One of a kind. :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#842979 Ωρε Τζι καλα ξηγιεται το παλικαρι που πηγε να δει απο κοντα στον αγωνα, δε διαφωνει κανενας. Αλλα τοσο εκστασιασμενο δε σε εχω δει τοσα χρονια ουτε οταν ποσταρουμε φωτο με την Πατουλαινα. Μου διαφευγει κατι που αξιζει να κανουμε λες και κερδισαμε ολοι μαζι το τζοκερ? :hmmm:

Δε μας εδωσε δα και καμια ζουμερη πληροφορια απο τα μεσα του παντοκ που να παθουμε κοκομπλοκο. Φωτο τον ιδιο βλεπουμε σε καθε ποστακι λες και πηγαμε να φαμε "Στα καλα καθουμενα" που εχει γεμισει ολους τους τοιχους με την παρτη του το αφεντικο :shifty:

Κατα τα αλλα καλα να περασεις Νικος! και αν μπορεις πες μας και τιποτα απο αυτα που δε δειχνουν οι καμερες :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By g8777
#842980 Κακό είναι που χαίρομαι για τον Νικολή; :hmmm:

Αν κάποιος αξίζει από εδώ μέσα να βρεθεί σε απόσταση αναπνοής από τον Μαξ είμαι εγώ. :oops:

Και μετα ο Νίκος.

Για τα παρασκήνια έχε υπομονή,θα τα μαρτυρήσει όλα ο Νίκος από αύριο, μόλις φύγει η μέθεξη. :iconcool:

(Νίκο αληθεύει ότι ο Νιουι είναι το καλύτερο παιδί ;)
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#842983 Τζι ολα καλα ρε φιλε. Απλα εξεφρασα την απορια μου :s_smile

Νικο επειδη αν θυμαμαι εχεις παει σε καμποσους αγωνες, να σε ρωτησω κατι που παντα με βασανιζε... Βλεπουμε κατι VIP προσκεκλημενους μεσα στα πιτς της καθε ομαδας, που φορανε και ακουστικα σαν αυτα των μηχανικων μαλιστα. Ξερεις καθολου τι access level εχουν αυτοι οι τυχεροι? Αν μπορουνε να ακουσουνε τιποτα "μυστικα" που λενε μεταξυ τους οι μηχανικοι με τους οδηγους και τους team principals για παραδειγμα? Ή απλα τους τα φορανε για να μην ξεκουφαινονται απο τον ηχο? :hmmm:

Βασικα το εχω ξαναπει. Δε μου κανει καμια απολυτως αισθηση να παω να δω αγωνα απο κοντα. Ισα για την περιεργεια μια φορα δε θα με χαλουσε να παω φυσικα, αλλα με τιποτα να πληρωσω ενα σκασμο λεφτα και να βγαλω και ταλαιπωρια για κατι που δε με εξιταρει. Αλλα εδω και χρονια σκεφτομαι ποσο πολυ θα γουσταριζα να ειμαι ενας απο αυτους τους VIP που εχουν και προσβαση στις οθονες με ολα τα δεδομενα μεσα στα πιτς, ΕΙΔΙΚΑ αν μπορουνε πραγματι να ακουνε αυτα που λεγονται στον ασυρματο και να πανε σε αλλο λεβελ την πληροφορηση και τη γνωση τους για τον τροπο λειτουργιας μιας ομαδας εκ των εσω :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#842985 Το team radio της ομάδας ακούνε. Όχι κάτι διαφορετικό.

Υπάρχει vip πακέτο που μπορείς να παρακολουθήσεις τον αγώνα μέσα από τα πιτ της ομάδας.

Γενικά όλα αυτά τα accesses είναι πακέτα που επιλέγεις τι θέλεις και το χτίζεις όπως επιθυμείς.

Επίσης η f1 είναι πολύ secretive sport. Δεν υπάρχει πουθενά έκθεση εσωτερικής πληροφορίας εκτός αν είσαι στην ομάδα αλλά ακόμα κι αυτό είναι regulated με ndas κλπ.

Αλλά το να κόβεις βόλτα μέσα στο παντοκ και να πιάνεις κουβέντα με μηχανικούς των ομάδων, να βλέπεις οδηγούς και team principals να περνάνε από δίπλα σου έτσι απλά, είναι μοναδικό. Συν ότι έχεις pit & track walks. Στη Μονζα μας έδωσαν και grid walk πριν τον αγώνα της f2.

F1 από κοντά όπως κι αν τη δεις δε παίζεται. Η ατμόσφαιρα, οι μυρωδιές, ο ήχος, τα σφυριγματα, τα σκασιματα. Δε συγκρίνεται με τον καναπέ. Εκτος αν είσαι γέρος και έχεις συχνουρια.

< >