Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
alexandros.K έγραψε:
mousatos έγραψε:
alexandros.K έγραψε:
mousatos έγραψε:πριν 2000 χρόνια δεν ήξεραν από ψυχική υγεία και πειραγμένους εγκεφάλους.
όπως πριν 3000 χρόνια δεν ήξεραν φυσική και όλα τα εξηγούσαν με θεότητες. " τους κεραυνούς τους ρίχνει ο Δίας" .

Και?

εχουν περάσει 2000-3000 χρόνια και ο κόσμος έχει φτάσει στο φεγγάρι. κι εσύ ασχολείσαι με παραμύθια αργάμματων βοσκών.

Οπως πχ ο πιλοτος που εδωσε πανελληνιες και πρεπει να εβγαλε μεσο ορο πανω απο 18 και τελειωσε και μια Ικαρων . Κριμα τον αγραμματο
Κακως δεν σε ρωτησε να του τα εξηγησεις

Καπου τα εχεις μπερδεψει τα πραγματα φιλε...

Η μορφωση δεν ειναι δειγμα ευφυιας. Καποιος εχει ορεξη για διαβασμα και φυσικα τα οσα μαθαινει ειναι σημαντικα εφοδια για τη ζωη του.
Οπως επισης η μορφωση δεν ειναι δειγμα ψυχικης υγειας. Μπορει να εχει παρει καποιος 5 διαφορετικα πτυχια και να ειναι ψυχικα ασταθης.

Προσωπικα εχω γνωρισει οικοδομο που σκεφτηκα "ρε το μπουστη ποσα κιλα μυαλο εχει" κι εχω γνωρισει και επιστημονα που σκεφτηκα "ο τυπος ειναι εντελως πανιβλακας".
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
George_Prix έγραψε:
alexandros.K έγραψε:
mousatos έγραψε:
alexandros.K έγραψε:
mousatos έγραψε:πριν 2000 χρόνια δεν ήξεραν από ψυχική υγεία και πειραγμένους εγκεφάλους.
όπως πριν 3000 χρόνια δεν ήξεραν φυσική και όλα τα εξηγούσαν με θεότητες. " τους κεραυνούς τους ρίχνει ο Δίας" .

Και?

εχουν περάσει 2000-3000 χρόνια και ο κόσμος έχει φτάσει στο φεγγάρι. κι εσύ ασχολείσαι με παραμύθια αργάμματων βοσκών.

Οπως πχ ο πιλοτος που εδωσε πανελληνιες και πρεπει να εβγαλε μεσο ορο πανω απο 18 και τελειωσε και μια Ικαρων . Κριμα τον αγραμματο
Κακως δεν σε ρωτησε να του τα εξηγησεις

Καπου τα εχεις μπερδεψει τα πραγματα φιλε...

Η μορφωση δεν ειναι δειγμα ευφυιας. Καποιος εχει ορεξη για διαβασμα και φυσικα τα οσα μαθαινει ειναι σημαντικα εφοδια για τη ζωη του.
Οπως επισης η μορφωση δεν ειναι δειγμα ψυχικης υγειας. Μπορει να εχει παρει καποιος 5 διαφορετικα πτυχια και να ειναι ψυχικα ασταθης.

Προσωπικα εχω γνωρισει οικοδομο που σκεφτηκα "ρε το μπουστη ποσα κιλα μυαλο εχει" κι εχω γνωρισει και επιστημονα που σκεφτηκα "ο τυπος ειναι εντελως πανιβλακας".

Εσυ τα εχεις μπερδεψει και μαλιστα πολυ. Μια κοτα δεν μπορει να μορφωθει οσο ορεξη και να εχει
:s_bye :s_bye :s_bye :s_bye
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
alexandros.K έγραψε:Εσυ τα εχεις μπερδεψει και μαλιστα πολυ. Μια κοτα δεν μπορει να μορφωθει οσο ορεξη και να εχει

Παντως να ξερεις οτι ερευνες λενε πως η θρησκοληψια ειναι αντιστροφως αναλογη με το IQ των ανθρωπων. Σε απλα Ελληνικα, οσο πιο βλακας ειναι καποιος, τοσο πιθανοτερο ειναι να πιστευει σε καποιο θεο :s_bye :s_bye :s_bye :s_bye

Και για να μην παρεξηγηθουν μερικοι θρησκοι αναμεσα μας, ΠΡΟΦΑΝΩΣ υπαρχουν κι εξαιρεσεις, δε σημαινει οτι οποιος πιστευει εχει χαμηλο IQ.
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
George_Prix έγραψε:
alexandros.K έγραψε:Εσυ τα εχεις μπερδεψει και μαλιστα πολυ. Μια κοτα δεν μπορει να μορφωθει οσο ορεξη και να εχει

Παντως να ξερεις οτι ερευνες λενε πως η θρησκοληψια ειναι αντιστροφως αναλογη με το IQ των ανθρωπων. Σε απλα Ελληνικα, οσο πιο βλακας ειναι καποιος, τοσο πιθανοτερο ειναι να πιστευει σε καποιο θεο :s_bye :s_bye :s_bye :s_bye

Και για να μην παρεξηγηθουν μερικοι θρησκοι αναμεσα μας, ΠΡΟΦΑΝΩΣ υπαρχουν κι εξαιρεσεις, δε σημαινει οτι οποιος πιστευει εχει χαμηλο IQ.

Παντως το IQ μου, φτανει να αντιμετωπισω "εξυπνους" με επιχειρηματα δημοτικού.
Τετοιες ερευνες (πολλες κιολας) δεν εχω υποψην μου. Αν υπαρχουν αφορουν θρησκοληπτους
Ξερω κατι αλλες που λενε για IQ συμφωνα με το χρωμα του αμαξιου που εχει ο καθενας. Τετοιας αξιας ερευνες ειναι για αυτους που τις ασπαζονται....

εδιτ: Σου λεω οτι ενας χαζος δεν μπορει να μορφωθει και μου απαντας για "ερευνες" για θρησκοληπτους. Εχω καταλαβει το επιπεδο και το δικο σου , μην προσπαθεις να το αποδειξεις
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#842803 αυτός πόσο IQ να έχει άραγε; :hmmm:

Άβαταρ μέλους
By bujinkan
mousatos έγραψε:αυτός πόσο IQ να έχει άραγε; :hmmm:

Καθόλου ...ένας τυχαίος είναι

< >
Άβαταρ μέλους
By 224v
g8777 έγραψε:
224v έγραψε:Χωρίς πλάκα ένας ηλεκτρολόγος στο νησί, έπιανε γυμνο καλώδιο με ρεύμα και εγώ του ακουμπσγα δοκιμαστικό κατσαβιδακι στη καράφλα του και αυτό άναβε !!!!

.

Άκου,για να μην σε πιάνουν κιριζι.

Μου το είχε εξηγήσει ο Μαικ Λαμαρ κάποτε,για να μην ψαρωνω.

Το καλώδιο δεν έχει ρεύμα. :iconcool:

Έχει ψεκάσει το κεφάλι του με σπρέι ιόντων αργύρου και κλείνει το κύκλωμα. :iconcool:
Μακακίες σου είπε ο φίλος σου, απλά φορούσε παπούτσια μονωτικά, οπότε το ρεύμα δεν του έκανε τίποτε, όπως και τα πουλιά που κάθονται στα καλώδια της ΔΕΗ δεν παθαίνουν ηλεκτροπληξια, μην τσιμπάς και εσύ σε τέτοια κόλπα.
Εμενα προσωπικά με κτύπησε ρεύμα όταν πήγα μικρός να φτιάξω ένα αμπαζουρ, και έκαψα την ασφάλεια του ρολογιού της ΔΕΗ των 50 Α οπως μας είπε η δεη όταν ήρθε να την αλλάξει!!! Συμπέρασμα λοιπόν ότι όλοι τυχαία ζούμε!!!

.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#842806 Εγώ πάντως όταν μπαίνω σε γραφείο υποψηφίου χειρουργού να με ανοίξει και βλέπω ένα γραφείο τίγκα στις εικόνες ,την κάνω με ελαφρα πηδηματακια

< >
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
alexandros.K έγραψε:Παντως το IQ μου, φτανει να αντιμετωπισω "εξυπνους" με επιχειρηματα δημοτικού.

Για την ακριβεια ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι μπορεις να τους αντιμετωπισεις. Γιατι ο καθε ανθρωπος, ακομας και καποιος με το ΜΟ ευφυιας ΝΟΜΙΖΕΙ οτι ειναι εξυπνος. Αυτο ισχυει για ολους μας, εκτος απο οσους απο εμας εχουν δυναμομετρηθει και εχουν σπασει τα κοντερ :s_wink

Οσον αφορα τα επιχειρηματα δημοτικου, ειναι τα δικα σου. "ειδα καποιον στο γιουτιουμπι"... "δεν ειμαστε ικανοι να καταλαβουμε ανωτερες εννοιες οποτε πιστευε και μη ερευνα".... "εγω δεν ξερω αλλα καποιοι αλλοι ξερουν"... "απο ολες τις παπαρολογιες που μας εχουν πει στις γραφες δεν ισχυουν ολα"... Για την ακριβεια ουτε καν του δημοτικου. Του παιδικου σταθμου ειναι αυτα που μας λες :s_tongue

Τα δικα μου επειχειρηματα απο την αλλη μερια, οτι "δε γινεται να γεννησει μια αγαμητη", οτι δε γινεται "να περπατησει καποιος στο νερο" και πολλα παρομοια, ειναι αποδεδειγμενα επιστημονικα :s_yes

alexandros.K έγραψε:Σου λεω οτι ενας χαζος δεν μπορει να μορφωθει

Αν οχι ενας εντελως χαζος, ενας με νοημοσυνη λιγο κατω του μετριου, μπορει καλλιστα να μορθωφει, προφανως με πολυ περισσοτερο διαβασμα/κοπο απο εναν εξυπνο ανθρωπο. Μπορει να γινει γιατρος, μηχανικος ή κατι αλλο. Αλλα ΠΟΤΕ δε θα γινει ενας ΚΑΛΟΣ γιατρος ή ενας ΚΑΛΟΣ μηχανικος. Σε ολες τις ειδικοτητες υπαρχουν καποιοι καλοι στη δουλεια τους και καποιοι κακοι :rtfm:

alexandros.K έγραψε:Εχω καταλαβει το επιπεδο και το δικο σου , μην προσπαθεις να το αποδειξεις

ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι εχεις καταλαβει το επιπεδο μου, οπως ολα τα ανθρωπακια ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι ειναι διανοιες που καταλαβαινουν τα παντα.

Δε με απασχολει να σου αποδειξω κατι και δε νομιζω οτι εχεις καν τη δυνατοτητα να καταλαβεις αυτα που σου λεω. Το ζητουμενο μου ειναι να ξεμπροστιασω τις αστειοτητες σε οσους μπορουν να τις καταλαβουν.

Τωρα το ποιος απο τους 2 μας καταλαβαινει περισσοτερα και ποιος τα λεει καλυτερα, ας το κρινουν οι υπολοιποι χρηστες :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By NickTG
alexandros.K έγραψε:
NickTG έγραψε:
alexandros.K έγραψε:
NickTG έγραψε:Άρα λοιπόν μπορεί να γουστάρει να βλέπει παιδάκια να σκοτώνονται.
Δεν είναι ότι δεν το έχει κάνει και αυτός άλλωστε στη χριστιανική μυθολογία.

Η μυθολογια ειναι μυθολογια. Η αληθεια μπορει να ειναι άλλη

Πριν νομιζα οτι ρωτησες αν με γουσταρει. Δεν καταλαβα οτι ρωτας για τα παιδια .
Οι πραξεις Του (που δεν τις πιστευετε) λενε (απο αυτους "που ειχαν αυθυποβολη") οτι εδειξε καλοσυνη/αγαπη
Κακια για τα παιδακια δεν ακουσα

Αν βγάλουμε έξω όλη την αγία γραφή που σκοτώνει αβέρτα και δούμε αυτά τα 2 βίντεο ναι έδειξε καλοσύνη.
Φυσικά πρέπει να ξεχάσουμε παράλληλα και ότι κακό συμβαίνει τριγύρω ή τις φορές που δεν βοήθησε αλλά ΟΚ.
Όλα ποπα. :yahoo:

Στην "Αγια Γραφη" ποιος σκοτωνει ? Ο Θεος ?

Ο 007.
Έχει άλλωστε license to kill.
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
NickTG έγραψε:
alexandros.K έγραψε:
NickTG έγραψε:
alexandros.K έγραψε:
NickTG έγραψε:Άρα λοιπόν μπορεί να γουστάρει να βλέπει παιδάκια να σκοτώνονται.
Δεν είναι ότι δεν το έχει κάνει και αυτός άλλωστε στη χριστιανική μυθολογία.

Η μυθολογια ειναι μυθολογια. Η αληθεια μπορει να ειναι άλλη

Πριν νομιζα οτι ρωτησες αν με γουσταρει. Δεν καταλαβα οτι ρωτας για τα παιδια .
Οι πραξεις Του (που δεν τις πιστευετε) λενε (απο αυτους "που ειχαν αυθυποβολη") οτι εδειξε καλοσυνη/αγαπη
Κακια για τα παιδακια δεν ακουσα

Αν βγάλουμε έξω όλη την αγία γραφή που σκοτώνει αβέρτα και δούμε αυτά τα 2 βίντεο ναι έδειξε καλοσύνη.
Φυσικά πρέπει να ξεχάσουμε παράλληλα και ότι κακό συμβαίνει τριγύρω ή τις φορές που δεν βοήθησε αλλά ΟΚ.
Όλα ποπα. :yahoo:

Στην "Αγια Γραφη" ποιος σκοτωνει ? Ο Θεος ?

Ο 007.
Έχει άλλωστε license to kill.

Καλα δεν περιμενα καλυτερη απαντηση κ απο σενα .
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
George_Prix έγραψε:
alexandros.K έγραψε:Παντως το IQ μου, φτανει να αντιμετωπισω "εξυπνους" με επιχειρηματα δημοτικού.

Για την ακριβεια ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι μπορεις να τους αντιμετωπισεις. Γιατι ο καθε ανθρωπος, ακομας και καποιος με το ΜΟ ευφυιας ΝΟΜΙΖΕΙ οτι ειναι εξυπνος. Αυτο ισχυει για ολους μας, εκτος απο οσους απο εμας εχουν δυναμομετρηθει και εχουν σπασει τα κοντερ :s_wink

Οσον αφορα τα επιχειρηματα δημοτικου, ειναι τα δικα σου. "ειδα καποιον στο γιουτιουμπι"... "δεν ειμαστε ικανοι να καταλαβουμε ανωτερες εννοιες οποτε πιστευε και μη ερευνα".... "εγω δεν ξερω αλλα καποιοι αλλοι ξερουν"... "απο ολες τις παπαρολογιες που μας εχουν πει στις γραφες δεν ισχυουν ολα"... Για την ακριβεια ουτε καν του δημοτικου. Του παιδικου σταθμου ειναι αυτα που μας λες :s_tongue

Τα δικα μου επειχειρηματα απο την αλλη μερια, οτι "δε γινεται να γεννησει μια αγαμητη", οτι δε γινεται "να περπατησει καποιος στο νερο" και πολλα παρομοια, ειναι αποδεδειγμενα επιστημονικα :s_yes

alexandros.K έγραψε:Σου λεω οτι ενας χαζος δεν μπορει να μορφωθει

Αν οχι ενας εντελως χαζος, ενας με νοημοσυνη λιγο κατω του μετριου, μπορει καλλιστα να μορθωφει, προφανως με πολυ περισσοτερο διαβασμα/κοπο απο εναν εξυπνο ανθρωπο. Μπορει να γινει γιατρος, μηχανικος ή κατι αλλο. Αλλα ΠΟΤΕ δε θα γινει ενας ΚΑΛΟΣ γιατρος ή ενας ΚΑΛΟΣ μηχανικος. Σε ολες τις ειδικοτητες υπαρχουν καποιοι καλοι στη δουλεια τους και καποιοι κακοι :rtfm:

alexandros.K έγραψε:Εχω καταλαβει το επιπεδο και το δικο σου , μην προσπαθεις να το αποδειξεις

ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι εχεις καταλαβει το επιπεδο μου, οπως ολα τα ανθρωπακια ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι ειναι διανοιες που καταλαβαινουν τα παντα.

Δε με απασχολει να σου αποδειξω κατι και δε νομιζω οτι εχεις καν τη δυνατοτητα να καταλαβεις αυτα που σου λεω. Το ζητουμενο μου ειναι να ξεμπροστιασω τις αστειοτητες σε οσους μπορουν να τις καταλαβουν.

Τωρα το ποιος απο τους 2 μας καταλαβαινει περισσοτερα και ποιος τα λεει καλυτερα, ας το κρινουν οι υπολοιποι χρηστες :s_whiteflag

To ΙQ ειναι αντιστροφως αναλογο του εγωισμού .
Απο εγωισμο εισαι φουλ
Εμενα μου κανεις αερα . Γραψε οτι θες . Απεδειξε λιγο ακομα το επιπεδο σου . Και ψαξε απο προκυπτει τοσο μισος :s_bye